Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Mijn geile schoonzus.

U leest om dit moment het verhaal Mijn geile schoonzus gepost door Axl Rose. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Axl Rose
Gepost op: 2008-10-30

Verhaal:

Mijn geile schoonzus
Heidi is de zus van mijn vrouw waar ik gelukkig mee getrouwd ben.Nu was ik in het begin niet geïntreseerd in haar maar na de jaren leerde ik haar beter kennen en kregen Heidi en ik toch een aardige band.
Ik begon mijn schoonzus zelfs beter te bekijken als ze op bezoek kwam met haar vriend en zag dat ze regelmatig geen bh droeg.Zo ook deze zomer...

Heidi is een meid van 28 jaar , een kort geknipt kapsel , een c-cup en een ongelooflijk lekker kontje.Die dag kwamen ze op bezoek en het was behoorlijk heet buiten.Heidi droeg die dag een kort zwart jurkje met , natuurlijk , geen bh eronder.Ik zag haar tepels tegen het dunne stof priemen en kreeg het al behoorlijk lastig in mijn broek.Na een tijdje en de nodige biertjes liep ik naar binnen in de keuken om er nog maar een te drinken.Mijn vrouw en Heidi's vriend waren helemaal achter in de tuin naar de beesten aan't kijken die we hebben rondlopen.Ik hoorde dat er iemand de keuken binnenkwam en draaide me om in veronderstelling dat het mijn vrouw was.Integendeel, ik keek recht in Heidi's ogen...
Ze kwam naar me toe gelopen en voorzichtig gaf ze me een zoen op mijn mond.Ik antwoorde gretig met mijn tong en weldra stonden we dus hevig te tongen in de keuken.Mijn pik groeide...
Heidi stopte plots en we keken elkaar verschrikt aan.Zonder iets te zeggen liep ze terug naar buiten,mij achterlatend met een paal in mijn broek.Later die dag heb ik dat opgelost door mijn vrouw heerlijk te neuken met in mijn gedachte haar geile zus.
Zo duurde het weer een hele tijd tot verleden week...
Aangezien ik 's nachts werk, slaap ik in de morgen en sta op rond half één. Ik was die dag net op en wou gaan pissen toen ik een zacht geklop op de achterdeur hoorde.Ik deed de deur open en tot mijn verbazing stond Heidi daar.Ik zei haar dat mijn vrouw moest werken tot zes uur maar ze kwam toch binnen.Heidi vertelde dat ze thuis was gaan lopen omdat ze ruzie had en het even niet wist waar naartoe.
Wat was ze weer heerlijk aan zeg ! Ze droeg een beige t-shirt en een zwart bh-tje waar haar tepels striemend doorprikten,uitnodigend om aangeraakt te worden!Verder droeg ze een gewone jeansbroek die toch vrij strak rond haar kruis zat.Ik zei dat ik zo koffie ging zetten maar eerst ging pissen.Ik liep de wc op en haalde mijn aardig stijve vriend uit mijn onderbroek, meer droeg ik op dat moment nog niet.Ik had wel al gemerkt dat Heidi's ogen steeds afdwaalden naar mijn kruis.
Plots voelde ik een hand achter op mijn kont en Heidi fluisterde in mijn oor dat ze het nog niet vergeten was van deze zomer.Tegelijkertijd gleed ze met haar andere hand over mijn hand en nam mijn pik vast.Ik bleef enigsinds verbrouwereerd staan maar liet haar doen.De laaste druppels urine persten zich uit mijn inmiddels groot geworden pik en Heidi begon me langzaam en voorzichtig af te trekken.Daar stonden we dan op de wc, ik met mijn pik bloot en zij met enorme zin om te rukken blijkbaar.Ze fluisterde opnieuw dat mijn lul veel groter was dan die van haar vriend en of ik het fijn vond.Ik kon alleen maar knikken en genoot van haar zacht trekkende bewegingen.Plots stopte ze en trok mijn onderbroek helemaal uit.Ze trok haar t-shirt uit en ging op de wc zitten.Ze keek me enorm geil aan terwijl ze haar bh van haar tieten liet zakken.Tjeezus, wat had dat wijf lekkere tieten zeg ! Haar c-cup was lichtgebruind met enorme stijve, donkerrode tepels erop.Haar tepelhoven schat ik ongeveer wel een zes cm doorsnee en de knop,jeezus,die stak echt wel anderhalve cm vooruit!
Mijn pik stond bijna op knappen!
Ze keek opnieuw naar mijn lul en ik sloot mijn ogen, wachtend op wat er ging komen...
Ik voelde hoe ze met één hand onder aan mijn ballen begon te strelen en te masseren en met haar andere hand me opnieuw zachtjes begon af te trekken.
Plots voelde ik hoe ze haar heerlijke pijplippen om mijn eikel sloot en met haar tong cirkeltjes maakte.Ik voelde haar piercing rond mijn eikel wat me nog geiler maakte.Na wat cirkeltjes voelde ik hoe Heidi me met diepe halen begon te pijpen.Ze liet mijn eikel bijna tussen haar lippen uit glijden om vervolgens de staaf opnieuw diep in haar mond te laten verdwijnen...
