Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Met de "meiden" op stap!.

U leest om dit moment het verhaal Met de "meiden" op stap! gepost door Ton. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Ton
Gepost op: 2010-1-14

Verhaal:

Met de "meiden" op stap!
Na ons vorig avontuur (zie lingerieparty) wilde Connie, mijn vrouw, en Miriam, mijn vriendin, wel eens met Henk en mij stappen terwijl wij als vrouwen gekleed waren.

We besloten naar een privé-club te gaan waar alles mogelijk was. De dames hadden voor Henk en mij sexy kleren uitgezocht en nadat wij ons goed geschoren hadden, benen, borst, buik en oksels, trokken wij de kleding aan.

Ik droeg een sexy, rood, lingeriesetje met daaroverheen een rood topje en een plooirokje in schotse ruit met franjes aan de onderkant. Ook droeg ik zwarte netkousen, rode damesschoenen met een klein hakje en om het compleet te maken een langharige blonde pruik. Henk droeg hetzelfde, alleen dan in het blauw, met een donkere pruik.

De meiden droegen ieder een leren jurk die hun contouren goed deed uitkomen, met eronder leren knielaarzen. Mijn pik stond al stijf bij de aanblik van onze meiden, maar er was geen tijd voor een vluggertje.

In de club aangekomen gingen we aan de bar zitten om eerst de kat uit de boom te kijken. Er waren zo'n 20 anderen aanwezig, ongeveer evenveel vrouwen als mannen. Er was al heel wat actie in de club, zowel op de dansvloer als aan de tafels. We zagen koppeltjes neuken, pijpen, beffen, vingeren en aftrekken. Man/vrouw, vrouw/vrouw, man/man en elke denkbare combinatie.

Na een paar minuten kwam er een man naar mij toe en vroeg of ik iets van hem wilde drinken en ik zei: "Graag, maar.." Hij zei: "Zeg maar niets, ik zie wel dat je geen echte vrouw bent, maar ik vind je uitermate sexy. Mag ik een voelen?" En voordat ik hem kon antwoorden voelde ik zijn hand onder mijn rokje. Ik deed mijn benen een beetje verder uiteen toen hij bij mijn slipje kwam. Hij streek over de bult in mijn slipje waarop mijn lul hevig reageerde en spijkerhard werd.

"Zo, je bent al lekker geil, merk ik. Ga eens met je rug naar de bar zitten." Toen ik dit gedaan had ging deze vreemdeling door zijn knieën en deed mijn rokje een beetje omhoog, zodat hij eronder kon met zijn hoofd. "Wat een sexy slipje heb je aan," zei hij en begon over de stof te likken. Na een tijdje haalde hij mijn lul uit het slipje en begon eraan te likken.

"Heerlijk, zo'n geschoren pik." Langzaam trok hij mijn voorhuid terug en likte aan mijn eikel, opende zijn mond en liet mijn lul in zijn mond verdwijnen. Dit was voor mij de eerste keer dat een man echt mijn hele lul in zijn mond nam, ik zat tot in zijn keel, maar ik hoorde hem niet kokhalzen, waaruit ik opmaakte dat dit voor hem niet de eerste keer was. Hij pijpte me naar een heerlijk hoogtepunt en ik spoot mijn zaad diep in zijn keel. Toen ik helemaal leeg was en hij alles doorgeslikt had, zoende hij mij op mijn mond en ging naar een tafeltje toe waar twee vrouwen met elkaar bezig waren.

Toen ik om me heen keek zag ik dat Miriam ook bezig was met een andere vrouw in standje 69, Connie werd gebeft door een man en een vrouw en Henk was op z'n hondjes aan het neuken met een vrouw. Ik ging naar Connie en vroeg haar of ze mij weer stijf kon pijpen, wat ze met graagte deed. Eenmaal stijf deed ik een condoom om, ging achter Henk zitten en begon hem anaal te neuken terwijl hij verder ging met het vrouwtje.

Na een poosje zo bezig te zijn geweest, trok Miriam mij weg bij Henk en zei: “Ga op je rug liggen.” Toen ik op mijn rug lag deed zij het condoom af en nam plaats op mijn stijve pik. Het meisje waarmee Miriam bezig was geweest kwam met haar kutje op mijn mond zitten en beval mij haar te likken, hetgeen ik maar al te graag deed. Ik schatte haar ongeveer 20 jaar, maar qua ervaring deed zij niet onder voor Connie of Miriam. Ik likte haar tot ze spuitend klaarkwam, iets wat ik nog nooit had meegemaakt, maar zo geil vond dat ik spontaan klaarkwam in Miriam’s samentrekkende kutje, daar zij ook op dat moment klaarkwam.

Connie was ondertussen aan het neuken met de man die haar gebeft had, terwijl zij de andere vrouw aan het beffen was. Alledrie kwamen ze bijna tegelijk klaar. Henk was ook al twee keer klaargekomen bij de vrouw waar hij mee bezig was.

Nadat we onze kleren weer een beetje gefatsoeneerd hadden, dronken we nog iets aan de bar en gingen moe maar voldaan op huis aan, met de afspraak om dit vaker te gaan doen.


Aantal keer bekeken: 12043
Waardering: 5.77 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online