Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Mijn nieuwe waterpoloclub (2).

U leest om dit moment het verhaal Mijn nieuwe waterpoloclub (2) gepost door Xander. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Xander
Gepost op: 2009-4-22

Verhaal:

Mijn nieuwe waterpoloclub (2)
Ik was deze keer vroeg naar het zwembad gegaan. Ik weet ook niet precies waarom, maar het kon iets te maken hebben met de ervaring van de week er voor, toen ik volkomen onverwacht seks had gehad met Karin. Uiteraard hoopte ik op een vervolg van deze ontmoeting, maar ik had nog geen idee of dat ook echt ging lukken

Bij het zwembad aangekomen parkeerde ik mijn fiets, gooide mijn tas over mijn schouder en liep quasi ontspannen het zwembad in. Bij de balie kwam ik dezelfde vrouw tegen die vorige week naar ons had staan kijken en die, zonder dat wij het merkten, foto’s van ons had gemaakt. Ze keek me aan met een glimlach en knipoogde naar me. ‘Zo, heb je weer zin in?’ vroeg ze. Ik liet me niet snel van de wijs brengen en reageerde droog ‘Ja, jij ook?’ Ze bloosde een beetje. ‘Ik heb altijd zin in mijn werk’ ontweek ze mijn opmerking.
Ik liep door naar de kleedkamers en kleedde me daar uit. Mijn kleren stopte ik in mijn tas en trok toen mijn zwembroek aan. Voordat ik de kleedkamer uitliep pakte ik mijn lul stevig beet en trok er rustig aan, terwijl ik dacht aan het avontuur van vorige week. Om niet met een stijve paal in het zwembad rond te lopen stopte ik, pakte mijn handdoek en liep naar het zwembad. Daar waren nog een aantal meiden en een paar jongens aan het banen trekken. Ik keek op de klok. Nog even en dan konden wij het zwembad weer gebruiken.

Terwijl ik om me heen keek viel het me op dat ik nog weinig van de anderen had gezien. Ik hoopte maar dat er een beetje een goede opkomst was, anders werd het niets. Vanuit de richting van de kleedkamers zag ik even later een aantal meiden aankomen lopen. Ik herkende Petra, Christel en, gelukkig, Karin kwam er ook aanlopen. Helaas bleef het lang daarna rustig.
De lui van het banenzwemmen, waren bezig het bad te verlaten. Het viel me op dat er een aantal mooie dames bij zaten. Karin zag dit zien en ging met haar lekkere lijf voor me staan: ‘Zullen we de doelen gaan opbouwen?’ vroeg ze. ‘Lijkt me een goed plan,’ antwoordde ik kort en liep met de drie meiden mee om alles klaar te maken. Net voor dat we wilden beginnen kwamen er nog een paar jongens aanlopen, Thijs en Stefan, waardoor het totaal op zes kwam. We baalden allemaal, want drie tegen drie is niet echt leuk. Fysiek ga je helemaal lek, en veel samenspel zit er ook niet in.
Stefan stelde voor om het deze keer rustig aan te doen en geen wedstrijd te spelen. De anderen waren het daar niet mee eens. ‘Ik kom hier om te trainen en niet om uit mijn neus te eten.’ reageerde Thijs.
Opeens dacht ik aan de lui die net het zwembad hadden verlaten, ‘kunnen we die lui die net weg zijn niet vragen of ze een potje mee willen doen?’ vroeg ik. Het bleef even stil, maar toen reageerde iedereen enthousiast. Ik hoopte dat we er nog een aantal konden strikken, zeker een paar van die meiden. Nooit verkeerd om een paar extra meiden om je heen te hebben.

