Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Mijn spannende avonturen II: Spannende zaterdagavond deel 2..

U leest om dit moment het verhaal Mijn spannende avonturen II: Spannende zaterdagavond deel 2. gepost door -Frikandel. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: -Frikandel
Gepost op: 2008-11-17

Verhaal:

Mijn spannende avonturen II: Spannende zaterdagavond deel 2.
Het was ongeveer 10 minuten fietsen naar het centrum. We stapten op onze fietsen en reden weg. Toen we de straat waren uitgereden, kwamen we 2 jongens tegen. Ook zij waren net als ons op de fiets. “Waar gaan jullie naartoe dames,” vroeg de jongen met de krulletjes. Hij zag er het leukste uit van de twee. Ik antwoordde direct dat we naar een nieuwe tent gingen in het centrum, maar de naam niet kon herinneren. "Oh," zei hij, "gaan jullie soms ook naar The Tavern?" Inderdaad, zo heette de tent. Ik knikte ja. "Leuk, daar gaan wij ook naartoe," zei de andere jongen. Hij had korte stekeltjes en was wat kleiner dan zijn vriend. "Dan zien we elkaar daar wel," zei Cindy, "kunnen we misschien nog wat babbelen vanavond." De jongens lachtten en gingen voor ons fietsen.

Aangekomen bij The Tavern zagen we de fietsen van onze vrienden al staan. We waren ook een paar minuten te laat. We maakten de fietsen vast en gingen naar binnen. Bianca en Boy kwamen meteen naar ons toe. Met Bianca zijn we al jaren bevriend. Ze zat bij ons in de klas tot het vorige schooljaar. Boy hebben we via haar leren kennen. Een mysterieus stelletje, waarvan we nog steeds niet weten wat we ervan moeten denken. De ene keer lijkt het alsof ze een relatie hebben en de andere keer spreken ze bijna niet met elkaar. Bianca ontkende tot nu toe altijd dat ze een stel waren. "En? Waar is de Mariska," vroeg ik. "Helaas heeft ze net afgebeld," antwoordde Bianca. "Ze voelde zich niet zo lekker." Cindy reageerde: "Dat kan de pret niet drukken. Ik lust wel iets, jullie ook?" Ze liep naar de bar om drinken voor ons allemaal te halen. Op dat moment kwamen de 2 jongens binnen, die we op de fiets hebben leren kennen. Ze waren kennelijk nog even buiten gebleven om een sigaretje te roken.

Het was gezellig en de tent begon goed vol te raken. Leuke muziek en veel mensen op de dansvloer. Ik besloot ook even te gaan dansen. Cindy danst niet zo graag, meestal ga ik met Bianca of Mariska de dansvloer op. Bianca was nergens te bekennen. Nou ja, zal wel even naar de wc zijn ofzo. Ik ging dansen en al gauw kwam de jongen met de krulletjes naar me toe. "Ik heet Ronald," zei ie. "Aangenaam kennis te maken," was mijn antwoord. We dansten en praatten over koetjes en kalfjes. In mijn ooghoek zag ik dat Cindy aan de praat was geraakt met de andere jongen. Ze keek me even aan en ik zag haar zuchten. Blijkbaar was het gesprek niet zo geslaagd. Ik moest er even van lachen. "Ik ga even naar het toilet Ronald," zei ik en liep richting de toiletten, linksachterin het café.

Gelukkig was er een wc vrij, want ik moest erg plassen. Tijdens het plassen hoorde ik vreemde geluiden uit de wc naast me komen. Ik hoorde zacht gekreun en af en toe een geluid, alsof iemand tegen de wand drukte, boem boem. "Zouden er mensen sex hebben in de wc," bedacht ik me. Ik besloot stilletjes op de wc te gaan staan, zodat ik over de wand heen kon kijken. Daar zat Boy op de wc met zijn broek omlaag. Hij werd gepijpt door een meisje, maar kon niet goed zien wie het was. Toen ze haar haren een beetje naar achter gooide, zag ik tot mijn verbazing dat het Bianca was. Ik moest bijna giegelen, maar wist nog op tijd mijn hand voor mijn mond te houden. "Zouden ze het gehoord hebben?" Ik besloot weer stiekem te gaan kijken. Ze hadden niets gehoord en Bianca ging vrolijk door. Zo te zien was het niet de eerste keer dat ze aan het pijpen was. De pik van Boy ging diep in haar mond en Bianca zoog er flink op. Ze had zijn stijve met haar rechterhand vast en trok hem af tijdens het zuigen. Ze voerde haar snelheid langzaam op.

