Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Mijn eerste keer, op de camping met een onbekende.

U leest om dit moment het verhaal Mijn eerste keer, op de camping met een onbekende gepost door mellanie. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: mellanie
Gepost op: 2010-11-27

Verhaal:

Mijn eerste keer, op de camping met een onbekende
Hij sloeg een arm om me heen. 'Zullen we zo even een rondje over de camping lopen?' vroeg hij, terwijl hij me glimlachend aankeek. 'Oke,' reageerder ik, 'is goed. Zie ik je zo buiten?' 'Ja, ik moet hier nog even wat spullen opruimen. Ik zie je zo.' Hij klopte nog op mijn schouder, gaf me een knipoog en liep fluitend richting de keuken. Hij liep met zijn ene hand in zijn zak en keek en knikte ondertussen om zich heen, naar de meisjes die hem nastaarden. Ik vroeg me nog af of hij misschien meer van plan was dan een rondje lopen, het zou vast wel van zoenen komen- Al had ik hem een halfuur daarvoor pas voor het eerst gesproken. Ik voelde me een beetje zenuwachtig. Wat als hij écht meer van plan was? Ik had nog nooit iets anders gedaan dan zoenen. Wilde ik wel verder gaan met een onbekende? Ach, hij wilde toch vast alleen een rondje lopen, daar vroeg hij immers om? Ik liep naar buiten en ging op een stoel zitten. Ik maakte een praatje met een wat oudere man die naast me kwam zitten, maar voelde me bezet. Toen hij na een minuut of tien naar buiten stapte en om zich heen keek, stond ik op. Zijn blik viel vrijwel meteen op mij en hij glimachte weer. Hij liep richting het brede pad en ik volgde hem. Het was donker, het campingrestaurant was pas net dicht, maar het was al minstens half 2. Het was overal wat vochtig. Het begon ook wat frisser te worden. Het was dan wel zomer, overdag had het geregend en nu had ik alleen een t- shirt en een dun vest aan boven mijn rokje. Ik rilde en hij merkte het. Hij sloeg een arm om me heen. Ik vroeg: 'Waar gaan we, ehh...?' Ik bedoelde te vragen waar we heen zouden lopen, maar bedacht me meteen dat hij het anders opgevat kon hebben. Hij stond stil, ging recht tegenover me staan. Alles om ons heen stond even stil. Er was alleen het geluid van krekels en in de verte stemmen van de mensen die net het restaurant uit waren gekomen. Zijn gezicht kwam langzaam dichterbij. Hij kuste me langzaam en duwde zijn tong mijn mond in. Ik liet hem zijn gang gaan. Hij aaide me over mijn rug. Toen ik hem stopte, grijnsde hij even en sloeg zijn arm weer om mijn middel. 'We gaan door het bos heen lopen.' Ik voelde meteen mijn zenuwen weer door mijn lijf gieren. Het bos, dé plek om om half 2 volledig van de aardbodem verdwenen te zijn, weg van loerende ogen. Zou hij echt...? We stapten door. Bij de bosrand zag ik iemand naar boven komen lopen (de grond liep schuin af) die ons grijnzend aan keek. Hij begreep het precies. Toch?
Bij een iets vlakker stuk hoorde ik naast me zijn -nu zachte- stem: 'Zullen we hier blijven staan?'

