Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

mijn vader.

U leest om dit moment het verhaal mijn vader gepost door 195. Dit verhaal is gepost in de categorie spannende verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar spannende verhalen?
Categorie: spannende verhalen
Gepost door: 195
Gepost op: 2009-7-6

Verhaal:

mijn vader
Oh nee hé die rot telefoon gaat nou alweer over ik word daar niet goed zo klinkt het al bijna de hele dag ik nam de telefoon op en ik zei natuurlijk weer dezelfde woorden die ik tegen al die andere telefoontjes ook al heb gezegd en aan de andere kant van de lijn hoor ik een heleboel mensen doorelkaar praten wat is dat een lawaai man ik krijg er koppijn van later hoor ik iemand zeggen dat hij moet ophangen en hij gooit hem er zomaar op later klinkt de telefoon weer ik neem hem weer op en zeg dezelfde woorden weer die ik die zelfde dag ook al moest zeggen ik hoorde een vrouwenstem die zachtjes zei dat ik me vader moest waarschuwen ik vroeg waarom die mevrouw zegt dat dat niet aan de orde is maar dat ik moest zeggen 1860 is aan de lijn ik zie oke maar als dat een grap is heeft u pechgehad want ik geloof u niet na vijf minuten gebeld te hebben met haar probeerde die vrouw mij te overtuigen het lukte haar niet me vader kwam eraan en vroeg wat het was ik zei tegen die vrouw dat ze met mijn vader verder mocht praten ze vond het nog goed ook raar hoor ik kijk me vader aan en hij ging heel zachtjes praten en werd hartstikke wit toen hij heeft opgehangen vroeg ik wat er was maar hij antwoorde niets ik schrok en was bang ik dacht dat ze wat van mijn moeder hadden gevonden want zij was vermoord hoe dat kwam weet niemand alleen dat zij zich verzette bij een bankoverval en nu waren ze in haar lijk aan het zoeken naar verdachte dingen mijn vader zei dat ik mijn tas moest in pakken en hij zei dat we moesten vluchten naar een huis in de stad wij waren klaar mijn vader ging naar mijn zus om het te vertellen ze gilde hartstikke hard ik was benieuwd wat er gebeurde ik ging kijken en schrok.


einde deel 1
deel 2 volgt

Aantal keer bekeken: 6534
Waardering: 3.71 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online