Zo was ik zelfs door mijn eigen vrouw nog nooit gepijpt,haar zus was echt beter hierin,vandaar misschien haar tongpiercing.Ik voelde de drang in mijn paal groter worden en nadat Heidi nog een paar keer zoog, voelde ik mijn voorvocht uit mijn eikel sijpelen.Ik dacht dat ze wel zou stoppen,integendeel,Heidi bleef stevig zuigen,trekken met haar hand en mijn ballen heerlijk masseren!Ik kreunde dat ik ging komen maar Heidi liet mijn paal diep in haar mondje zakken en ik voelde hoe een dikke harde straal zaad uit mijn eikel spoot.Heidi begon opnieuw op en neer te bewegen met haar mondje en hand en er volgde een tweede en derde straal sperma wat ook in haar mondje verdween.Zo was ik nog nooit gekomen!
Ik voelde hoe Heidi slikbewegingen maakte en dat was zo geil dat er opnieuw drie harde stralen eruit spoten.De slet-zus slikte !!!
Blijkbaar was het toch te veel want ik zag hoe mijn sperma zich langs haar mondhoeken naar buiten perste om vervolgens over haar kin tot op haar tieten te druipen.
Mijn pik begon langzaam te ontzwellen en Heidi zoog de laatste druppels eruit.Langzaam likte ze heel mijn pik zuiver en vroeg of het lekker was geweest.Ik kon alleen maar positief beantwoorden en keek naar de druppels sperma die over haar tieten sijpelden.
Mijn blik zakte naar haar kruis waar zich inmiddels een donkere natte vlek had gevormd.Heidi stond recht en draaide zich om om wat wc-papier te nemen waar ze vervolgens haar mond, kin en tieten mee zuiver veegde.Ik keek naar dat heelijke kontje en voor ik het wist greep ik haar bij haar tieten.Ik zoende haar nek en kneep in haar stijve tepels.Heidi drukte haar kontje tegen mijn kruis en wonderwel begon mijn pik opnieuw te steigeren!
Ik knoopte haar jeans los en trok ze, samen met haar slipje naar beneden.
Heidi stapte uit haar broek en ging voorover op de spoelbak van de wc hangen.Mijn inmiddels kloppende pik stootte tegen haar dikke natte schaamlippen die al aardig ver open stonden.Wat had ik zin om dat wijf langs achter te nemen zeg.
Ik kon zonder enige moeite mijn grote kloppende pik in haar spleetje duwen.
Het voelde erg warm,vochtig en nauw aan en ik begon haar met grote en diepe stoten stevig te neuken.
Heidi begon te kreunen en te zuchten dat ze bijna ging klaarkomen dus dreef ik het tempo nog wat op.Mijn ballen kletsen tegen haar natte spleetje aan telkens ik haar diep neukte.Plots voelde ik hoe haar spleet zich bij elkaar perste en ik voelde verschillende warme stromen langs mijn paal lopen.Heidi kreunde dat ze klaar kwam, en hoe...
Ik bleef doorstoten en Heidi begon op haar benen te trillen en opnieuw voelde ik een warme stroom lopen, dit keer harder.Verdomme! Dat wijf was gewoon al neukende over mijn pik aan het zeiken !
Haar urine liep over mijn ballen en benen op de vloer.Verschillende harde stralen perste zich langs mijn kloppende paal naar buiten zodat er al vlug een plas onder ons stond.Dat had ik nog nooit meegemaakt...
Ik voelde haar kutje nog wat strakker worden en opnieuw voelde ik een dikke warme straal langs mijn lul lopen.Heidi gilde dat ze klaarkwam en trilde enorm op haar benen.Ik gaf niet op en bleef haar met diepe harde stoten neuken.Na ettelijke keren geboord te hebben en haar kletsnatte spleet voelde ik dat mijn zaad ook weer omhoog kwam.Ik stootte nog één keer diep in haar en er volgde een vijftal dikke stralen sperma die diep in haar grot verdwenen...mijn pik verslapte...
Ik liet mijn lul langzaam uit haar spleet glijden en ging op de badrand zitten.Heidi draaide zich ook om en gin wijdbeens op de wc zitten.Nu zag ik eindelijk haar kutje langs voor.
Ze had een keurig streepje boven haar dikke rode schaamlippen lopen die nog een klein beetje open stonden.Het sperma droop er langzaam uit en viel in de plas urine.
We besloten om ons te wassen onder de douche en daarna alles op te poetsen, mijn vrouw mocht van niks weten.
Dat hebben we dan ook gedaan en nadien gingen we dan toch de beloofde koffie maar drinken.
Heidi heeft beloofd nog eens een paar keer langs te komen...meer verhalen volgen dan...

Aantal keer bekeken: 46556
Waardering: 7.52 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online