Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Mijn droom...

U leest om dit moment het verhaal Mijn droom.. gepost door Caileigh. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Caileigh
Gepost op: 2010-4-23

Verhaal:

Mijn droom..
Het begon ’s ochtends bij de sauna. We hadden alles geregeld bij de receptie en gingen naar de kleedkamer. We kleden ons rustig uit en liepen naar de douches. Op dat moment hoorde ik mijn naam ‘Caileigh’ zachtjes in mijn oor. Zoals een goede slaaf hoort te doen, sloeg ik direct mijn ogen neer en zorgde ervoor dat ik achter U aan liep. Bij de douches gaf U mij de opdracht om U te wassen. Nadat ik U gewassen had kreeg ik de opdracht om mijzelf te wassen. Ik bleef lang mijn borsten wassen, omdat ik wist dat U dit zou opwinden. ‘Schiet op’, klonk het en ik hoorde de opgewonden, maar boze toon in uw stem. Snel waste ik de rest van mijn lichaam.

De hele dag in de sauna was het heerlijk rustig en ontspannend. Af en toe fluisterde u in mijn oor: ‘Vanavond word je hele pijpbek uitgewoond slet’ of ‘Neem mijn lul in je handen en zorg dat deze hard wordt’. Zoals U had verwacht werd ik hier geil van en ik voelde mijn kutje nat worden. U zag in mijn ogen dat ik geil was en glimlachte en zei alleen: ‘Wacht maar op vanavond, vuile slet’.

Aan het eind van de dag gingen we samen douchen, er waren douches voor twee personen aanwezig. U nam mij mee een privé douche in. Eenmaal de deur op slot trok U mij hard aan mijn haren op de grond. Ik begreep dat ik op mijn knieën, met mijn benen wijd en mijn handen op mijn rug moest gaan zitten. Ik zat in mijn slavenhouding, met mijn hoofd voorovergebogen. Onverwachts voel ik 3 vingers hard en diep mijn kutje in gaan. ‘Zo teef, ben jij zo geil dan? Waarom ben je zo geil? Je bent gewoon een slet! Als ik nu alle mannen hier naar toe zou roepen zou je iedereen in je mond en kut laten neuken of niet soms?!’
Beschaamd fluisterde ik: ‘Ja Meester’.
‘En wat doet een goede slaaf, pijpslet?’
‘Haar Meester pijpen, Meester’.
‘Inderdaad’ zei mijn Meester en direct werd een halfharde lul diep in mijn keel gestoten. Als vanzelf beweeg ik met mijn hoofd op en neer, zodat Uw lul in en uit mijn pijpbek glijdt. Mijn hoofd wordt hard aan mijn haren achterover getrokken. ‘Heb ik gezegd dat je mocht pijpen, slet?’ en een harde klap op mijn wang volgt als waarschuwing.
Met neergeslagen ogen antwoord ik ‘Nee Meester, maar…’ Voordat ik mijn zin kon afmaken werd Uw lul weer diep in mijn keel gestoten. ‘Niks maar! Je hebt te doen wat ik zeg dat je doet!! En nu hou je mijn lul diep in je keel en je beweegt ook je tong niet!’
Ik voel inmiddels het geil uit mijn kutje druipen en hoop dat als ik doe wat U mij opdraagt ik klaar mag komen. Ik hou Uw lul diep in mijn mondje en beweeg niet. Af en toe knijpt u mijn neus dicht en neukt mijn mondje. Uw lul is zeiknat van mijn speeksel en wordt steeds sneller door U in mijn mondje gestoten. ‘Zelfs je mond lijkt op een kutje, slet!’
Aan het stoten voel ik dat het hoogtepunt van mijn meester niet lang meer op zich zal laten wachten. Nog een paar keer wordt de harde, heerlijke pik van mijn Meester in mijn keel gestoten en dan uit mijn mond getrokken. Ik voel het warme zaad op mijn gezicht terecht komen. Nog steeds zit ik met mijn handen op mijn rug en kijk naar de grond. Mijn meester smeert zijn zaad over mijn gezicht uit. Ik voel zijn zaad zitten, maar het is niet meer zo zichtbaar voor de rest van de mensen.
Mijn meester neemt een uitgebreide douche terwijl ik nog steeds met mijn benen wijd op de grond zit. Dan krijg ik het bevel om te douchen, maar mijn gezicht mag niet gewassen worden. ‘Als een echte zaadslet ga je mee naar het hotel, hoer!’

