Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Meekijkers op het naaktstrand,.

U leest om dit moment het verhaal Meekijkers op het naaktstrand, gepost door eroz11@planet.nl. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: eroz11@planet.nl
Gepost op: 2007-1-15

Verhaal:

Meekijkers op het naaktstrand,
Het is hartje zomer vroeg in de ochtend staat de zon al te branden en kunnen we ontbijten in onze zwemkleding. De kinderen zijn al vroeg naar het zwembad, we hebben het huis en de tuin voor ons alleen. En besluiten om lekker in de tuin te gaan zonnen.
Al bij het klaar leggen van de handoeken krijg ik een paal van jewelste als ik mijn vrouw zo in haar string door de tuin zie lopen. Ik geloof dat ze in de gaten heeft dat ik haar bekijk want ze loopt net iets uitdagender dan normaal en steekt haar blote kont lekker naar achteren. “Kom je erbij liggen schat� vraagt ze als ze haar handen uitdagend over haar lichaam laat gaan. Ik zoek nog even een leesboek voordat ik ook naar buiten ga.
Kris heeft een roze bikini aan en die begint donker te kleuren tussen haar benen, Ik zie de harde tepels door het stof steken, ze is gruwelijk geil.
Het is een ontzettend warm dag en al snel zitten we aan elkaar. Een beetje wrijven en strelen, ik heb een keiharde paal in mijn kleine strakke zwembroekje en Kris een natte poes.
Ze begint te hardop te fantaseren “Oh wat zou ik het lekker vinden om je hier nu te pijpen� en legt voorzichtig haar hand op mijn zwembroek. “En ik zou je nu ook wel willen beffen, maar ja de buren kunnen meekijken . . “. Hevig opgewonden moeten we het hierbij laten. De zon brandt echter flink op onze huid. Deze hitte maakt Kris altijd een stuk geiler dan normaal. Ik schuif haar bovenstukje zo ver mogelijk bij elkaar zodat ze zoveel mogelijk huid kan laten bruinen maar zonder dat haar tepels zichtbaar worden. Het zijn gewoon 2 reepjes stof. Snel knijp in haar tepels zodat ze goed hard worden. Zij knijpt nog eens flink in mijn lul zodat de opgezwollen natte eikel net over de zwembroek rand naar buiten piept. Bij haar string doe ik hetzelfde totdat alleen haar spleetje nog bedekt is met stof. Haar mooi geschoren schaamhaar is aan de randen duidelijk zichtbaar. Tot slot steek ik mijn vinger nog eens lekker in haar kletsnatte kutje. En hoor haar weer hard zuchten. . . .
“Zullen we op het dakterras gaan liggen daar kan niemand ons zien!� Tot een uur of 11 in de ochtend staat de zon precies goed. Zo gezegd zo gedaan. Door de dichte omheining van ons dakterras zijn we onzichtbaar voor de buren. Het duurt niet lang voordat we poedelnaakt op onze handdoeken liggen te bakken. Heerlijk. Maar omdat de omheining niet al te hoog is moeten we wel blijven liggen en kunnen we niet als gekken tekeer gaan of op elkaar gaan zitten. Ze begint gelijk aan mijn paal te trekken en ik haar te vingeren. Kris kruipt naar beneden en neemt mijn pik in haar mond en geeft mij een geweldige pijpbeurt. Ze likt en trekt lekker rustig en neemt er de tijd voor. Het lijkt nu ook alsof ze hem dieper in haar mond neemt dan als we in bed liggen. Net voordat ik klaar kom vraag ik haar te stoppen en weer op haar rug te gaan liggen. Ik steek 2 vingers in haar kut en ga tussen haar benen liggen en begin heerlijk aan haar klit te likken. Ondanks dat we niet zichtbaar zijn voor de buren moet ik haar vragen om niet zo hard te kreunen want ze kunnen ons natuurlijk wel horen.
