Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Mijn nieuwe .

U leest om dit moment het verhaal Mijn nieuwe gepost door Karen. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Karen
Gepost op: 2009-11-3

Verhaal:

Mijn nieuwe
Mijn eigen meegemaakte verhaal.

Wat een knappe jongen daar in het hoekje achter de bar. zie je hem vroeg ik aan mijn vriendin? Ik ging eindelijk weer eens uit, mn moeder was net overleden en had wel weer eens zin in wat anders. Die jongen, genaamd Sam zag er altijd goed uit maar ik had jammergenoeg niet het gevoel dat hij naar mij keek. De avond duurde lang, had zin om weer naar huis te gaan.

Eenmaal thuis gekomen zag ik een fiets staan, goh wat raar dacht ik? wie is hier nou nog zo laat? Het was een vrouw, een vrouw van een jaar of 45 die bij mijn vader zat. Hij moest me wat vertellen, kom er eens bij karen zei hij, ik heb een vriendin. Ik was zo blij voor hem, en later vertelde ze dat ze 2 zoons had. Sam en Bart. Sam dacht ik, samm O MIJN God sam!! Ik wist dat zijn ouders gescheiden waren maar liet het niet merken.

Zo'n 3 maanden later,
De relatie tussen hun was best serieus, mijn vader had dringend behoefte aan een vrouw dus trokken we bij hun in. Ik had een kamer boven helemaal boven, en daar tegenover lag de kamer van Sam. Ik was in de tussentijd nog verliefder geworden op hem en had echt het gevoel van oogcontact. Op een middag er was niemand thuis en Sam had nog weer eens zijn kleren over de gang verspreid dus besloot het er wel even heel goed in te wrijven dat dat absoluut stoppen moet!

Eenmaal zijn kamer ingekomen zag ik iets wat mijn hart nog sneller liet kloppen, Daar lag hij op zijn bed met zn hand in zn broek zich zelf af te trekken. Hij zag me en schrok duidelijk, meteen ging die hand zijn broek uit en kreeg een kleurtje. Ik lache naar hem en ging maar weg. Later die week kwam ik hem in het huis steeds weer tegen, in de badkamer, onder het eten en al die dingen. Ik wist mijn gevoelens tamelijk in bedwang te houden. Toen hij mijn veraden had onder het eten dat ik een pakje sigaretten in mijn broekzak had was ik het zat, ik ging naar hem toe drukte hem tegen de muur en schreeuwde alles los en vast maar hij keek naar mij, hij keek in mn ogen en ineens stopte ik met praten, ik keek hem aan en op dat moment klopte mn hart zelfs in mijn tenen. we zoende!!

In die week ging dat nog wel even door, we zoende vaak, als niemand thuis was of als hij 'toevallig' de badkamer in kwam. Weer kwam ik zijn kamer in en lag hij zich zelf af te trekken, ik werd ineens zo geil dat ik er naar bleef kijken, hij zag en ging door. Toen hij stopte vroeg hij of ik eens bij hem kwam zitten, ik ging naast hem zitten en we praate wat, hij vroeg hoe het met mijn sexuele ervaringen was, nouja... niet veel beetje gezoend maar niet meer dan dat. Hij vroeg of ik vanacht om 12 uur in zijn kamer wilde komen.

Die nacht, ik was zenuwachtig. ik wist wat er komen ging want we hadden er al best vaak over gepraat en ging af en toe onder mijn trui. Eenmaal aangekomen, brandde er overal kaarsjes en zijn kamer was ó zo netjes. Hij begon me te zoenen en we plofte neer op zijn bed. We zoende en hij ging langzaam in mijn truitje, ik voelde mijn bh losgaan, en hij streelde mijn lichaam. Wat was hij toch romantisch, we stopte met zoenen en hij trok zijn trui en broek uit, daarna zijn onderbroek gevolgd door derest van mijn kleren. We zoende verder en vroeg of ik er klaar voor was, wat was ik zenuwachtig maar hij was zo lief voor mijn en zo romantisch dat alles bijna vanzelf ging. Eenmaal beide klaargekomen zijn we samen gaan douche en op zijn bed in slaap gevallen.

Sinds dien, hebben we een stiekume relatie in het huis, zijn moeder en mijn vader zijn vaak weg, dus hebben we het huis vol liefde en erotiek om ons heen.

Ik ben zo verliefd op die jongen!


Aantal keer bekeken: 16186
Waardering: 6.17 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 19 bezoekers online