Overal waar ik kom heb ik het gevoel dat iedereen naar mij kijkt. Ik kan dit niet controleren, want moet met mijn neergeslagen ogen achter mijn meester aan lopen. Bij de receptie rekent mijn meester af en ik loop achter hem aan naar de auto. ‘Heb je genoten?’
‘Ja, meester’, antwoord ik volgens de waarheid.
‘Dat was niet de bedoeling, slet! Jij mag niet genieten als je je meester dient!’ en ik krijg een paar fikse tikken op mijn kont en nog een paar in mijn gezicht. Ik voel mijn kont branden en ga op de passagiersstoel zitten. Dat vindt mijn meester geen goed idee. Ik word uit de auto getrokken en moet op de achterbank plaats nemen. ‘Trek je slip uit!’
Braaf trek ik mijn slip uit, mijn rokje wordt omhoog getrokken en mijn enkels worden vastgebonden aan de voorstoelen. ‘Zo heb ik een goed uitzicht op die hoerenkut van je’.
Mijn meester gaat zitten en stelt de achteruitkijkspiegel zo dat hij recht mijn natte kut in kan kijken. ‘Vinger jezelf en kom niet klaar’. Dat is het enige wat gezegd wordt tijdens de autorit.
Ik verdenk mijn meester ervan dat hij omrijdt naar het hotel. Het hotel was echt geen half uur rijden van de sauna denk ik, maar wijselijk houd ik mijn mond.

Bij het hotel aangekomen stapt mijn meester uit en loopt naar binnen. Ik stop om mijzelf te vingeren, ik kan mijn orgasme niet langer tegenhouden. Dan komt mijn meester terug, maakt me los en zegt dat ik me moet fatsoeneren. Voordat ik uitstap trek ik mijn rokje recht en wil mijn slipje pakken. ‘Die blijft liggen’.
Ik stap uit en loop zonder slipje achter mijn meester aan het hotel naar binnen. We lopen direct door naar onze kamer.

