Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Mijn eerste zoen.

U leest om dit moment het verhaal Mijn eerste zoen gepost door Minix. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Minix
Gepost op: 2010-10-15

Verhaal:

Mijn eerste zoen
Ik was al verliefd op hem toen hij nog verkering had met zijn ex. Ik had het hem alleen nooit gezegd. Niet alleen was ik super verlegen, maar ook was ik bang dat als ik hem zei wat ik voelde, dat hij geen vrienden meer wilde zijn. Ik had nog nooit een vriendje gehad, dus ik wist ook niet hoe ik dit aan moest pakken.

Toby was al zeker 3 jaar mijn beste vriend. Toen het uit ging met zijn ex, was hij natuurlijk er kapot van. Ik steunde hem, als een normale vriendin.

Maar op gegeven moment was Toby weer toe aan een relatie. Ondanks wat ik voor hem voelde, hielp ik hem bij het zoeken van een meisje. Zelfs mijn beste vriendin (toen der tijd) probeerde ik aan hem te koppelen. Ik onderdrukte het gevoel dat IK liever zijn vriendin wilde zijn.

Maar goed. Er was niemand geschikt voor hem, bleek. Hij had nog wel een vage date gehad met een meisje die hij op internet had ontmoet. Daar was hij mee naar de bioscoop geweest. Nadat ze hadden gezoend, zei het meisje dat ze geen zin had in een relatie met Toby. Weer was Toby gebroken. Gelukkig duurde het deze keer niet zo lang, als toen bij zijn ex.

Na een tijdje kon ik het niet meer voor me houden dat ik Toby leuk vond.

Ik msnde veel met Toby. Op een avond hadden we het over ontgroenen (de eerste zoen). Hij wist dat ik nog nooit gezoend had, daarom zei hij voor de grap dat Wilko, een nogal maffe vriend van hem, wel een geschikt persoon was om mij te ontgroenen. Ik nam het te serieus en zei dat ik liever door Toby ontgroent wilde worden. Toby dacht dat ik een grapje maakte en vroeg aan me waarom hij dan beter zou zijn dan Wilko. Ik zei dat hij ervaring had en dat ik me beter op me gemak voelde bij hem. Hij ging hier niet verder meer op in die avond.

Dagen later hadden we het weer over ontgroenen, omdat ik er over begon. Ik daagde Toby uit. Ik zei tegen hem dat hij me niet durfde te zoenen. Hij voelde zich hierdoor uitgedaagd en zei tegen mij dat we de volgende dag zouden zoenen.

Dus liepen we de volgende dag in de pauze een rondje met z'n tweeën. Ik was erg nerveus. Toby wilde het wel achter een geluidswand doen (je weet wel, zo'n berg dat het geluid van de snelweg tegenhoudt). Dus we kropen er achter. Ik ging tegen met mijn rug tegen de houten wand staan. Toby kwam voor me staan en wilde beginnen met zoenen. Ik durfde het plots niet meer en wende me af. Ik moest lachen van de zenuwen. Toby stond verdwaasd tegen de houten wand te staren. Hij vroeg me waar ik last van had. Ik zei dat ik te nerveus was om met hem te zoenen.

Hij was zo lief voor me, want hij besloot het rustig aan te doen met me. Hij ging voor me staan en zei dat hij me nog niet ging zoenen. Toen deed hij de rits open van mijn jas en zette me weer terug tegen de wand. Vervolgens deed hij ook de rits van zijn eigen jas los en ging voor me staan. Zijn handen gingen richting mijn buik. Heel voorzichtig begon hij te wrijven.
Toen ging hij heel voorzichtig naar voren en begon mijn wangen te kussen. Daarna mijn nek. Ik kuste hem ook vaagjes, maar ik was nog steeds te gespannen. Ondertussen wreef hij met zijn handen over mijn middel. Ik raakte hem nu ook aan bij zijn middel.

Na een paar minuten was ik gewend aan zijn aanraking. Toby merkte dat ik wat meer ontspande en kwam met zijn gezicht naar voren. Eerst kuste hij mijn lippen. Ik kuste terug. Toen vroeg hij mij of ik klaar was om te zoenen. Ik wilde het wel proberen.

Zijn mond ging open. Ik deed hem na. En toen zoende we de aller-lekkerste zoen die ik me ooit kon voorstellen. Het was kort, maar zeer aangenaam. Ik moest wel een beetje wennen nog, omdat ik nog nooit eerder gezoend had. Maar ik had het snel door. Toby vond het blijkbaar ook fijn. We zoende zeker nog tien minuten door.

Toen de pauze bijna voorbij was, en we dus moesten stoppen, zei Toby: "Nu heb ik je dus ontgroent". Ik moest lachen en was zo gelukkig, want ik had gezoend met de jongen die ik leuk vond.

Een paar maanden na deze gebeurtenis kregen we verkering. Dat was twee en een half jaar geleden. En ik ben nog steeds zeer gelukkig met de jongen die mij ontgroende!

Aantal keer bekeken: 21551
Waardering: 7.34 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online