Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Mijn moeders vriend [2].

U leest om dit moment het verhaal Mijn moeders vriend [2] gepost door Opgewonden meisje. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Opgewonden meisje
Gepost op: 2007-7-29

Verhaal:

Mijn moeders vriend [2]
Hij likte mijn tepels nat en ging met zijn tong naar beneden. Ik schreeuwde het uit! Maar hij nergeerde het en ging verder. Ik stopte en probeerde me te ontspannen. Hij likte mijn clitoris, en schoof met twee vingers m'n schaamlippen opzij. Met zijn tong ging hij op onderzoek, hij vond mijn gaatje en likte alsof zijn leven ervanaf hing. Ik kreunde en even later kreeg ik een orgasme. Het was wel spannend op met je moeders vriend zo iets te doen. Hij was ook nog maar 30. Hij wilde dat ik hem ging pijpen, ik vond dit heel goor, maar hij pakte m'n hoofd vast en bracht die naar zijn penis. Ik vond dit vreselijk! maar ik deed het toch. Ik likte zijn penis en speelde met zijn ballen.
Hij hijgde en pakte m'n borsten vast, kneep erin en vingerde me toen.
Samen kregen we een orgasme.

Nu wilde hij dat we seks hadden, dit vond ik een beetje ver gaan en melde dat. Hij gaf er weer geen aandacht voor en pakte een condoom. Ik moest hem rukken want zijn penis was weer slapper geworden. Zo hard als steen was zijn penis en hij deed zijn condoom om. Voor ik het in de gaten had ging hij in me. Daar lagen we in bad te neuken. Eerst nog op rustig tempo, maar hij neukte me al veel sneller. Ik werd helemaal gek! We kreunden en kregen weer een orgasme.

Ik had gedacht dat we klaar waren en dat we dit nu konden vergeten. Ik kon me moeder dit niet aandoen. Maar hij nam me mee naar zijn aparte kamer waar m'n moeder en ik nooit mochten komen. Het was niet groot maar je had wel genoeg ruimte. Er stond een slaapbank met stangen en een bureau, en een kastje. hij duwde me op het bed. Uit het kastje pakte hij handboeien en een dildo. Ik was bang, heel bang. Want het mocht niet uit de hand lopen. Maar hij was al bij het bed en bond me vast aan het bed met de handboeien. Ik vroeg of hij me meteen los wilde maken. 'Jij opgewonden meisje van me, jij gaat nog lang niet weg hier! Zei hij. En het maakte me heel bang. Ik wist niet dat hij zo ver zou gaan. Hij pakte de dildo en stopte die in mijn voorste gaatje. Hij ging wild tekeer met de dildo, en gaf me tongzoenen. Ik zei dat hij moest ophouden. En dat hij spijt van zou krijgen. Dit wilde ik niet! Ik kon niks zeggen want dit was m'n hoogtepunt. Ik kreunde en rilde.
'DRAAI JE OM! schreeuwde hij.
Ik gehoorzaamde maar, en draaide me om. Ik lag op m'n buik en hij ging zonder condoom met zijn hard geworden penis in mijn kont. Hij neukte me heel hard. Nu schreeuwde ik het uit van de pijn. Toen hij eindelijk klaar was ging hij op me liggen en zoende me op mijn borsten, kutje, en op mijn mond. Ik had nu de kans op weg te komen. Ik sloeg hem in z'n gezicht en schopte in zijn ballen. Hij kroop in elkaar van de pijn. Ik pakte het sleuteltje uit zijn zak en maakte het zo snel mogelijk los. Ik wilde de deur opendoen maar die had hij natuurlijk op slot gedaan. Ik bleef bang bij de deur staan omdat ik niet wist waar de sleutel lag. Hij kwam al naar me toe en ik dacht dat hij me wilde slaan, maar met zijn stijfe duwde hij me tegen de deur. Hij neukte me tegen de deur en hield me stevig vast. ik zag de sleutel op de kast en ging het spelletje meespelen. ik zoende hem hevig en zei 'Ik ga jou eens lekker verwennen, jij stoutert!' ik duwde hem nu op het bed en ging met mijn hand langs zijn ballen, ik rukte hem en pakte de handboeien. 'Jij denkt slim te zijn hé!' zei ik, en ik bond hem snel vast aan het bed. Hij spatte bijna uit elkaar van woede. 'Jij vies sletje, maak me los!!' riep hij. 'Dat zou je willen', zei ik. en ik leip naar de kast en pakte het sleuteltje van de deur. Snel maakte ik de deur open en zei 'Ik zei toch dat je er spijt van zou krijgen, jij klootzak'. Ik deed de deur opslot en belde m'n moeder. die nam op en ik barste in huilen uit. Na alles uitgelegd te hebben ging mijn moeder meteen naar huis en samen gingen we naar de politie. Hij zit nu in de cel.
En ik heb heel veel geleerd hiervan.

Aantal keer bekeken: 9111
Waardering: 4.43 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 23 bezoekers online