‘Stap onder de douche en was het zaad van je gezicht, vieze hoer!’ Ik loop naar de badkamer en wil de deur op slot doen. ‘Deur blijft open staan. Ik wil je controleren of je niet stiekem jezelf aan het klaar vingeren bent!’
Ik kleed me uit en stap onder de douche. Ik was mijn gezicht en de rest van mijn lichaam. Uit mijn ooghoek zie ik dat mijn meester me toekijkt. Ik stap de douche uit en krijg het bevel door te lopen naar mijn meester. Als vanzelf ga ik in mijn slavenhouding zitten. Daar word ik gecontroleerd op overbodig lichaamshaar. Nauwkeurig wordt mijn kutje betast of er niet nog een haartje zit. Ik moet mezelf tegenhouden om niet met mijn heupen te bewegen, mijn meester merkt dit en duwt zijn vingers mijn natte kut in. Een kreun ontsnapt mijn mond. ‘Dat vind je lekker hè? Een opgevulde kut’.
‘Ja meester’, kreun ik moeizaam.
Dan staat mijn meester op en ik blijf op mijn knieën voor het bed zitten. Nog steeds voel ik het geil uit mijn kutje lopen en ben bang dat ik de vloer vies maak. Dan komt mijn meester naakt binnen en legt een touwharnas bij me aan. Tussen mijn benen wordt het touw vakkundig langs mijn lipjes getrokken, mijn tieten worden strak afgebonden. Ik weet dat mijn meester hier ook geil van wordt en ik zie in mijn ooghoek zijn lul langzaam ietsjes groeien.
‘Zo ik heb hard genoeg gewerkt vandaag, nu is het jouw beurt. Pijpen!’
Dat hoeft mijn meester niet nog een keer te zeggen, ik neem zijn lul in mijn mond en lik zachtjes eerst een paar keer met mijn tong rond zijn eikel. Dan neem ik zijn lul steeds iets dieper in mijn mond. Ik blijf zuigen, langzaam op en neer, wetend dat mijn meester hier gek van geilheid wordt.
Hij pakt mijn hoofd beet en duwt deze diep over zijn lul. ‘Ik wil je keel voelen, hoer!!!’ Zo laat hij mij een tijd zitten, zijn handen duwen mijn hoofd steeds verder over zijn lul. Dan laat hij mijn hoofd los, ik trek mijn hoofd omhoog om op adem te komen, maar zijn handen duwen mijn hoofd weer over zijn harde pik. Nu moet ik zelf het tempo bepalen. Ik ga snel met mijn hoofd op en neer en voel dat mijn meester weer bijna gaat spuiten. Mijn meester trekt me aan mijn haren van zijn lul. ‘Ga op je buik op bed liggen’. Snel doe ik wat mij wordt opgedragen. Mijn benen gaan automatisch wagenwijd open liggen. Ik hoor mijn meester wat pakken en voel een paar seconde later een zweep op mijn kontje neer komen. Ik kreun hard. Weer word ik aan mijn haren omhooggetrokken. ‘WAT zei je, slet?’
‘Dank u meester’, antwoord ik fluisterend.
‘Goed zo’, en ik voel een liefkozende streling over mijn kont. Weer voel ik een klap op mijn kont van de zweep, ‘Dank u meester’ zeg ik automatisch. Nu komen de klappen wat sneller op elkaar. Mijn gekreun en ‘Dank u meester’ wisselen snel af. Dan voel ik de zweep op mijn brandende kutje terecht komen. Ik kreun hard en kan geen ‘Dank u meester’ zeggen. Dat wordt afgestraft met een iets hardere klap op mijn kutje en de woorden: ‘Wat zeg je dan?!’
Ik kreun hard en moeizaam ‘Dank u meester’ en probeer iets te verliggen om mijn brandende kutje niet zo te voelen. ‘Liggen blijven’ en nog een harde klap op mijn kutje. ‘Dank u meester’ geef ik als antwoord.
Dan voel ik liefkozend zijn hand over mijn kont en kutje gaan. ‘Je hebt je goed gehouden vandaag, slet’. Ik voel mezelf trots worden, maar blijf stil liggen.
‘Omdraaien’. Even ben ik bang dat de voorkant dezelfde behandeling ondergaat als mijn achterkant, maar draai me braaf om.
Met een vlakke hand worden mijn tieten bewerkt, met moeite blijf ik ‘Dank u meester’ zeggen. Dan worden er tepelklemmen op mijn tepels bevestigd. Ik hap naar lucht, maar geef verder geen kik.
Mijn meester gaat tussen mijn benen zitten en duwt een grote vibrator mijn kutje in. Ik kreun en hap naar lucht, ondertussen trekt mijn meester aan de tepelklemmen. Ik voel dat ik bijna kom, maar hou dit met alle macht tegen. Ik probeer weg te kruipen, maar dat wordt afgestraft. De vibrator wordt nog harder en dieper mijn kutje ingeduwd. Ik kreun harder en zie dat de lul van mijn meester steeds groter en harder wordt. Dan wordt de vibrator uit mijn kutje getrokken. ‘Zo slet, nu staat je kutje voor mij open’ en duwt hard zijn lul in mijn kutje. Zo blijft hij liggen en ik voel mijn kutje zich om de pik van mijn meester sluit. Onverwachts stoot hij zijn pik hard in en uit mijn kutje. Ik ben gek van geilheid en voel hoe zijn natte pik in mijn natte kut op en neer gaat. ‘Niet klaarkomen slet’ brengt mijn meester met moeite uit. ‘Oh meester astublieft mag ik klaarkomen over uw pik?’
Met zijn hand wordt mijn keel dichtgeduwd. Ik weet dat het antwoord ‘nee’ is. Ik voel hoe mijn meester mij steeds harder neukt. Ik voel hoe hij zijn zaad in mijn kutje spuit. Ik span en ontspan mijn kutspieren, ik wil al zijn zaad in mijn kutje. Goedkeurend krijg ik een kus op mijn lippen. Zijn pik wordt uit mijn kutje getrokken. Ik blijf op mijn rug liggen en mijn meester gaat op mijn borst zitten. ‘Schoonpijpen’. Ik til mijn hoofd op en mijn meester pakt mijn hoofd vast. Ik neem zijn pik in mijn mond en proef mijn kutsappen en zijn zaad. Mijn meester duwt mijn hoofd over zijn pik en ik voel nog meer zaad uit zijn pik stromen. Dankbaar slik ik dit door.
‘Goed zo, neukslet, ga maar even uitrusten. Over anderhalf uur moeten we in het restaurant zijn en je krijgt het nog druk vanavond’.

