Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Mexico 2.

U leest om dit moment het verhaal Mexico 2 gepost door Teun. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Teun
Gepost op: 2005-9-15

Verhaal:

Mexico 2
Na een dag lang in Mexico-city te hebben rond gekeken en vele dingen bezocht te hebben met Jennifer kwamen we terug in mijn hotel. Alwaar zij snel een douche nam en ik het bad liet vol lopen om daar eens van te gaan genieten. Mexico-City is een stad met vele bezienswaardigheden maar ook een vieze stad (smog). Dus een lekker bad kan dan geen kwaad!
Terwijl Jennifer nog in de douche stond kleede ik mijzelf uit en kreeg door naar te kijken in de douchcel automatisch een stijve. Wat een vrouw dacht ik bij mezelf, Zo'n mooi gezicht en zo lief en een lichaam, borsten zeker cup D en hangen deden ze niet, alleen daar kon ik al van klaar komen.....dan haar mooi geschoren kutje wow.....en die lange benen.....
Ik dook gauw het bad in en begon aan mijn penis te trekken, ik kon het niet laten. Ze stapte uit de douche en vroeg of ze me kon helpen? Natuurlijk zei ik, en ze pakte mijn harde penis in haar hand en gaf er een paar felle rukjes aan, mmmm heerlijk voelde dat, ze kuste mijn eikel en likte langs mijn paal naar beneden en kneede daar mijn ballen.
Ze ging op haar knieën naast het bad zitten en haar borsten lagen op de badrand, ik zag haar harde tepels en wilde ze likken....ik kwam wat overeind en likte speels aan haar harde grote tepels, ze kreunde zachtjes terwijl ze mijn pik in haar mond nam en me begon te pijpen. Wat kon/kan deze vrouw dat goed, ik voelde een orgasme rijzen en probeerde haar te stoppen maar dat wilde ze niet en zo doende spoot ik mijn hele lading warm zaad in haar mond...oohheerlijk!
Nu kwam ze ook in het bad zitten en schoof mijn nog harde lul in haar kut, ze kwam vol op me zitten, ik voelde mij pik weer enorm hard worden door haar strakke warme natte kut. Langzaam bewoog ze om mijn penis heen, een soort rondjes draaiend, ze trok de stop uit het bad en begon me te rijden steeds sneller en kneep haar vaginale spieren steeds samen alsof ze me aan het melken was. Haar volle tieten ging steeds harder op en neer, ik dacht dat ik gek werd.......
Deze keer kwam zij als eerste klaar met een enorme schreeuw wat voor mij meteen het laatste zetje was om ook te gaan spuiten, maar nu in haar kutje.
We zijn op bed gaan liggen, lekker naakt en hebben een porno film besteld via de hotel televisie. Waardoor we allebei weer op stoom kwamen om elkaar nu eens oraal te verwennen, ik heb haar heerlijke poesje gelikt en gevingerd totdat ze het niet meer hield terwijl zij mijn lul nog een keer pijpte..wat een genot!
Na haar tieten nog een keer geneukt te hebben zijn we beiden in slaap gevallen en plakte we de volgende ochtend aan elkaar van het sexvocht.

Wat een vrouw....

Aantal keer bekeken: 7875
Waardering: 5.70 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 3 bezoekers online