Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Mijn strenge tante.

U leest om dit moment het verhaal Mijn strenge tante gepost door Herman de Veer. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Herman de Veer
Gepost op: 2006-10-26

Verhaal:

Mijn strenge tante
Al enige tijd liep ik rond met het idee om bij mijn tante eens een visje uit te gooien op SM-gebied. Deze oudere zuster van mijn moeder was een jaar of tien geleden weduwe geworden. Na verloop van tijd had zij de banden met mijn moeder aangehaald en sindsdien kwamen de twee vrouwen regelmatig bij elkaar over de vloer. Het gebeurde wel eens dat ik mijn moeder bij zo'n visite vergezelde, maar meestal ging ik in mijn eentje bij haar zuster langs.
Mijn tante was af en toe in een weemoedige bui en kroop dan dicht tegen mij aan op de bank. Ik merkte al snel dat zij daar verder niets mee bedoelde. Dat nam niet weg dat er op zo'n moment allerlei gedachten door mijn hoofd schoten. Haar flinke postuur mocht er ook best nog zijn voor een vrouw van haar leeftijd. Ik besloot een truc te gebruiken om haar te overtuigen om mij eens vast te binden.
Op mijn werk had ik de beschikking over een splinternieuwe laserprinter. Met behulp van dit apparaat had ik een brief ontworpen die afkomstig leek van een medisch specialist. De brief bevatte tips en aanwijzingen om van het roken af te komen. Ik had tevens een lange tekst bedacht waarin uitgelegd werd dat bondage een onderdeel kon zijn van de 'therapie'.
Bij het volgende bezoek aan mijn tante had ik haar de brief getoond. Ik deed net of ik het zelf ook een vreemd idee vond, maar dat ik toch wel eens wilde proberen of ik op die manier met roken kon stoppen. Zij had verder niets in de gaten en liet weten best mee te willen werken aan die opzet. Ik legde er nog een schepje bovenop en vertelde dat ik meteen aan haar gedacht had om mij hierbij te helpen...
Een komisch moment brak aan toen zij met een rol verpakkingstouw op de proppen kwam. Ik legde haar uit dat dit volkomen ongeschikt was voor de behandeling. Na enige discussie spraken wij af dat ik alle spullen voor mijn rekening zou nemen, en dat ik het eerstvolgende weekend weer langs zou komen. In de brief stond tevens een advies dat degene die vastgebonden werd eigenlijk naakt zou moeten zijn. Dit ook met het oog op beschadigingen aan de kleding. Mijn tante voelde hier echter niet veel voor. Als compromis besloten wij dat ik een kamerjas zou dragen en daaronder verder niets.

De zaterdag daarop was alles al in gereedheid gebracht toen ik in het begin van de middag arriveerde. Mijn tante had één van haar kamerjassen gewassen en een grote stoel klaargezet in de logeerkamer. Die kamer werd praktisch nooit gebruikt en diende als opslagruimte voor spullen die zij niet meer nodig had. Van huis af had ik het nodige touw en plakband meegenomen. Helemaal onderin de tas had ik een zweep verborgen. Ik had tevens een tweede brief voor haar geprint met aanwijzingen over het vastbinden en knevelen.
Nadat wij uitgebreid koffie hadden gedronken, kleedde ik mij om in haar slaapkamer. Vervolgens gingen wij naar de logeerkamer om met de behandeling te beginnen. Dankzij de nieuwe brief had mijn tante de slag al snel te pakken. Mijn handen werden achter de stoel samengebonden en daar vastgemaakt. Hierna werden mijn ellebogen bij elkaar gebonden en aan de rugleuning vastgeknoopt. Even later waren mijn knieën en voeten aan de beurt. Helemaal overeenkomstig de brief liep er onder de stoel nog een extra touw van mijn enkels naar mijn handen. Hierdoor werden mijn voeten iets naar achteren getrokken en hadden geen contact meer met de grond. Als laatste werd er een touw om mijn middel geslagen en vastgemaakt aan de rugleuning. Ik zat werkelijk stijf vastgebonden op de stoel en kon geen kant op.
Mijn tante bestudeerde aandachtig de rest van de aanwijzingen. Die hadden betrekking op het knevelen, wist ik. Voor dat doel had ik een hard balletje en plakband meegebracht. Enigszins bezorgd vroeg zij hoe ik mij voelde. Ik stelde haar gerust en liet weten nergens last van te hebben. Zij kon rustig alle adviezen en richtlijnen uit de brief opvolgen, verklaarde ik met een onbewogen gezicht. Een minuut of vijf daarna kon ik alleen nog maar wat steunen en kreunen. Zij had het balletje stevig in mijn mond gepropt en afgeplakt met enkele stukken tape. Tot nu toe ging alles precies volgens plan, dacht ik bij mijzelf.
Wij hadden afgesproken dat mijn tante gewoon haar eigen gang zou gaan. Dat scheen zij zich ook beslist voorgenomen te hebben, want niet lang daarna hoorde ik de stofzuiger in de huiskamer. Af en toe testte ik mijn boeien, maar zij had mij verrassend goed vastgebonden. Ook was zij zo slim geweest om de knopen ver uit de buurt van mijn vingers te houden. Er zat voor mij niets anders op dan te berusten in de situatie die ik zelf veroorzaakt had.
Ik besloot om mijn laatste troef uit te spelen. Met mij handen trok ik zo goed en zo kwaad als het ging aan de kamerjas. Tijdens het omkleden had ik expres het koord van de kamerjas maar half vastgemaakt. Na een paar minuten schoot dit inderdaad los. Als gevolg hiervan was mijn onderlichaam niet langer bedekt. Bizar genoeg schrok ik daar zelf nogal van en zat even later met een vuurrood hoofd. Nu kon ik alleen maar afwachten hoe mijn tante hierop zou reageren. Zelfs al had ik gewild, dan nog was deze ontwikkeling niet meer ongedaan te maken.