Ik liep samen met Karin terug richting de kleedkamers. Ik keek haar lachend aan, ‘kijk jij bij de herendouches, dan loop ik naar de damesdouches’. ‘Flikker op’ zei ze bitcherig ‘je blijft van die meiden af.’
Terwijl we naar de douches liepen zag ik in het bubbelbad een aantal gezichten die ik net ook in het zwembad gezien had en liep die kant op. En inderdaad, in het bubbelbad zag ik twee meiden en een jongen liggen die net aan het zwemmen waren geweest. ‘He, hebben jullie zin om met te doen? We komen mensen tekort.’ Ze keken elkaar kort aan. ‘Wat gaan jullie doen dan?’ vroeg een van de twee meiden. ‘We zijn van de waterpolovereniging van het dorp, maar missen de laatste tijd veel leden. Nu zijn we maar met z’n zessen, dus misschien willen jullie meespeken.’
Gelukkig reageerden ze positief en liepen ze met mij mee naar het grote zwembad. Een van de twee meiden liep voor mij uit. Het was een mooie, blonde meid van rond de dertig jaar, met een enorm lekker lijf, heerlijk volle borsten en mooi koppie. Karin had uit de dameskleedkamer nog een vrijwilligster meegenomen, waardoor we met een totaal van tien konden spelen.

Het niveau was uiteraard minder, maar er werd lekker fanatiek gespeeld en dat was heerlijk. Er was veel fysiek contact en ik voelde dan ook meerdere malen heerlijke vrouwen lichamen tegen mij aan. Maar vooral Karin liet zich niet onbetuigd. Zij was degene van het andere team die mij moest dekken en dat deed ze met overgave. Bij een strafworp die door ons team genomen zou worden dekte ze mij met een hand en met de andere hand had zijn mijn lul vol in haar handen. Door dat de worp laat genomen werd had ze ruim de tijd om mijn ballen en mijn lul heerlijk te kneden, waardoor ik daarna moest spelen met een stijve lul. Korte tijd daarna moet een van de meiden van het banenzwemmen dit wel gevoeld hebben, want toen ze mij bij de bal wilde weghouden greep ze vol in mijn stijve lul, waarbij ik haar natuurlijk niets in de weg legde. Ze keek me met een dubbelzinnig lachje aan en zei alleen ‘Sorry.’

Om Karin terug te pakken besloot ik haar de volgende keer ook wat fysieker te verdedigen. Ik zorgde er voor doorlopend bij haar in de buurt te zijn om ieder gunstige gelegenheid aan te kunnen grijpen. Ik hoefde gelukkig niet lang te wachten. Ik zwom vlak achter haar terwijl we op een vrije worp aan het wachten waren. Onder water greep ik haar van achteren tussen haar benen. Anders dan vorige week hoefde het nu niet snel, want ze liet het toe. Ze spreidde haar benen wat zodat ik vrij de ruimte had. Terwijl ik met mijn vingers in haar kut naar binnendrong, pakte zij met een hand mijn lul weer uit mijn zwembroek en begon mee heerlijk af te trekken. Pas toen de worp genomen werd, stopten we en gingen we verder met het spel.

Helaas had ik met het spel zelf deze keer minder geluk dan vorige week, toen we ruim wonnen. De banenzwemmers in mijn team hadden duidelijk niet zo’n handigheid met de bal en al snel stonden we ruim achter. Hoewel het later beter ging, verloren we toch dik. Met een stand van 9-4 was het tijd geworden om te stoppen en we besloten dan ook de spullen op te gaan ruimen. Uiteraard bedankten we de invallers en nodigde hen uit voor de volgende week.

