Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Mijn ouders Deel 2.

U leest om dit moment het verhaal Mijn ouders Deel 2 gepost door Geheim. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Geheim
Gepost op: 2007-8-7

Verhaal:

Mijn ouders Deel 2
Ik was in nederland aangekomen met mijn tweelingzus. We gingen eerst even een hapje eten bij schiphol. Daarna gingen naar onze camping in Alkmaar wat we geboekt haden. We sliepen die dag in een klein huisje. De volgende dag gingen we met onze gehuurde auto ( Me tweelingszus had haar rijbewijs al gehaald ) richting Hilversum. Toen we langs hilversum reden vroeg ik van laten in hilversum effen wat drinken. Me tweelingzus ging hilversum in en we gingen in de stad van hilversum wat drinken. Ik vertelde me tweelingzus dat ik dat gewoond had. Ik zei dat ik naar het gemeentehuis wou gaan voor informatie over mijn moeder ( Als ze er nog zou wonen enz. ). Mijn moeder zou verhuizen maar in hilversum zou blijfen wonen zijn werd er door de gemeente gezegd. Ik had het adres gekregen van me moeders huis. Ik belde aan. Niemand deed open. Me zus vroeg van waarom wil je eigelijk met je moeder praten vroeg me tweelingzus ? Ik zei dat ik gewoon benieuwd was heo het mar haar was. Ik vertelde over haar rotziekte ( Waarvoor ze heel lang is opgenomen geweest ) Me zus zei dat het raam van de keuken open stond en zo naar binnen zou kunnen gaan. Ik klimte op het bankje wat er voor stond. En ging naar binnen. ( Ik was doodsbang ) Me zus ging er achterna. Toen ik rond keek leek er dat er niemand leeft. Er stond een oude bank een kleine tafeltje en een mini tv en een piep klein keukentje toen ik naar boven keek

Aantal keer bekeken: 9838
Waardering: 3.33 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online