Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Mijn dochter.

U leest om dit moment het verhaal Mijn dochter gepost door bernhard. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: bernhard
Gepost op: 2011-7-31

Verhaal:

Mijn dochter
Net gedoucht zit ik voor mijn PC, en in een geile bui zet ik de site op van ,, Laat je lul zien'' door die geile fotos begon mijn lul de stijgeren en op eens hat ik en film erop hoe een jonge zich aan het aftrekken was. Vol genot kreunend en zuchtend trok hij aan zijn stijve lul en opeens spoot een straal sperma over zijn buik en borst. Zo kwam ik op het idee om mij zelf de filmen hoe ik mij aftrek. Ik zet de webcam aan en zie mij zelf hoe ik met mijn lul bezig ben. Mijn hand gaat op en neer en ook ik beginn de zuchten en zie mijn hand mijn tepels knijpen en masseren en een druppel geilvocht op mijn paars geworden eikel. Op eens zie ik mijn dochter naakt in beeld verschijnen en haar vingers streelen over mijn tepels. Het is echt geil om je zelf te zien, zegt zij. Wij gaan meestal samen onder de douche en zepen ons goed in. Zo staat zij voor over gebogen voor mij en ik was haar lange haaren en zeep haar rug en billen in en mijn handen glijden over haar rug over haar volle borsten en billen, en zo kan het niet uit blijven dat mijn stijve lul tussen haar billen schuift en haar schaamlippen uiteen duwd en mijn eikel haar kittelaar masseert. Wij genieten er bijden van, en voelen elke streeling die plezierig geil maakt en haar hand duwd mijn eikel tegen haar kutje aan. Zij duwd mijn hand opzij en begind mij af te trekken, en haar kleine hand laat mijn lul zitteren van genot en ik zie mijn handen haar tepels melken. Op eens schuift mijn lul diep in haar mond en ik voel mijn eikel tegen haar strot stoten en haar Tanden zachtjes in mijn lul knabbelen. Ik zij wat ben jij een lekkere geile meid tjoo. En opeens naar een paar vlinke rukken, zie ik op de scherm een straal sperma over haar borsten spuiten en haar orgasme liet een straal kutvocht over mijn hand lopen. wat een geile opname was dat. Paa stuur de film op dan kan ik later nog een keer van genieten. Het is wel geil dat iedereen kan zien hoe lekker geil wij zijn. groeten v. Herbert

Aantal keer bekeken: 48819
Waardering: 2.64 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online