Al snel was ik weer mij Karin in de buurt om te helpen met het opruimen van de spullen. Om de anderen zo snel mogelijk weg te krijgen stelden we voor dat we met z’n tweeën de twee doelen zouden opruimen. Dan wisten we zeker dat het zwembad straks weer even voor onszelf hadden en dat was nodig, want we waren allebei inmiddels enorm opgegeild en we wilden de lust op elkaar botvieren. Nadat we het eerste doel in het hok hadden gezet, liep Karin direct naar me toe en zoende me vol op de mond. Ik pakte haar direct vast bij haar billen en drukte haar tegen mijn stijve lul aan. ‘Hmmm,’ zei ze ‘wat heb ik zin in je, geile beer!’ Ik keek haar recht in haar ogen en tegelijk liet ik mijn handen zonder omhaal tussen haar benen glijden. Ik zocht haar klitje op en begon haar rustig te masseren. ‘Ik ook in jou, lekker ding…’
‘We moeten nog een doel hè?’
‘Ja,’ zei ik ‘laten we dat eerst doen, dan kunnen we daarna ongestoord aan de gang.
We haalden het laatste doel op en borgen deze op in het hok. Aan de andere kant van het hok lagen ook matten die normaal op het water worden gebruikt. Karin zag ze ook en nam me er aan de hand mee naar toe. Ze zakte met haar knieën op de mat, recht voor me, trok mijn zwembroek naar beneden en nam mijn harde paal in haar hand. Voorzichtig gaf ze er eerst kusjes op, om daarna al likkend af te zakken naar mijn ballen. Terwijl ze met haar hand mijn voorhuid rustig over mijn eikel op en neer trok, nam ze een voor een mijn geschoren ballen in haar mond. Daarna begon ze weer van onderen naar boven te likken, draaide met haar tong rondjes rond mijn eikel om daarna met een beweging mijn lul bijna volledig in haar mond te nemen. Afwisselend zoog ze op mijn paal op om daar na weer met haar tong er aan te likken.
Al dit lekkers kon ik niet lang verdragen en al snel voelde ik mijn zaad opborrelen. ‘Ik ga komen!’ kreunde ik hard op. Ze keek me vanonder geil aan, stopte met even met haar mond en zei ‘Dat is je maar geraden, ik wil dat je me helemaal vol spuit!’ Dat liet ik me geen twee keer zeggen en van diep onder uit mijn zak spoot ik mijn stralen zaad haar mond in. Terwijl ze het met open mond opving bleef ze me strak aankijken. Ze slikte alles door en likte daar mijn lul helemaal schoon. Ze stond op, keek me even recht in mijn ogen en ga me toen een heerlijk zoen, waardoor ik mijn zaad nog kon proeven.

‘Nu is het mijn beurt om verwend te worden, lekker ding!’ Ik keek haar begerig aan. ‘Ga maar liggen, dan zal ik je eens lekker verwennen’ zei ik. ‘Nee,’ antwoorden ze direct ‘jij gaat liggen.’ Haar ogen twinkelde, dus die was duidelijk iets van plan. Ik besloot me er aan over te geven en ging naakt voor haar liggen. Ik keek van onderen tegen haar aan toen ze haar badpak helemaal uitrok. Ik had nu een prachtig uitzicht op haar lekkere naakte lijf, haar gladgeschoren kutje en haar volle borsten.
‘Handen omhoog’ zei ze kort.
Ik legde mijn armen boven me hoofd neer op de mat en lag daardoor volledig voor haar open. Ik moest mijn handen helemaal boven mijn hoofd doen, zodat zij met beide benen aan weerskanten van mijn kon gaan zitten. Haar natte kutje zat nu ter hoogte van mijn gezicht. Ze leunde voorover en pakte met elke hand een van mijn handen beet. Ik kon zo geen kant op maar had wel een prachtig uitzicht over de boven mij deinende volle borsten. Toen drukte ze haar onderlijf naar mijn mond en ik voelde hoe haar kut tegen mijn lippen aanduwden. Ik hoefde alleen mijn tong uit te steken om haar kut te proeven. Ze smaakte heerlijk!
‘Je komt hier voorlopig niet weg’ zei ze ‘lik me geile beer van me.’
Ik realiseerde me dat mijn wereld de komende minuten zou bestaan uit de geur, de smaak en het uizicht op een heerlijk kaalgeschoren kutje en ik begon daarom vol overgave haar kut te likken. Het was gekmakend, zo lekker zij smaakte! Met mijn tong draaide ik rondjes rond haar lippen om daarna met het puntje van mijn tong haar klitje op te zoeken. Daarna ging ik met mijn tong diep bij haar binnen. Dit wisselde ik regelmatig af zodat ze aan alle kant lekker werd gelikt. Aan haar kreunen hoorde ik dat ze er van genoot. Ik keek met mijn hoofd naar boven en zag dat ze met gesloten ogen zat te genieten. Iedere keer als ik met mijn tong haar klitje raakte ging er een siddering door haar heerlijk lijf. Ik nam er uitgebreid de tijd voor, want iets anders kon ik ook niet.