Geil en moe draai ik me op mijn zij en val in slaap. Na een uurtje word ik wakker gemaakt. Mijn kleren liggen al voor me klaar. Mijn touwharnas blijft aan en weer mag ik geen slip aan. Ik trek het rokje aan en het truitje. Je ziet de touwen op mijn rug zitten, door het shirt heen.
We lopen naar de auto en rijden naar het restaurant. We gaan aan tafel zitten en we bestellen ons eten.
‘Ga naar het toilet, duw je vingers in je kut en kom zonder je handen te wassen terug’. Ik doe wat me wordt opgedragen en kom met 2 zeiknatte vingers terug.
‘Vuile slet, zelfs in een restaurant kan je je niet inhouden. Zelfs hier loop je met een natte kut rond. Lik je vingers schoon’.
Ik lik mijn vingers schoon en mijn meester kijkt goedkeurend toe. Ons eten wordt gebracht en we zitten gezellig te kletsen en te eten.
Na het eten rijden we weer terug naar het hotel. Nog even een drankje in de bar. Daar zitten een paar mannen, vrouwen en stellen wat met elkaar te drinken. Ondanks dat de bar niet vol is gaat mijn meester bij een man aan tafel zitten.
De man stelt zich voor en mijn meester zegt; ‘Dit is mijn slet Caileigh’.
Ik geef de man een hand. ‘Niet zo verlegen’ zegt mijn meester en ik geef de man 3 zoenen. We bestellen een drankje en mijn meester en de man praten met elkaar. Dan stuurt mijn meester mij naar de kamer. ‘En je weet in welke houding en graag zo dat als we binnenkomen we direct je kut in kunnen kijken’. Ik ga naar onze kamer, kleed me uit en ga in het midden van de kamer in mijn slavenhouding zitten. Met mijn gezicht naar de deur. Ik kijk naar de grond en wacht tot mijn meester terugkomt. Wat een eeuwigheid lijkt te duren komen de mannen eindelijk naar boven. De vreemde man als eerste. Hij kijkt naar mijn kutje en hoe ik in mijn slavenhouding zit. ‘Dat ziet er goed uit’ zegt hij tegen mijn meester.
De man loopt door naar de badkamer. Ik begrijp dat hij zich eerst moet douchen van mijn meester en ben hem dankbaar.

Mijn meester kleedt zich uit en gaat op de stoel zitten. De man komt terug en kijkt naar mijn meester. ‘Ga je gang’ zegt mijn meester.
De man loopt naar mij toe en begint me eerst overal te betasten. Mijn tieten zijn gevoelig van het lange afbinden. Mijn kutje druipt nog steeds. ‘Ze is inderdaad zeiknat’ zegt de man. Hij gaat voor me staan en ik open automatisch mijn mond. De man begint goedkeurend te lachen en zegt ‘Jij slet, iemand gaat naakt voor je staan en jij opent direct je mond’. Zonder verder nog iets te zeggen duwt hij zijn lul in mijn mond. Hij pakt me bij mijn haren en begint me genadeloos direct hard in mijn pijpbek te neuken. Binnen de kortste keren is zijn lul zeiknat en loopt het kwijl langs mijn mond over mijn tieten.

Dan voel ik twee handen op mijn tieten en merk dat mijn meester is opgestaan van de stoel. De lul van de vreemde man verlaat mijn mond. Ik krijg een paar klappen in mijn gezicht van hem. Mijn meester vraagt hoe het is om een vreemde pik mijn mond te voelen neuken en of ik er geil van word. Fluisterend zeg ik ja meester. De man knijpt hard in mijn tepel en ik kreun hard.
Mijn meester gaat op zijn rug op bed liggen. Ik word bevolen om op zijn lul te gaan zitten, met mijn rug naar zijn gezicht. Als ik de lul van mijn meester in mijn kutje heb word ik aan mijn hoofd naar voren getrokken, de man staat voor het bed en ik neem automatisch zijn harde lul in mijn mond. Als de pik van de man mijn pijpbek verlaat, voel ik de hele pik van mijn meester in mijn kutje. Ik word om en om hard en diep geneukt in mijn pijpbek en kut.
Ik merk dat beide mannen bijna klaar gaan komen. Ik word dan ook opzij geduwd en lig op mijn buik op het bed. De mannen gaan op de stoelen zitten en bevelen me om mezelf te neuken met de grote vibrator. Ik draai me op mijn rug, benen wijd en voeten op het bed. Ik duw langzaam de grote, dikke vibrator mijn kutje in. ‘Doorduwen’ hoor ik. Ik blijf de vibrator doorduwen en kreun hard. Mijn meester weet dat ik zo klaar kan komen, hij hoeft het alleen maar te zeggen. ‘Kom maar’ en op het moment dat ik dat hoor kom ik heerlijk klaar over de vibrator. De man staat op en trekt de vibrator uit mijn kutje en duw gelijk zijn pik in mijn kutje. Mijn meester geeft me vrijbrief om klaar te komen, als ik voel dat ik klaar ga komen.