Ik keek hem aan. Voor ik het wist voelde ik weer zijn warme lichaam tegen het mijne. Zijn neus streek langs de mijne en zijn lippen vonden die van mij. Hij streek zijn mond erlangs. Ik rook een pepermuntlucht die met zijn warme adem mee kwam, die ik op mijn wang voelde.
Ik voelde kriebels in mijn buik, was zó zenuwachtig. Plotseling werd ik mij weer bewust van de omgeving. Ik keek naar de verte en zag ontelbaar veel sterren. Natuurlijk, dat kon niet anders op een nacht als deze. Zijn handen, die op mijn zijden waren geland, gingen steeds verder naar boven. Steeds verder, tot zijn beide handen mijn borsten omsloten. Voor het eerst in mijn leven liet ik een jongen mijn borste aanraken- En ik kende hem niet eens!
Ik voelde me ontzettend vrouwelijk en genoot van het gevoel dat het me gaf. Ik voelde de kriebel in mijn buik doorslaan naar mijn borst, en weer terug schieten, naar beneden. Ik voelde mijn poesje natter en heter worden. Ondertussen schoof hij mijn t- shirt aan één kant tot onder mijn borst, en duwde mijn bh mee, waardoor mijn linkerborst bloot kwam te liggen, en een klein beetje omhoog gedrukt werd door mijn t-shirt een bh die er nu strak gespannen onder stonden. Ik hoorde dat hij zwaarder begon te ademen. Hoe heette hij eigenlijk?
Terwijl hij met zijn hand mijn blote borst bevoelde en kneedde, zoende hij me, steeds lager, van mijn mond naar mijn kaak,van mijn kaak naar mijn hals, waar hij een poos bleef zoenen. Dat zou een zuigzoen worden, maar dat maakte me niet uit, als hij maar doorging... Langzaam daalde hij verder, borstbeen, borst.. Het duurde niet lang voor hij mijn tepel gevonden had en erop begon te zuigen. Ik deed niets, behalve zijn rug wat steviger beetpakken en me nogmaals realiseren dat ik de jongen helemaal niet kende. Misschien maakte dat het juist nog spannender. Als mijn ouders zich realiseerden waarmee ik bezig was, hadden ze een rolberoerte gekregen. Ze waren streng en hadden geprobeerd hun moraal op mij over te brengen. Ik moet ze nageven dat dat was gelukt, maar ik leefde op de spanning van de keren dat ik niet naar mijn geweten luisterde. Af en toe haalde ij zijn tanden wat langs mijn tepel, en ik wenste dat hij er zacht in zou bijten. Hij ademde nog eens zwaar en kreunde zacht, ik voelde aan hem dat hij heel opgewonden was, hij begon wat te trillen. Hij liet mijn tepel met een zacht smakgeluidje los en stond even stil voor me uit te hijgen. Ik had geen last van de kou maar genoot van de frisse wind die over mijn vochtige tepel blies. Ik begon hem te zoenen op zijn mond. Ik trok met mijn tanden zacht aan zijn onderlip en duwde mijn neus in zijn wang. Dit was het teken waarop hij had gewacht, zo leek het, met zijn ene hand weer op mijn borst betastte zijn andere mijn poesje over mijn rokje heen, langzaam duwde hij zijn hand verder onder de stof door. Mijn rokje liep wijd uit en er was makkelijk onder te komen. ik voelde zijn hand op mijn lies en een golf van opwinding spoelde door me heen. Hij duwde zijn bekken tegen het mijne en met zijn andere hand hield hij mijn billen tegen. Vanzelf zette ik mijn voeten wat wijder op de grond, waardoor hij me beter tussen mijn benen kon betasten. Dit vond hij echter niet wijd genoeg. Hij tilde mijn been naar rechts omhoog, waarbij mijn voet zich tegen een boom aan omhoog kon houden, en de jongen hield me in evenwicht. Langzaam vouwde hij zijn wijsvinger en middelvinger onder mijn kanten stringetje en duwde hem opzij. Daarmee waren zijn vingers recht onder mijn natte spleet beland. Tergend traag gingen zijn vingers omhoog... Hij had zulke grote handen dat terwijl zijn wijsvinger tegen mijn hete knopje aan kwam, zijn pink rondjes kon maken om mijn kontgaatje. Dit had hij ongetwijfeld vaker gedaan. Ik wilde zijn vingers harder in mijn spleet voelen, en wilde mijn poes tegen zijn hand duwen, maar zijn andere arm hield mijn lichaam tegen. Ik voelde zijn adem in mijn nek terwijl hij zei: Geduld hebben hoertje, ik bepaal hoe snel we gaan. Bij het woord hoertje gingen mijn nekharen overeind staan.
Zijn middelvinger zat nu tussen mijn schaamlipjes en ging richting mijn vagina. Langzaam ging het bovenste kootje van zijn vinger bij mij naar binnen. Zijn pink duwde nu steeds harder tegen mijn kontgaatje, maar die gaf minder mee. Plotseling haalde hij zijn hand weer weg. Ik keek hem wanhopig aan, en hij grijnsde. 'Ga door, ga alsjeblieft door,' zei ik. 'Ik word gek. Ik wil je. Ik wil je lul in me.'


Als jullie het wat vinden, rate maar, dan schrijf ik het vervolg op... Het concept is waargebeurd btw;)

Aantal keer bekeken: 17352
Waardering: 8.12 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online