Als ze bijna zo ver is kruip ik in missionaris houding op haar en steek mijn paal in haar kutje en begin rustig te neuken met de brandende zon op mijn kont. Door naast haar te gaan liggen neuk ik haar nu van achteren en kan ze zichzelf vingeren. Ik pomp lekker hard door en voel dat ze op het punt staat te om klaar te komen. Ik trek me terug uit haar kut en ga naast haar gezicht liggen en duw mijn pik in haar mond. Als zij klaar komt bijt ze stevig in mijn eikel en zuigt ze ontzettend hard waardoor ik alles in haar gezicht spuit. De eerste lading kom precies in haar mond en de andere komen over haar hele gezicht en haren. De laatste precies in haar ogen. Langzaam lik ik mijn eigen zaad van haar gezicht en deel dit met haar. Als we klaar zijn zegt ze “Oh wat is dat lekker om in de zon te neuken� zegt ze. “W at zou het spannend zijn als er nog iemand mee zou kijken, dat zou helemaal te gek zijn�.
Al snel is mijn pik weer helemaal stijf en friemelen we weer lekker door op het dakterras. Maar opeens zien we dat de schaduw de zon verdringt op het terras en gaan we naakt naar beneden.
Rechtop staand in onze flink opgewarmde serre (het is 35 graden hierbinnen) maken we nog een lekker nummertje (daar zijn we net niet zichtbaar voor de buren). Ondanks dat het ontzettend warm is (we zweten allebei ontzettend) liggen we niet in de lekkere warme zon. Kris begint weer te fantaseren over iemand die meekijkt. Ze gaat op tafel zitten waardoor ik haar makkelijker kan neuken maar nu kan ze zichzelf ook heerlijk betasten. Met een hand bewerkt ze haar tepels met de andere gaat ze flink tekeer op haar klit. “Oh als er nu iemand naast me stond . . . . ik zou hem eens lekker aftrekken en zelfs pijpen, zo geil ben ik nu�. En ze gaat door met haar fantasie door te vertellen wat die kijker dan zou moeten doen. “Hij moet lekker bij ons komen zitten en eerst eens een goede flinke hard paal krijgen. Als ik hem dan lekker aftrek en pijp maak ik hem nog stijver. Jij neukt mij dan gewoon door zoals we nu staan. Daarna moet hij achter jou komen staan en zijn pik in jouw reet steken. Dan wordt jij geneukt als je mij neukt. Als hij dan klaar komt moet hij uit je kont en zijn zaad over onze gezichten spuiten. Jaaaaaf, ohhhh, jaah . . . ..
Al fantaserend komt ze gierend klaar op de tafel, ik moet mijn mond op de hare drukken om zo haar gekreun een beetje in te perken voor de buren. Binnen een uur is ze nu al 2x klaar gekomen terwijl ze normaal aan 1 keer genoeg heeft. We gaan lekker in de tuin liggen en lezen in onze boeken. Als ik haar daar zo weer op haar buik zie liggen met die mooie zwarte string tussen haar billen, begint mijn paal weer te steigeren. Voorzichtig aai ik over haar billen en druk mijn erectie tegen haat benen. Ze draait een beetje naar me toe waardoor haar linker tepel voor mij zichtbaar wordt. Ik knijp er eens flink in om ze hard te maken. Ik kus haar en zeg “zullen we dan vanmiddag naar een “gluudersstrand� gaan en eens te kijken wat we kunnen realiseren van onze fantasie?� Ze schrikt van mijn voorstel maar stemt toe.

We maken de rugzak klaar met wat te eten en te drinken en ook de leesboeken en de zonnebrandolie gaan mee. Kris is super opgewonden want al in de auto trekt ze a bikini string opzij en gaat uitdagend met haar vinger door haar spleetje. “Dit zal ik straks ook doen als er andere mannen staan te kijken� zegt ze. Draaiende bewegingen maakt ze rond haar klit en legt haar hoofd tegen de hoofdsteun aan. En vinger duwt ze langzaam in haar poes en ze kreunt “Oh . . ik kan niet wachten�. Ik probeer mijn vinger erbij te steken maar ik mag nergens aankomen ik mag alleen kijken, zegt ze. Ze heeft een lekker sexy wit jurkje aan van soepele stof die strak om haar slanke lichaam zit, haar tepels steken zichtbaar keihard vooruit. Ze zijn zo hard dat ik de tepelhof door het stof heen zien kan. Het lijkt wel of die jurk doorschijnt. Om mij te tergen knijpt ze ook in haar tepels en houdt ze die hard door er met haar vinger overheen te strelen. Mijn paal knapt bijna uit mijn broek.
Zoals zo vaak neemt ze mijn hele handel in haar handen en wrikt pik en ballen uit mijn korte broek. Net als ik denk dat ze gaat pijpen of trekken, laat ze alles los en gaat weer met zichzelf verder. Of en toe steekt te haar wijsvinger uit en streelt ze lekker over mijn eikelpuntje die ondertussen kletsnat is en al een vlek op mijn T-shirt gemaakt heeft.
