Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Mexico.

U leest om dit moment het verhaal Mexico gepost door Teun. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Teun
Gepost op: 2005-9-1

Verhaal:

Mexico
Op een frisse dag in oktober vertrok ik naar Schiphol, ik had een ticket gekocht naar mexico-city en zou daar 3 weken vakantie gaan vieren.
Na een vlucht van ruim 10 uur kwam ik licht opgewonden in mexico-city aan, ik had een tijd lang met zeer aantrekkelijke mexicaanse stewardess zitten praten. Ik had haar telefoonnummer gekregen om nog eens af te spreken tijdens mij verblijf.
Na een lange zoektocht in deze miljoenen stad kwam ik doodvermoeid in mijn hotel aan. Waar ik snel een douche nam en dacht aan de stewardess, Jennifer geheten. Door die gedachte begon er iets enorm te groeien. Ik kon de verleiding niet weerstaan en begon me direct af te trekken wat een explosie van zaad tot gevolg had, heerlijk. Snel daarna viel ik in slaap, diepe slaap.
De volgende dag besloot ik Jennifer te bellen en te kijken of we ergens konden afspreken om wat te drinken en ze zou me wat van deze stad te laten zien. Want geloof me zonder hulp is het lastig alle locatie's te vinden.
Na het een aantal keren geprobeerd te hebben die dag nam ze uiteindelijk 's avonds op "bueno" haar stem klonk heerlijk! Ik vertelde met wie ze sprak en of we konden afspreken. Ze zou die avond nog naar mijn hotel komen om een plan te maken voor de volgende dag. Ik ging snel terug naar mijn hotel, wilde haar absoluut niet mislopen. Na een uur gewacht te hebben klopte ze op de deur.
Ik deed open en daar stond ze, oogverblindend mooi, zomersjurkje aan en haar volle boezem was goed waarneembaar (in tegenstelling tot haar bedrijfskleding). Wouw dacht ik!
Ze kwam binnen en ik vroeg of ze wat wilde drinken, ze wilde wat water.
ik zelf nam een Corona. Ik droeg zelf een korte broek en een t shirt.
Ze moet gezien hebben dat ik regelmatig naar haar boezem keek, ik kon mijn ogen er niet vanaf houden.
Opeens vroeg ze of ik het mooi vond wat ik zag, ik stotterde ja, ja, natuurlijk. Mijn pik begon direct te groeien en ik zag haar tepels vooruit springen. Ze liep naar me toe en greep met een hand naar mijn harde pik, en kneede er een beetje in, mmmm gromde ze. Ik greep haar linkerborst en voelde hoe stevig deze was en zo vol hij paste nauwelijks in mij hand.
Ze trok mijn t shirt uit en likte aan mijn tepels. Ik trok haar jurk uit en daar stond ze, alleen nog een bh aan die weinig verborg van deze volle memmen, ze droeg geen slip. Haar kutje was geschoren alleen een klein donker steepje was zichtbaar. Mijn pik werd zo mogelijk nog harder en stond echt overeind, paarse eikel kloppend. Ze ging door haar knieën en nam mijn eikel in haar warme natte mond en zoog eraan, wow wat een gevoel..langzaam schoof ze mijn harde paal dieper in haar mond en begon me te pijpen, ik kreeg er knikkende knieën van, heerlijk af en toe beet ze zachtjes in mijn eikel. Ze masseerde mijn ballen en zoog harder en harder totdat ik het niet meer hield en ik mijn lading warm zaad in haar mond spoot, wat een genot!
Ze kon niet alles in haar mond houden en er vielen wat druppels zaad op haar volle tieten, ze begon dit uit te smeren en trok haar bh uit...wat een tieten dacht ik hardop.
Ik legde haar op bed en begon haar borsten te masseren en likte aan haar grote tepels, mmmm heerlijk!
Langzaam gleed ik met mijn tong naar beneden waar haar natte kutje al wachte op mijn tong, ik deed haar mooie lipjes open en liet mijn tong naar binnen glijden opzoek naar haar clitoris, die al groeiende was. Ik proefde haar vocht en dat maakte me zo geil dat ik haar in hoog tempo begon te likken, ze kreunde onder elke beweging van mijn tong. Ik voelde haar steeds vochtiger worden en ze begon te kronkelen en plots kwam ze klaar met een enorme schreeuw!
Mijn pik was ondertussen weer lekker gegroeid, ik draaide mijn eikel dlangs haar schaamlippen zodat mijn eikel glom van haar vocht, ik ging op haar zitten en schoof mijn paal tussen haar lekkere volle memmen en neukte haar tieten langzaam, wat een heerlijk gevoel, ze drukte haar borsten hard tegen mijn penis.
Als ik omhoog kwam likte ze met haar tong over mijn eikel wat me gek maakte. Ik gleed van haar af en draaide haar om en ze ging op haar knieën en handen voor mij zitten en drukte haar mooi billen richting mijn paal, ik penetreerde haar hard in haar natte kut en neukte haar stevig en diep totdat we samen klaar kwammen. Ik spoot mijn lading in haar natte tunnel, wow heerlijk.....

Toen we de volgende ochtend samen wakker werden hebben we nog een keer geneukt en zijn we op pad gegaan.

Ik denk nog steeds aan je Jennifer.


Aantal keer bekeken: 16337
Waardering: 7.46 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online