De vreemde man neukt mijn kutje hard en ik blijf maar klaar komen. De man scheldt me uit voor ‘hoer, slet, teef’ en van alles waar hij me voor kan uitmaken. Dan klimt de man omhoog en gaat met zijn pik voor mijn gezicht hangen. Hij neukt nu mijn pijpbek alsof hij een kut neukt. Hard en diep, ik maak kokhals geluiden. De man wordt hier alleen maar geiler van en neukt nog harder. Mijn meester duwt de vibrator weer in mijn kut. Ik voel dat ik weer ga komen. Geneukt worden in mijn pijpbek en neukkut maken me nog geiler. De man haalt zijn lul uit mijn mond en spuit mijn hele gezicht onder. Zijn zaad als een warme deken over mijn gezicht.
De man gaat weer op de stoel zitten en nu woont mijn meester mijn pijpbek uit. Hij neukt mijn mondje zoals hij deze nog nooit geneukt hebt. Houdt geen rekening met mij, alleen zijn eigen lust is nu nog belangrijk en ik voel de kutsappen uit mijn kutje lopen. Dan neukt mijn meester mijn natte kut. Hij neukt me hard en diep en duwt mijn keel dicht. Ik kreun en kom klaar over de lul van mijn meester. ‘Goed zo slet, maak mijn pik maar nog natter’. Mijn meester haalt zijn lul uit mijn kutje en gaat naast het bed staan. ‘In je houding, hoer!’ Ik ga weer op mijn knieën zitten, de man gaat ook voor me staan. ‘Pijpen slet!’ Gulzig val ik aan op beide lullen. Met het zaad van de man nog op mijn gezicht. Dan moet ik mijn mond open doen en zie ik hoe beide mannen hun lul mijn mond in duwen. Ik wil mijn hoofd wegtrekken, maar ze pakken me bij mijn haren vast. ‘Mond open!’ Ik doe mijn mond open en ik voel hoe de eikels mijn mond oprekken. Met mijn tong bewerk ik hun eikels. De mannen kreunen en houden mijn hoofd vast.
Dan word ik door beide mannen om en om in mijn mond geneukt. Ik voel mijn kutje steeds natter worden.
Mijn meester komt als eerst klaar over mijn gezicht en tieten. Ik kan er niet van genieten, want de man wil nog een keer klaarkomen. Hij neemt mijn hoofd en neukt alsof dit zijn laatste keer is. Genadeloos hard en diep. Mijn meester neukt me met zijn vingers in mijn kutje. Automatisch stoot ik mijn heupen, mijn meester slaat me op mijn borsten en kont. Dan komt de man nog een keer klaar over mijn gezicht. Ik zit onder het zaad en weet dat ik een goedkope zaadslet ben.
Mijn meester weet dat ik hier geil van word. Mijn meester maakt het touwharnas los. Heeft lang genoeg vastgezeten en ik voel hoe het bloed weer mijn tieten bereikt. Ik sta te trillen op mijn benen.
‘Bukken over het bed’ zegt mijn meester.
Ik weet dat ik straf krijg omdat ik zo heb genoten de afgelopen uren. De eerste zweepslag komt toch onverwachts. ‘Dank u meester’ zeg ik.
Mijn hele kontje wordt bewerkt met de zweep. Dan worden mijn benen ruw uit elkaar geduwd en voel ik hoe een eikel tegen mijn lippen wordt gedrukt.

De mannen zijn nog niet klaar met me, bedenk ik me en voel hoe mijn kutje achterlangs helemaal uitgewoond wordt. Als de lul hard is komt de andere lul mijn kutje verkennen. Ook deze neukt me hard en ik kan niet meer stoppen met kreunen. ‘Ik ben zo geil’ zeg ik. ‘Je bent gewoon een ordinaire neukslet’ krijg ik als antwoord. ‘Iedereen mag deze kut neuken’. Zijn handen voel ik langs mijn gezicht. Van beide handen krijg ik 3 vingers in mijn mond en zo word ik elke keer harder over zijn lul getrokken. ‘En die bek van je is ook alleen maar goed om geneukt te worden. Ik wil geen woord meer van je horen!!!’