Mijn tante nam de behandeling nogal serieus en liet mij geruime tijd alleen. Nadat zij klaar was met stofzuigen, hoorde ik haar in de keuken de afwas doen. Ik schatte dat ik nu ongeveer een uur vastgebonden zat. Plotseling ging de deur van de logeerkamer open. Mijn tante kwam binnen met een schaal vol koek en cake. Nadat zij die op een tafeltje gezet had, kwam zij langzaam op mij toe. Zij leek niet erg onder de indruk om mij halfnaakt te zien zitten. Ik voelde prompt mijn eerdere verlegenheid weer opkomen. Enige tijd bleef het stil terwijl zij mij onderzoekend opnam. "Dus dit was je echte bedoeling," zei zij opeens. "Ik had meteen al het idee dat er wat meer aan de hand was dan alleen maar het stoppen met roken. Je bent een hele ondeugende jongen om te proberen je tante in de maling te nemen," ging ze verder. "Voor straf blijf je in ieder geval nog een tijdje zo zitten. Ondertussen ga ik boodschappen doen en daarna zien we wel verder. Het is pas vijf uur, dus we kunnen straks nog een heleboel plezier met elkaar beleven..."
Die woorden galmden nog na in mijn hoofd toen zij allang de kamer weer had verlaten. In de verte hoorde ik het geluid van een bos sleutels en even later het dichttrekken van de voordeur. Na enkele minuten kalmeerde ik enigszins en probeerde rustig over mijn situatie na te denken. Het was duidelijk dat ik in de kuil gevallen was die ik zelf had gegraven. Ik vertrouwde mijn tante weliswaar blindelings, maar kennelijk had zij zo haar eigen plannetjes voor vanavond. Ik vermoedde dat zij mij een lesje wilde leren door mij gewoon nog enige tijd vastgebonden te laten zitten.
Die verkeerde inschatting zou mij nog lang heugen. Rond een uur om zes keerde zij terug van het winkelcentrum. Na het uitpakken van de boodschappen hoorde ik een vreemd ruisend geluid uit de badkamer komen. Langzaam drong het tot mij door dat zij een douche aan het nemen was. Na een minuut of tien kwam zij de logeerkamer weer in. Ze droeg alleen een bh en een slipje. Stomverbaasd zat ik haar aan te kijken. Ondanks mijn verrassing en verlegenheid, kon ik mijn ogen niet van haar afhouden. Zij had een prachtig vol figuur met een redelijk strakke buik en een zware boezem. Haast ongewild voelde ik een erectie opkomen. Dat ging niet ongemerkt aan haar voorbij en glimlachend tikte ze met haar wijsvinger tegen mijn lid. Zonder verder commentaar werden de extra touwen verwijderd waarmee ik op de stoel vastgesnoerd zat. Aan de rest van mijn bondage werd niets veranderd. Even later gaf zij mij opdracht om achter haar aan te huppelen naar de slaapkamer...


Aantal keer bekeken: 32156
Waardering: 7.09 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online