Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Met jou en zonder jou.

U leest om dit moment het verhaal Met jou en zonder jou gepost door Noor. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Noor
Gepost op: 2009-6-3

Verhaal:

Met jou en zonder jou
Based on my true love...

Bij jou voel ik me zo veilig. Dan lijkt het alsof alles om me heen verdwijnt, dan is het alsof alle drukte en alle problemen even niet zo erg meer zijn. En als ik dan in jouw armen lig, met je warme lichaam dicht tegen me aan, lijkt het alsof we samen de hele wereld aankunnen. Jouw hand die zachtjes over mijn arm streelt, een tedere kus in mijn nek, en je kin op mijn schouder. Alles lijkt dan zo volmaakt.
Dan wenste ik dat ik de tijd even op stop kon zetten. Alle klokken uit. Uren en minuten even op pauze. Dan wilde ik dat het leven om ons heen heel even stopte. Dan hoopte ik dat mijn wensen uitkwamen.

Maar altijd weer moet ik je voor even achterlaten. Moet ik me losrukken van die plek waar ik me zo fijn voel. Waar ik veilig ben. Waar ik warm word van alles dat je doet, wie je bent, wat je zegt en wat je denkt. Maar dan ga ik toch. Moet ik terug naar huis, omdat de tijd niet stopt.

Maar dan ga ik toch. Omdat ik weet dat ik nog steeds met jou ben, ook al zijn we even niet meer samen.

-Noor.

Aantal keer bekeken: 2223
Waardering: 8.46 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 21 bezoekers online