Zo blijft ze doorgaan totdat we de auto parkeren en op weg gaan naar het naaktstrandje. Het is eigenlijk geen naaktstrand maar een stuk grasland bij een meertje (het Engelenmeer bij Den Bosch) en naakt recreëren mag er niet (laat staan seks hebben).

Na een stukje lopen komen we op het weiland aan. Links en rechts zien we blote mensen liggen en lopen. We gaan eerst wat rondlopen om een leuk plekje te zoeken. We zien veel bruingebrande mannen, menigeen ligt flink aan zijn pik te sjorren. Alhoewel ik geen homogevoelens heb vind ik het zeer opwindend om te zien wat voor knuppels sommige van die kerels hebben. De meeste zijn ook helemaal kaal geschoren zodat alles goed zichtbaar is. We gaan liggen op een rustig stukje want nu we hier staan met het hart in onze keel, is het wel opwindend maar voelen toch een beetje schroom om gelijk naast iemand te gaan liggen. Op onze ruggen liggen we te genieten van de zon. Het is net na de middag dus die brandt lekker. We hoeven niks te doen en toch staat mijn pik als toren van Pisa omhoog. Ook Kris is zichtbaar nat tussen haar benen. Met de benen ver uit elkaar (en haar kutlippen van geiligheid ook) is dat duidelijk te zien. Binnen een minuut of 10 komen de eerste toeschouwers al langslopen. Omdat we het nog vroeg vinden, willen we eerst wat rond kijken, wat lezen en later op de middag eens kijken wat er kan gebeuren.
Dus liggen we lekker op de buik te lezen en zien om de zoveel tijd weer een blote pik langs komen. Kris krijgt het wel heel erg warm en gaat op haar rug liggen. Na een paar minuten zie ik pas waarom. Met haar zonnebril op ligt ze zich ongegeneerd te vingeren terwijl er om de 10-15 min kerels langs lopen. De ene hand vingert dat het een lieve lust is en de andere bewerkt haar tepel.
“Durf je aan mijn tepels te likken?� vraagt ze als ze aan mijn alweer stijve pik begint te trekken. “Dat vind ik zo’n lekker gevoel als er aan mijn tepels gelikt wordt onder het vingeren�. Ondertussen vingert ze zichzelf met een hand en met de andere hand bewerkt ze mijn paal. Op nog geen 2 meter afstand loopt er weer een blote vent langs, hij vertraagd zijn pas en kijkt aandachtig naar wat wij aan het doen zijn. Ik zeg “We worden bekeken� omdat ik denk dat Krisje dat wel op zou winden maar als door en bij gestoken stopt ze met alles en gaat op haar buik liggen. De man staat nog steeds te kijken met een hand aan zijn leuter gaat hij in het hoge gras zitten. Ik neem wat zonnebrandolie en begin Krisje lekker in te smeren. Ik begin bij haar voeten en werk langzaam omhoog naar haar lekkere kontje. Daar aangekomen wrijf ik die lekker in en maak ze glimmend. De man kijkt aandacht toe als ik lekker in haar billen begin te knijpen en de 2 bilhelften helemaal uit elkaar trek. Kris doet haar benen helmaal uit elkaar. Hij heeft nu een prachtige kijk op haar geschoren glimmende schaamlippen en haar sterretje. Zelf sta ik ervan te kijken dat ik met een duidelijk zichtbaar keiharde paal mijn vrouw aan het masseren ben als iemand toekijkt. Als ik mijn vingers in haar kutje stop zie ik dat de man zijn aftrektempo verhoogt. Ik stop 2 en zelfs 3 vingers in haar kut en laat ze lekker op en neer gaan, de kont van Kris komt ineens omhoog en ik zie haar sterretje samentrekken. Ik trek de vingers uit haar kut, lik ze af en stop dan een vinger in haar reet. Langzaam begint ze rijdende bewegingen te maken. Wat moet die man een mooie uitkijk hebben op ons. Als ik er 2 en zelfs 3 in haar kont stop wordt het teveel voor haar en wordt de stotende beweging minder. Ondanks dat alles goed gesmeerd is vindt ze het waarschijnlijk te pijnlijk. Ik stop ermee en ga ook op mijn buik liggen. “Waarom stop je nu?