Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Me, myself and I.

U leest om dit moment het verhaal Me, myself and I gepost door --. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: --
Gepost op: 2011-5-6

Verhaal:

Me, myself and I
Ik lag in bed. Starend naar het plafond. Wat ik vandaag had gedaan.. Ik heb porno gekeken! Echte hentai. Eigelijk vond ik het best interresant hoe ze hard genomen werd.. 2 lullen in je.. Wat ervaring.. Zonder dat ik het merk glijdt er een vinger naar beneden. Wat ben ik nat! Het lijkt me zo spannend. Hij glijdt weg in mijn natte kutje. Ik begin te vingeren. Het is niet genoeg, mn poesje is al erg wijd. Genoeg voor 4 vingers. Ik kijk opzij. Er staat een bak met stiften, dun, maar 20 cm. Ik stop er voor zichtig 1 in. Er ontsnapt een kreuntje. Heerlijk! Ik beweeg op en neer, sneller en sneller. Ik kom bijna, maar ik haal hem eruit en lik mijn heerlijk zoete kutsap eraf. Ik besluit er nog een bij te doen. En nog een en nog 1. Voordat ik het weet zitten er 12 stiften in! Ik begin hevig mezelf te neuken, aan het eind kom ik spuitend klaar. Dit doe ik nog altijd, iedere avond.

Aantal keer bekeken: 7232
Waardering: 6.20 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 15 bezoekers online