Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Mijn eerste saunabezoekje.

U leest om dit moment het verhaal Mijn eerste saunabezoekje gepost door Sterre. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Sterre
Gepost op: 2008-10-12

Verhaal:

Mijn eerste saunabezoekje
Ik een meisje van 23 jaar, ging gisteren voor het eerst met een vriendin naar de sauna. Ik vond het heel spannend want ik was nog nooit naakt geweest met andere mensen erbij.
Ik was ook bang dat ik naar zou blijven kijken naar de geslachtsdelen van andere mannen en vrouwen.

Eenmaal aangekomen en uitgekleed zette ik mn eerste stap in de sauna. Mn handdoek ging af en ik ging samen met mijn vriendin zitten.

Ik voelde mijn tepels en clitoris groeien.. Jahoor ik raakte opgewonden. Langzaam daalde mijn blik af naar de andere lichamen. Ik had het heet van al het stoom maar ook van mijn gedachten. Ineens zag ik een man en en vrouw van een jaar of dertig naar me kijken, alsof ze alles wat ik dacht doorhadden. Ze kwam naast me zitten en vroeg me naar haar te te schuiven ik zat vlak tegen haar aan en toen kwam haar vriend en hij kwam voor me staan. We hadden een soort van kringetje, zodat niemand precies zag wat we aan het doen waren al moest dit wel opvallen maar daar dacht ik niet aan. Mijn vriendin hoorde ik niet en ik droomde ervan dat ze stiekem mee zat te kijken. De man draaide kleine rondjes op mn vooruitstekende tepels en die vrouw zette haar wijsvinger precies boven mn klit. Ik had het niet meer. langszaam voelde ik de 4 handen over mijn lichaam gaan. Ik kwam al snel klaar. Toen ik klaar was gekomen liepen ik, het stel en mijn vriendin naar het zwembad en koelden met zn 4en af.

Aantal keer bekeken: 3637
Waardering: 5.00 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online