� vraagt ze dan, “ben ik eens lekker geil en kun je eens in mijn kont en nu hou je op�. Ik zeg dat ik dacht dat het te pijnlijk voor haar was. “Nee gekkie ik bleef liggen omdat je me dan kon neuken in mijn kont�. Ik sta perplex. Kontjeneuken wil ze niet al te vaak en nu ligt er iemand toe te kijken en wil ze ineens wel in haar sterretje genomen worden. Maar ik geef aan dat ik mij niet helemaal op mijn gemak voel om mijn pik in haar kontje te steken als er iemand toe kijkt. Ik zeg dat ik wel aan haar tepels durf te likken en vraag of zij me wel zou durven pijpen. Ze draait zich gelijk om en gaat rechtop zitten en merkt op dat de toeschouwer weg is. Ze duwt mij op mijn rug en neemt gelijk mijn staaf in haar handen, begint te trekken en duwt haar prachtige gebruinde borsten in mijn gezicht. Ik lik beurtelings haar tepels, wat haar duidelijk opwind want ze staan stijf vooruit en worden nog donkerder van kleur. Omdat ik op mijn rug lig kan ik niet zien wie of wat er om ons heen gebeurt. Kris blijft haar tieten in mijn gezicht duwen en bewerkt lekker mijn pik als ze ineens zegt “we hebben weer een kijker�. Ze laat mijn pik los en ik kom omhoog om eens te kijken maar de man loopt door zonder naar ons om te kijken. Als hij voorbij is bukt Kris zich en begint me heerlijk te pijpen. Met mijn mond kan ik niet meer bij haar tepels maar wel met mijn vingers. Ik streel langzaam haar borsten en knijp lekker hard in haar tepels wat ze wel kan waarderen want ze neemt mijn pik nog dieper in haar mond. Ik kijk omhoog en zie dat haar prachtige kont lekker door de zon beschenen wordt. Maar ik zie ook dat de man terug gekomen is en ons lekker aan het bekijken is. Hij zit in het gras en ik kan aan zijn schuddende schouders zien dat hij flink aan het rukken is. Dus zeg ik tegen haar dat de kijker weer terug is en verwacht dat ze stopt met pijpen. Maar niks is minder waar, het lijkt wel of ze er nu helemaal voor gaat. Vanuit haar ooghoeken kan ze de man nu ook zien. Langzaam gaat mijn pik in en uit haar mond. Als hij er helemaal uit is trekt ze mijn ballen helemaal naar beneden zodat mijn pik recht omhoog wijst met zijn paarse eikel. Ze likt langzaam van onderen naar mijn eikel en ook nog eens goed zichtbaar voor die man. Ze kijkt de man aan en gaat met haar mond weer helemaal om mijn pik heen. Heerlijk wat een pijpbeurt en die warme zon. Onder het pijpen zie ik haar draaien met haar kont en zoek met mijn vinger haar kutje en duw die lekker naar binnen. Ik ga rechtop zitten zodat ik de man ook duidelijker kan zien en duw er nog een vinger bij. En laat ze als een gek in en uit haar kut gaan. Ik trek ze zichtbaar eruit maak duidelijk 3 vingers nat in mijn mond en duw die weer in haar kut. Ik zie de schouders van de man verstrakken en zie hem grimassen trekken met zijn gezicht. “Volgens mij is ie klaar gekomen� zeg ik. En als Kris mijn pik weer uit haarmond laat glijden om te kijken loopt de man de andere kant op. “Nou ja� zegt ze, “een bedankje had er ook wel af gekund�. Ik trek haar linker been op en begin haar te beffen wat ze wel kan waarderen. Half rechtop zittend zit ze op haar rechterbeen en heeft ze haar linkerbeen opgetild waardoor ik lekker aan haar klit kan likken. Ze heeft ze mijn pik in haar handen en trekt me gestaag af. “Ik kom bijna klaar maar we hebben weer een kijker� zegt ze. Ik kan niks zien alleen een paar prachtig geschoren kutlippen waar ik aan kan sabbelen. Kris geeft aan dat de man nog een flink eind verwijderd is waardoor ik de aanval op haar klit onvermoeid voortzet. Hevig zuchtend, steunend en schuddend komt ze zo lekker klaar dat ze ineens zegt “sorry . . . sorry ik kan het niet meer houden�. Warme vloeistof loopt over mijn gezicht, door haar overdonderende orgasme laat ze haar plas lopen.