Ik raakte opgewonden van het uitzicht en besloot met mijn hand onder mijn rokje te gaan voelen. Ik voelde de nattigheid weer door mijn stringetje heen komen. Ik deed mijn string voorzichtig opzij en voelde aan mijn natte lippen. Ik wreef eroverheen en ging voorzichtig naar mijn clitoris. Oh wat een genot om deze nog een keer te masseren. Ik deed eventjes mijn ogen dicht en genoot. Toen ik ze weer open deed, zag ik dat Bianca met haar rug naar Boy ging staan. Ze bukte zich voorover en Boy liet hem in haar kutje glijden. Wat een ongelofelijk geil uitzicht. Hij ging rustig op en neer en toen sneller. Ik voelde me erg geil worden en besloot een vinger bij me naar binnen te stoppen. Ik fantaseerde dat ík daar stond, voorover gebukt met een heerlijke paal in mijn natte poesje. "Mmmm," fluitsterde ik zacht. Boy ging nog sneller en ik hoorde Bianca kreunen. Toen fluisterde Boy dat hij ging klaarkomen. Hij nam zijn stijve piemel uit haar poesje en spoot zijn sperma op haar kontje. Op dat moment hield ik het ook niet meer en ik kwam ook klaar. "Aaah," fluisterde ik. "Huh," hoorde ik Bianca opeens zeggen en ik zag haar gezicht draaien. Ik bukte snel en hoopte dat ze me niet had gezien. Ik hield mijn hand voor mijn mond, want moest er toch wel even van lachen.

Ik hoorde even later de wc deur opengaan en ze slopen voorzichtig weg. Ik besloot ook maar rustig weg te gaan en liep terug naar de dansvloer. "Waar ben jij geweest," vroeg Bianca. "Oh," zei ik, "ik stond even te vertellen met een kennis achterin." Ik glimlachte een beetje en vroeg me af of ze het nog niet door had. Ik liep naar Cindy, die nog stond te vertellen met die jongen. Haar gezicht zag er vermoeid uit en ik besloot haar mee te trekken naar de dansvloer, ook al hield ze er niet van. "Dank je," zei ze, "ik kwam maar niet van hem af." Ik lachte en vertelde haar stilletjes het verhaal van Bianca en Boy. Cindy moest ervan lachen. "Wat lachen jullie," vroeg Bianca. Ze was blijkbaar naar ons toegelopen, zonder dat we het doorhadden. "Oh, over die saaie jongen daar. Loek is zijn naam," vertelde Cindy giechelend.

Het was inmiddels al later op de avond. Er was nog maar een handjevol mensen in het café. Ook Bianca en Boy waren al naar huis gegaan. Ze hadden gelukkig niet door dat hun avontuurtje gezien heb. Ronald en Loek kwamen naar ons toe en vroegen hoelaat we naar huis zouden gaan. "Zometeen," zei Cindy. Blijkbaar had ze geen zin in nog een gesprek met Loek. We dronken ons drankje leeg, giechelden een beetje en liepen naar buiten. Het was koud geworden en ik merktte nu pas dat ik aangeschoten was. Ik keek naar Cindy en zag dat ik niet de enige was. Ze had moeite met de sleutel in het slot van haar fiets te krijgen. "Ik help je wel even," klonk een bekende stem. Het was Ronald, die blijkbaar ook had besloten om naar huis te gaan. Loek volgde hem. "Alcohol is ook niet goed voor zulke meisjes als jullie," vervolgde hij. "Zulke meisjes," vroeg ik, "wat bedoel je daar dan mee?" Ronald lachtte en zei er niets op.

We sprongen op de fiets en fietsten weg. "Wacht," zei Ronald, "we fietsen een stukje mee. We moeten toch dezelfde richting uit. Als het mag tenminste he?" "We kunnen wel een stel sterke spieren gebruiken," lachtte ik. Cindy schoot helemaal in de lach en ik wist al precies waar ze op doelde. We fietsten het centrum uit en zaten nu op een lange weg. Deze weg leek zo ongelooflijk lang. Er stonden bomen en struiken langs. Daarachter lagen een aantal boerenvelden met boerderijen. Een enge weg en alleen al hierom was ik blij dat we niet met zijn tweeën waren. Je weet maar nooit wat er kan gebeuren midden in de nacht in the middle of nowhere.

Opeens stopte Cindy langs de weg. "Poeh, ik ben doodmoe," zei ze met een blik die ik vandaag al eerder had gezien. Om precies te zijn in haar slaapkamer, toen ze van de badkamer kwam. Ze stapte af en ging even in het gras, langs de weg, zitten. Ik & Ronald stapte ook af. Ik ging naast haar zitten en Ronald naast mij. Loek vond het een beetje vreemd en wist zich geen houding aan te nemen. "Zeg Loek," zei Cindy,"ik heb het koud. Als echte vent kom je me toch wel even warmen he?" Ondanks dat het donker was, zag ik dat Loek verlegen werd. Hij kwam naast Cindy zitten en sloeg voorzichtig een arm om haar heen.