‘Op je rug liggen’ en uiteraard doe ik wat me bevolen wordt. Ik zie dat er een tube wordt gepakt en dat mijn kutje uitgebreid wordt ingesmeerd. Ook een hand van de man wordt goed ingesmeerd. ‘Met 4 vingers heeft ze geen moeite’ hoor ik mijn meester zeggen.
Ik voel hoe mijn kutje opgevuld wordt door de vingers van de man. Langzaam neukt hij me met zijn vingers. Dan voel ik nog een vinger erbij komen en langzaam wordt mijn kutje verder opgevuld. Ik kreun hard. ‘Ik wilde je niet horen’ zeg mijn meester en duwt zijn pik in mijn mond. Dan voel ik de hand nog dieper mijn kutje in verdwijnen. ‘Nu ga je eindelijk geneukt worden door een vuist. Dat wou je toch zo graag slet?’
Ik voel hoe mijn kutje wordt opgerekt. Mijn mond wordt heerlijk geneukt door mijn meester. Dan voel ik hoe de hand verder mijn kutje ingaat. ‘Zo nu heb je een hele vuist in je kut zitten.’ Ik reageer door direct nog geiler te worden. De man voelt zijn hand natter worden en haalt langzaam zijn hand wat uit mijn kutje, om hem er vervolgens weer rustig in te stoten.
Als de man voelt dat mijn kutje het kan hebben neukt hij me steeds wat sneller en harder met zijn hand. Tegelijkertijd neukt mijn meester mijn mond ook harder. Het zaad op mijn gezicht en tieten is wat opgedroogd, maar je ziet het nog duidelijk zitten. Als ik eraan denk hoe ik er nu uit zie word ik nog geiler en hoop dat ze nog lang niet met me klaar zijn.

Het is heerlijk om een vuist in mijn krappe kut te voelen. Mijn hele kutje is opgevuld en opgerekt. Na een paar minuten haalt de man zijn vuist uit mijn kut en mijn meester zijn lul uit mijn mond.
Samen kijken ze naar mijn openstaande kut. Dan duwt mijn meester zijn pik in mijn kut en neukt me hard. Mijn kutje sluit langzaam om zijn lul. De man neukt me in mijn mondje. De man komt als eerste klaar en spuit zijn zaad over mijn gezicht. Als hij is klaargekomen moet ik zijn pik leegzuigen. Zijn pik wordt weer hard en al snel komt hij nog een keer klaar. Nu over mijn tieten.
Hij pakt een zweep en begint mijn tieten te bewerken met de zweep. Mijn meester kijkt er naar en begint harder te neuken.
Voor mij het teken dat hij snel gaat klaarkomen. Hij haalt zijn pik uit mijn kutje en spuit al zijn zaad over mijn tieten.

Zo laten ze mij liggen terwijl ze een drankje nemen. De man gaat douchen en mijn meester komt naar me toe.
Met minachting in zijn stem vraagt hij ‘Heb je genoten hoer?’
‘Ja meester, dank u wel voor deze heerlijke dag’.
‘Het mag dan ’s nachts zijn. Ik ben nog lang niet met je klaar voor vandaag. In je houding’.
Ik ga met het zaad over mijn gezicht en tieten in mijn houding zitten. Hij pakt een toestel en maakt foto’s van me. Dan duwt hij zijn inmiddels weer hard geworden pik in mijn mond. ‘Je bent echt een goedkope zaadhoer. Al dat zaad op je lichaam. En jij verwacht dat ik jou nog als mijn slaaf wil hebben?’
Ik kan geen antwoord geven, want zijn lul zit tot diep achter in mijn keel.
Dan duwt hij me op mijn rug op de grond. En stoot zonder gevoel hard zijn lul in mijn kut. En neukt me, zacht en teder. Dat had ik niet verwacht en ik geniet er des te meer van. Mijn meester komt weer gauw klaar, maar nu spuit hij zijn zak leeg in mijn kut. Ik voel het zaad in mijn kutje stromen en kom zelf ook klaar.

‘Ga maar liggen op bed en slaap wat. De nacht is nog jong…’

Aantal keer bekeken: 9505
Waardering: 7.09 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 11 bezoekers online