Toen pakt ze met mijn haar hand mijn lul vast, dacht ik. Tegelijk realiseerde ik me dat ze nog steeds met beide handen mijn handen vast had, zij kon het dus niet zijn. Iemand anders was er bij gekomen en die was me nu aan het aftrekken. Doordat Karin boven me zat kon helemaal niets zien, waardoor het voor onduidelijk bleef wie dit was. Er ging een siddering door mijn lijf. Dit was zo geil, dit had ik nog nooit mee gemaakt. Terwijl ik verder ging met het likken van Karins' kletsnatte kutje voel ik twee lippen zich op mijn paal sluiten. Ik voelde hoe mijn lul helemaal omsloten werd door die lippen, ik voelde een tong, zuigende bewegingen. Het was heerlijk! Ongekend lekker werd mijn paal verwend door een voor mij onbekende.
Toen voelde ik hoe mijn lul werd losgelaten en werd overgenomen door een hand. Die hield mijn paal recht overeind. Boven me zag ik Karin glimlachen. Was dit opzet, of waren we toevallig betrapt? Ik had geen idee. Ondertussen ging ik door met Karin te likken, want ik merkte dat ze langzamerhand haar hoogte punt naderde. Ik verhoogde het tempo en net toen ik weer bij haar klitje was aangekomen, voelde ik warme lippen tegen mijn eikel aan duwen. De lippen waren vochtig, kletsnat. Het was overduidelijk een kutje die nu plagerig over mijn eikel heen en weer gleed. Ik moest me uiterste best doen om nu direct al klaar te komen, want mijn hele lijf zinderde van geilheid. Niet lang daarna voelde ik hoe mij paal werd omsloot door de kletsnatte warmte. Het kutje schoof over mijn harde lul op en neer. Geen idee wie me neukte, maar ze deed het in een heerlijk tempo. Afwisselend rustig en hard bereed ze me, terwijl mijn hoofd nog steeds diep tussen de benen van Karin begraven was.
Toen voelde ik hoe mijn zaad niet meer te houden was. Elk moment kon ik dat onbekende kutje gaan volspuiten, maar die voelde dat kennelijk aan, want ze ging van me af en niet veel later voelde ik hoe een mond mijn lul weer omsloot. Het zuigen van dat mondje zorgde er voor dat ik heftig likkend aan Karins kutje klaarkwam en dat onbekende geile mondje volspoot. Tegelijk kwam Karin heftig trillend klaar en ik voelde hoe het vocht uit haar kut over mijn gezicht en in mijn mond stroomde.

Volledig natrillend van dit geile avontuur bleef ik uitgeblust liggen. Karin stapte van me af en toen zag ik haar. Het was de blonde meid uit het bubbelbad, die mijn harde lul in het zwembad al eens had gevoeld. Ze stak een hand uit en hielp me overeind. Toen ik weer stond kwam ze zonder praten op me af, sloeg twee armen om me heen en drukte haar mond vol op de mijne. Uiteraard beantwoorde ik deze spontane kus direct en al snel voelde ik ook haar tong zich aandienen. Ondanks dat Karin stond te kijken besloot ik me over te geven aan deze heerlijke meid. Ik opende mijn mond en samen met mijn tong voelde ik hoe grote hoeveelheden zaad mijn mond binnen drongen. Die geile meid had dat in haar mond bewaard! Het voelde eerst wel bijzonder, maar het bleek heerlijk om in het zaad onze tongen om elkaar heen te verstrengelen. Haar tong leek overal tegelijk te zijn, zo heftig zoende ze mij. Toen werd ze langzaam aan rustiger. Heel voorzichtig haalde ze haar lippen van de mijnen en terwijl wij elkaar aankeken slikten we allebei het resterende zaad door.

Toen ik snel over mijn schouder keek zag ik dat Karin zich bij dit tafereel stond te vingeren. Die had er dus alles behalve moeite mee, gelukkig! We besloten onze zwemkleren tijdelijk weer aan te trekken om naar de douche te kunnen lopen. Onder de douche aangekomen kleedde we ons alle drie uit. Twee heerlijke, lekkere, natte vrouwen lichamen kwamen aan beide kanten naast mij staan. Hun handen gleden over mijn lijf, over mijn billen en over mijn paal. Met een hand gleed ik naar het kutje van Karin en met de andere naar het kutje van de andere meid. Ik boog me naar haar voorover, ‘hoe heet je eigenlijk?’
Ze keek met haar ogen diep in de mijne en fluisterde ‘Anouk…’, waarna onze lippen elkaar weer langdurig vonden….

vdberg.alex224@gmail.com

Aantal keer bekeken: 19296
Waardering: 8.08 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 15 bezoekers online