Ronald fluisterde in mijn oor dat Loek nog nooit sex heeft gehad. Verder dan zoenen is het nooit gekomen. Ik giechelde een beetje en fluisterde het door in het oor van Cindy. Opeens zag ik Cindy's hand tussen de benen van Loek verdwijnen. Ze streelde hem over zijn spijkerbroek. Ik keek en zag dat hij een stijve had. Cindy opende de knopen van zijn broek en liet het zakken tot aan zijn knieën. Datzelfde deed ze met zijn onderbroek en ze begon zijn ballen te likken. "Ohh," kreunde Loek. Ik zag vanuit mijn ooghoek dat Ronald ook een stijve had gekregen. Ik voelde de nattigheid weer bij mezelf opkomen en keek Ronald aan. Hij begon me te zoenen. Zijn tong was sterk en ging vrij diep in mijn mond. Ik raakte er opgewonden van. Ik deed de knoopjes van zijn hemd open. Hij was vrij goed gespierd. Ik streelde zijn borst en buikje en keek weer richting Cindy. Ze was begonnen met pijpen en likte de eikel van Loek. Ronald pakte me vast en lag me op mijn rug. Hij verdween met zijn hoofd onder mijn rokje en begon mijn string te likken. Oeh wat geil. Ik vroeg hem mijn string uit te trekken. Hij aarzelde niet en begon mijn klitje te likken. Ik keek weer naar rechts en zag hoe Cindy aan het pijpen was. Wat kon ze dat lekker zeg. Niet dat ik verbaasd was, want ook met een meisje kon ze goed omgaan. Ronald begon aan mijn klitje te zuigen en ik begon harder te kreunen. Koud had ik het niet meer, de warmte kreeg de overhand. Ik begon te hijgen en hoorde op dat moment een schreeuw: "Aaahhhhhh Ohhhhhhh". Loek was al klaargekomen.

"Zo jongetje, dat is lekker he," hoorde ik Cindy zeggen. Loek zei schokkend: "Ehh jaa." en liet zich op zijn rug vallen. Opeens zei Cindy: "Ronald, laat het me eens voordoen, daar kun je nog iets van leren." Wat kon Cindy lekker dominant zijn als ze geil was. Ze gaf Ronald een klein duwtje en nam het van hem over. Ze wist precies hoe het moest. Ze was een paar seconden bezig en ik voelde mijn orgasme komen. "Ohhh mmmm ahhhh," kreunde ik. "Nu jij jochie," zei ze tegen Ronald. Hij kreeg wederom een duwtje en viel op zijn rug. Ze deed zijn broek snel open en trok zijn boxershort omlaag. Ze aarzelde niet en nam zijn stijve pik direct in haar mond. Deze keer begon ze niet langzaam, ze ging als een beest tekeer. Wat was ze ongelofelijk geil. "Ik wil je sperma zometeen opzuigen," zei ze tegen Ronald, "Ik wil je lekkere warme zaad in mijn mondje hebben." Ik was zelf nog altijd behoorlijk opgewonden en ging boven het hoofd van Ronald zitten op mijn hurken, zodat hij me weer lekker kon likken. Hij pakte me vast bij mijn heupen en stopte zijn tong in mijn kutje. Heerlijk. "Buk eens wat meer voorover," vroeg hij. Ik deed wat hij vroeg en hij stopte een vinger in mijn natte kutje. Ik bukte nog iets meer voorover en was maar een paar centimeter verwijderd van Cindy, die nog lekker aan het pijpen was. Ze stopte en vroeg: "Wil je ook?" Ik knikte en stopte zijn pik in mijn mond. Standje 69 is altijd een van mijn favorieten geweest. Op deze manier wordt het wel extra spannend. "Nu, ik weer," zei Cindy en ze stopte zijn pik weer in haar mond. Ik zag dat ze de snelheid opvoerde. Ronald deed automatisch hetzelfde en ik voelde dat het niet lang meer duurde voordat ik mijn tweede orgasme zou krijgen. "Ik wil dat je haar neukt," zei Cindy tegen Ronald. Ik ging op hem zitten en stopte zijn pik in mijn kutje. Het enige wat ik nog miste vandaag ging nu gebeuren. Ik zou lekker geneukt gaan worden door een leuke jongen. Ik had geen zin om de snelheid rustig op te voeren. Ook ík wilde als een beest tekeer gaan en deed dat dan ook. Ik hoorde Ronald hijgen. Ik kreunde. Cindy vroeg of ik nóg sneller wilde gaan. Dat deed ik, hij hield mijn heupen vast en ik zijn schouders. "Het gaat gebeuren," hoorde ik Ronald roepen. Ik stapte van hem af en Cindy besloot hem nog even te likken. Het duurde maar een paar seconden of hij spoot zijn zaad in haar mondje. Cindy slikte het door en genoot er duidelijk van.

Wat een dag, wat een avond. We stonden op en ik begon te lachen. Cindy zei "Zo jongens, ik hoop dat jullie een leuke tijd hebben gehad." Loek knikte en leek nog steeds niet te kunnen geloven wat hem was overkomen. Nadat iedereen klaar was met de broeken te dichten, stapten we op de fiets en gingen richting huis...


Aantal keer bekeken: 8931
Waardering: 7.96 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online