Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Mijn moeders vriend.

U leest om dit moment het verhaal Mijn moeders vriend gepost door Opgewonden meisje. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Opgewonden meisje
Gepost op: 2007-7-29

Verhaal:

Mijn moeders vriend
Dit verhaal is waargebeurd!

Toen ik een jaar of 10 was gingen mijn ouders scheiden, het was vreselijk. Ook was ik heel bang dat mijn moeder een nieuwe vriend zou krijgen. Nu ben ik 14 en m´n moeder heeft inderdaad een nieuwe vriend. Nu denk ik er toch iets anders over!
Het begon zo:

We waren aan het eten en ik keek m'n moeders vriend altijd lief aan. Hij keek ook naar mij. Na het eten ging ik de tafel afruimen en mijn moeder zat op haar kantoor te werken. Mijn moeders vriend: B. hielp me.
Ik keek stiekem naar zijn penis, het ging perongeluk. Hij zag het en knipoogte. Ik schaamde me dood!
Hij keek naar mijn borsten, Ik wist niet hoe snel ik weg moest komen. Ik keek nog wel vaker naar zijn penis en ik was wel nieuwschierig. Ik was immers al 14. En bevredigde mezelf altijd in de douche.

Die week daarna dacht ik dat er niemand thuis was en ik ging douchen.
Omdat ik dacht dat er niemand was deed ik de deur niet op slot. In kleedde me uit en stapte onder de warme douche. Heerlijk dat gevoel. Ik kneedde m'n borsten en ging met m'n andere hand naar mijn vagina. Op rustige tempo vingerde ik mezelf. Ik hoorde wel iets in huis. maar ik dacht dat het de storm buiten was.
Ik kreunde luid, en dit was m'n hoogtepunt. Ik kreunde hard en kreeg een orgasme. Toen ging de badkamerdeur open. Ik schrok me kapot, pakte snel m'n handdoek en bedekte m'n naakte lichaam. B. m'n moeders vriend stond in de deuropening! hij deed de deur op slot en kleede zich uit. 'nu kan je me echt naakt zien' zei hij. Ik vond het heel spannend maar ook heel eng! dit kon toch niet?! ' ik wil dit niet' zei ik. 'Dat is jammer..' zei hij en hij deed de douche deur open. ik stond stijf tegen de muur. Hij had een grote mooie penis. Hij pakte me beet en trok de handdoek weg. 'BLIJF VAN ME AF!!' schreeuwde ik. 'Rustig meid, het komt allemaal goed!' zei hij. Maar ik geloofde er geen snars van. hij nam me mee naar het bad en legde me neer. hij kuste m'n tepels die al aardig had waren geworden.

Vind je het spannend. lees dan maar snel deel 2 !

Aantal keer bekeken: 12223
Waardering: 5.38 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online