Wat was dat geil zeg, om zo’n hevig orgasme te veroorzaken. Als de man eindelijk bij ons in de buurt is liggen we weer op onze buik. Maar hij zal wel van afstand wel het schouwspel gade geslagen hebben.

We liggen al een tijdje in de zon waardoor ik de crème ter hand neem en haar daar rijkelijk mee bestrijk. Haar hele rug glimt van ervan. Ik hoef maar over haar kont te strijken en mijn lul schokt weer helemaal naar stijve toestand. Langzaam kruip ik achter op haar. Mijn ballen hangen in haar glibberige bilspleet. Mijn pik steekt fier omhoog, ik pak hem vast en duw hem tussen haar billen door in haar poes en maak enkele stotende bewegingen. Ik kijk uit over het weiland en zie niemand in de buurt en verhoog mijn tempo. Soppend en klotsend neuk ik haar steeds natter wordende kut. Ik voel dat ze zich zelf onder haar buik door aan het vingeren is. Mijn pik wordt nog stijver en is klaar om haar vol te spuiten. Maar Kris voelt dat en zegt “Ik wil je zien, wacht ik draai me om�. Met haar glimmende rug gaat ze op de handdoek liggen en trek haar schaamlippen ver uit elkaar “Daar wil ik je zaad op voelen. Neuk me in mijn kut en spuit je geile warme zaad op mijn klit, kom op trek, neuk, doe wat, ik wil je zaad voelen�. En om aan te geven dat ze het meent houdt ze met de vingers van haar rechterhand haat kutlippen uit elkaar en vingert ze haar klit met de linker. Ik zit met mijn rug naar de wei toe en geef aan dat ik nu niks kan zien. Daarom neemt Kris de rugzak en gebruikt die als kussen waardoor zij alles in de gaten kan houden. Ik ga op mijn knieën voor haar zitten en prik mijn lul tussen haar schaamlippen. “Kom op rag die lul erin neuk me hard en wild, dat vindt ik lekker�. Ik doe mijn uiterste best maar deze positie laat dat niet toe. Na een 10 minuten langzaam geneukt te hebben geeft Kris aan dat ze bijna haar volgende orgasme heeft. Ze versnelt plotseling haar vingerbeweging en ik zie dat ze 2 in plaats van 1 vinger gebruikt. Ik trek mijn lul een beetje terug en begin te trekken. Dan zegt ze ineens “Oh wat is het toch lekker als je bekeken wordt onder het seksen� en kijkt naar links. Ik kijk ook die kant op en kijk tegen een keiharde pik van wel 20 cm aan met een paar prachtig geschoren ballen. Als ik een beetje moeite had gedaan had ik hem zo in mijn mond kunnen nemen, zo dichtbij stond die. We hadden er niks van gehoord. God wat was dat een pracht lul zeg, mooi recht, mooie dikte, lekkere aders, een prachtige eikel en lang. Heel langzaam trek de vent zijn voorhuid steeds naar achteren om zijn eikel bloot te leggen. Ik schrik in eerste instantie zo erg dat mijn hart ontzettend begint te kloppen. Kris kreunt en steunt alleen maar harder en ik zie haar ook naar die paal staren. Ja ja, grootte doet er niet toe nee, maar nu deze zo dichtbij is, is het toch wel ontzettend geil.
Ik leun naar achteren zodat de man duidelijk kan zien wat er zich tussen onze benen afspeelt.
Ik trek aan mijn pik en duw met mijn eikel de vingers van Kris weg en wrijf met mijn eikel over haar klit. “Oh ja ga dor ga door dat is lekker� roept ze. Ik combineer mijn trekbeweging met de strijkbeweging over haar klit en voel dat mijn orgasme eraan staat te komen. De man naast ons staat duidelijk hoorbaar te steunen en trekt nu wel erg snel aan zijn paal. Kris geeft zuchtend aan dat ze klaar komt waardoor ik harder met mijn eikel over haar klit ga strijken. Dit is net genoeg om ook mijn orgasme op gang te brengen en mijn ballen helemaal leeg spuiten. De eerste 2 ladingen landen inderdaad op haar net klaar gekomen klit maar als ik mijn pik omhoog richt komen de volgende 2 ladingen op haar buik en tieten terecht. Met een gruwelijke hoge hartslag zijn we beide klaar en vermoeid. Langzaam strijk ik mijn zaad over haar borsten uit.
