Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Mijn hond.

U leest om dit moment het verhaal Mijn hond gepost door Lien*. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Lien*
Gepost op: 2006-3-20

Verhaal:

Mijn hond
Op een avond werd er rond 11 uur opgebeld. Mijn moeder nam op en al snel daarna stapten mijn ouders in de auto opweg naar het ziekenhuis, mijn tante had een ernstig auto-ongeluk gehad. Ik wilde graag mee, maar mijn ouders wilde niet dat ik zou schrikken van hoe het er met mijn tante aantoe was, dus moets ik alleen thuis blijven.
Gelukkig had ik mijn hond nog, Mac. Samen waren we nooit bang. Als ik ongerust was, stak in mijn hand naar hem uit, hij liktte eraan en dan wisten we allebei dat alles oké was.
Het werd al laat en ik besloot naar mijn bed te gaan. Ik kleedde me om, deed de lampen uit en ging in mijn bad liggen. Mac kroop onder mijn bed. Ik stak mijn hand onder mijn bed, Mac likte eraan en we konden rustig gaan slapen.

"Drup,drup,drup" Ik werd wakker van een druppend geluid. Ik stapte verbaasd mijn bed uit, deed de lamp uit en controleerde of de kraan van de wastafel in mijn kamer wel goed dichtzat. Nadat ik de kraan zover mogelijk dicht had gedraaid deed ik de lamp weer uit en ging in mijn bed liggen. Ik stak mijn hand onder mijn bed, Mac likte eraan en ik wist dat alles goed was.

"Drup, drup, drup" Weer hoorde ik dat geluid! Ik sprong mijn bed uit en deed de lamp aan. Ik liep over de overloop naar de badkamer waar ik alle kranen die ik vinden kon zo ver mogelijk dicht draaide, terwijl ze eigelijk al niet meer verder konden... ik ging maar weer terug naar mijn kamer en deed de lampen uit, ging in mijnbed liggen en liet Mac aan mijn hand likken. Alles was oké.

"Drup, drup, drup"... ik stapte weer mij bed uit deed alle lampen aan en liep naar beneden. Ik keek in de keueken, alle kranen dicht, ik kijk bij de wc, alle kranen dicht, bijkeuken, ook alle kranen dicht...
Ik wilde weer naar boven gaan, toen ik een glimp van de kamer opving. Ik stopte en keek door het donker naar binnen. "Druo,drup,drup" Voorzichtig deed ik de lamp in de kamer aan. "Drup, drup, drup" Ik liep de kamer binnen en ik zag iets vreselijks! In de hoek van de kamer hing mijn hond, Mac, bloedend aan het plafond, drup,drup,drup... het bloed droop ervanaf. Ik schrok zo erg dat ik niet kon gillen.
Ineens kreeg ik een helder moment, er klopte iets niet. Ik rende de kamer uit, de trap op, mijn kamer binnen en keek omder mijn bed. Daar lag alleen een briefje...

"Moordenaars kunnen ook likken"

Aantal keer bekeken: 12972
Waardering: 7.54 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online