Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Mij gangsterboy and i deel 2.

U leest om dit moment het verhaal Mij gangsterboy and i deel 2 gepost door princess_met de ware. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: princess_met de ware
Gepost op: 2011-6-2

Verhaal:

Mij gangsterboy and i deel 2
Heeii. Allemaal ik hoop dat jullie gangsterboy and i deel 1 leuk vonden ik heb veel waardering gekregen dus ik ga deel 2 schrijven. En ja, ik wil veder gaan schrijven me volgende verhaal als meer dan 100 mensen mij verhaal hebben gelezen~ naja, heT verhaal.


Mij gangsterboy and i deel 2

Het was een normale schooldag. Naja het feestje van Ibrahim(my lover) werdt gevierd s'avonds. Hij was niet op school. Want hij had tegen me gezegt dat hij gaat uitslapen en zijn huisje schoon gaat maken voor vanavond. Dus ik was op school zonder hem!
We moesten gymen maarja, ik ben altijd als laatste klaar met omkleden. De gymjuf gaf me de sleutel zodat als ik klaar was de deure opslot kon doen. Maar een jongen uit mij klas Rondaldiho (een van de maatjes van ibrahim) zei geef die sleutel maar ik doe het wel dicht.

Ik vond het okay en ik gaf hem de sleutels. Toen ik klaar was liep ik naar de uitgang maar de deur was opslot dus ik riep halo' is er iemand. En toen ik me omdraaide stond Rondaldiho daar. En zei, heei lekkerding. Ik was in shock en ik werdt tegen de muur aan geduuwt ik werdt gezoend in me hals me wang, maar hij was zo sterk dat ik'm niet eens weg kon duuwen maar toen gaf ik m een trap in zijn ballen. Hij viel neer van de pijn. Ik pakte de sleutels en rende weg. Die middag had ik me ziek gemeld.

S'avonds

Ik zat te twijfelen of ik naar
Zijn feeste zou gaan want ronaldiho zou ook komen, maar ik hou van ibrahim en ik laat hem niet stikken. Ik ging me opmaken deed me mooiste jurk aan- ging me make-upen en me haren stijlen. Daarna klaar om naar het feest te gaan.

Die avond op het feest was het gesselig. Randiho was er niet.


Die avond was het laat en bleef ik bij hem slapen. We lagen samen in bed te zoenen ( gewoon een lekker vrij partij$) maar ik voelde me niet op megemak, vanwege het gebeuren met ronaldiho en voelde weer het ongemakkelijke gevoel als op school en ibrahim merkte dat en vroeg; je vindt m niet leuk he. Ik had je nooit moeten bedreigen met die mes. Ik zei; nee, ik hou van je, maar. Maar wat? Khloe wat is er. En ik begon te huilen. Vanochtend bij gym begon ronaldiho me te zoenen enal en dus voel ik me niet op me gemak. Wat heeft die gast gedaan. Nee zei ik beloof me een ding je gaat hem niet slaan okay. Hij zij twiijfelend en boos okay. Ik vondt het knap van hem en ik gaf hem een zoen. Die avond sliepen we gewoon verder alsof er niks aan de hand was.

De volgende ochtend..
Ik wordt wakker, en draai me om ibrahim is al weg, ik zie een briefje liggen er staat ga alvast eerder naar school, een uur later ben ik klaar en ga ik ook naar school.
Ik ga naar de wc om te plassen. En een vriendin komt en zegt ibrahim is aan het vechten in de aula. Ik ren zo hard als ik kan de aula in. En zie ibrahim en ronadiho daar staan ik dacht fok hij heeft het verteld.

Het is al een lang verhaal het vervolg hiervan vertel ik in gangsterboy and i deel 3, als er meer dan 100 mensen dit verhaaltje hebben gelezen.

Aantal keer bekeken: 3016
Waardering: 7.60 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 9 bezoekers online