Net als ik denk dat ik daar mee klaar ben valt er een hele lading op mijn handen. Verschrikt trek ik ze terug, dit is de eerste keer dat een ander vent op mijn handen klaar komt. Al gauw komen de volgende golven over de tieten van Kris heen. Waar komt dat allemaal vandaan? Hij blijft maar komen. Zes, zeven flinke ladingen zaad hebben we al gehad, Kris haar tieten druipen van het zaad, haar harde tepels zitten helemaal onder. De man rukt nog steeds en kleine zaadspetters vallen nog steeds op haar buik en borsten. Als ik begin te strijken is het net of ik de pot zonnebrandcrème omgekiept heb. Goeiendag wat een hoeveelheid! Voorzichtig steekt Kris een vinger uit naar het zaad, gaat met de vinger door het zaad en likt eraan. Mat haar andere hand doet ze hetzelfde maar dan met 2 vingers en houdt die omhoog voor de man. Die aarzelend zijn eigen zaad oplikt. Door de geilheid gegrepen trekt ze zijn hoofd naar voren en duwt de lippen van de man in zijn eigen zaad. Hij vindt het lekker want het likt haar tieten helemaal af. Alles likt hij op.
De man blijkt Menno te heten en we praten nog wat na.
Niet lang daarna ligt hij links en ik rechts van Kris, allebei een tepel in onze mond en allebei een hand rond haar kut. Kris vingert zelf haar klit en wij duwen om de beurt een of 2 vingers in haar kut. Soms doen we het tegelijk en heeft ze wel 4 vingers erin. Ik heb wel eens geprobeerd een hele hand erin te krijgen mar dat lukte net niet, nu lukt het ons om 6 vingers in haar trutje te wringen. Maar hoe hard we ook proberen Kris komt niet meer klaar.

We blijven gedrieën lekker op de handdoeken zitten tot de schemering invalt, elkaar een beetje geil strelen en wrijven. Wat is dat lekker zeg een slap wordende paal van meer dan 20 cm instrijken met zonnebrandcrème. Zowel mijn handen als de handen van Kris kunnen er niet vanaf blijven. Hij blijft ook lekker lang slap en is de eerste tijd niet stijf te krijgen. Na een half uur komt er weer leven in en groeit hij weer.
Het schemert dus al als we aangeven dat we gaan vertrekken als de man vraagt hoe we hier kwamen. Kris vertelt hem van haar fantasie die nu dus uitgekomen is. “Was dat je enige fantasie?� vraagt de man. Een beetje beschaamd geeft Kris aan van niet. “Ik zou jullie wel eens allebei willen pijpen� geeft ze aan. Zo gezegd zo gedaan. Kris gaat rechtzitten en wij staan op en gaan allebei aan een kant van mijn vrouw staan. Twee half slappe penissen hangen precies op de goede hoogte voor haar. Een voor een likt ze aan onze eikels. Dan pakt ze ze vast met haar handen, de leuter van Menno lijkt nu echt groot naast mijn normale erectie. Beurtelings pijpt en trekt Kris ons allebei. Maar om klaar te komen is het voor beide net niet genoeg, we nemen onze lullen samen ter hand en beginnen te trekken. Kris laat haar handen over onze geschoren ballen glijden en doet er nog wat zonnebrandolie op zodat het lekker glibbert. Ze schiet tussen onze benen door en knijpt in onze kont. Doordat ze zo’n glibberige vingers heeft prikt ze bij ons allebei een vinger in het kontgaatje. Ik vindt dat zo geweldig dat ik als snel mijn nog beschikbare zaad over haar borsten spuit. Die aanblik is voor de man ook genoeg om weer een hele kwak op haar tieten te spuiten. Dit keer veegt ze het gewoon af met een zakdoek. Onze pikken zuigt ze wel nog even schoon.
We trekken onze zwemkleding aan en gaan terug. Kris in haar string en Menno achter ons zodat die weer een lekkere stijve krijgt onderweg en dat ook gewoon op het pad laat zien. Samen lopen we terug naar de auto en spreken af bij een volgend bezoek dezelfde plek op te zoeken.

Wil je ook eens meekijken met ons mail dan: Eroz11@planet.nl

ErozAantal keer bekeken: 56548
Waardering: 7.90 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online