Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Mijn verhaal.

U leest om dit moment het verhaal Mijn verhaal gepost door Andy van Vaerenewyck. Dit verhaal is gepost in de categorie spannende verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar spannende verhalen?
Categorie: spannende verhalen
Gepost door: Andy van Vaerenewyck
Gepost op: 2007-8-14

Verhaal:

Mijn verhaal
Bloedende Polsen En Een Hart In De Keel

"Ryan! Ryan, help me" Ryan deed zijn ogen open en zag een grasveld, zo groen had hij het nog nooit gezien. "Ryan, help me!" Hij hoorde zijn beste vriend Andy om hem roepen."Andy, waar ben je!?" Hij keek rond maar zag nog geen glimp van Andy. "Ryan, ik ben hier!!" Plots zag Ryan iets op hem afkomen, hij sloot zijn ogen en plots stond Andy vlak voor zijn neus. "Andy, wat is er?" Andy zei; "Ik voel me niet zo goed, Ry" Ryan zag dat Andy zijn polsen bloedden, "Waarom heb je dat gedaan?!". "Ik deed niets, ze begonnen gewoon te bloeden." Andy's gezicht zag wit, en zijn ogen rood van het huilen. Het begon te regenen. Andy keek naar beneden en plots leek het alsof hij zomaar in de grond werd getrokken. "Andy!!!" schreeuwde Ryan. Hij opende opnieuw zijn ogen, en hij keek recht in Andy's prachtige, blauwe ogen. "Wow man, je bent zomaar flauwgevallen, Ik dacht dat je doodging..Alles in orde?"; vroeg Andy. "Ja, hoor, ik..ik ben in orde" zei Ryan
"Ok, kom we moeten naar de kermis" zei Andy. "..de kermis?..waarom? vroeg Ryan. Andy zei, terwijl hij lachend met zijn ogen rolde; "We hebben daar toch om 20.00 uur afgesproken met Valerie!" "Ow ja..da's waar ook" zei Ryan. Andy gaf Ryan een kus op z'n wang. Ryan genoot er zo van dat hij begon te blozen, maar hij wou het verbergen, dat hij zich snel omdraaide. Net toen Andy uit de deur wou gaan vroeg Ryan nog om hoe laat ze hadden afgesproken. "Om 20.00u, gekkie" zei Andy al lachend.

De kermis

Andy en Ryan moesten zich haasten of ze kwamen te laat. Ze zagen Valerie al van op een afstand, ze leek kwaad. "Wel, waar zaten jullie?!" Met een beetje angst in de ogen zei Ryan "Sorry..mijn fout..ben een beetje flauwgevallen." Valerie keek niet gelovig naar Ryan..dan naar Andy, ze zag de ernst in hun gezichten. "Ow..sorry..weer? Je moet echt eens naar de dokter gaan Ry." "Welnee" Zei ryan vol zelfvertrouwen "Een beetje slaapgebrek, das al." Andy zag de grote rollercoaster al in de verte en kon het niet weerstaan voor er heen te hollen. "Wanneer ga je hem nu vertellen dat je hem leuk vind?" vroeg Valerie "Dat kan ik niet, wat als hij mij niet leuk vind, dan is onze vriendschap voorbij!" "jongens, gaan jullie mee?!" riep Andy al van op een afstand. Ryan en Valerie huppelde naar Andy. "Ik wil naast Ryan zitten!" Riep Andy. Ryan zuchtte van opluchting, dit was de enige manier om Andy vast te nemen zonder dat het verdacht leek. De karretjes maakte al een raar geluid, maar Andy wou er niets over zeggen omdat hij anders misschien een watje leek. Ze vertrokken..gingen omhoog..en plots..een luide knak en ze bewogen niet meer. Daar zaten ze, op 5 meter hoogte, vast. Ryan piepte even, maar toen hij Andy zag voelde hij zich weer veilig. "Wel, dit is klote" zei Andy al lachend. "JA KAN JE WEL ZEGGEN JA!!" Riep Valerie kwaad van achter Andy en Ryan. Ze hoorde van ver beneden zich de kermismuziek en de lachende mensen. Ryan wou Andy zo graag kussen, maar durfde niet. Hij keek naar Andy’s bloedmooie rode lippen en net toen hij hem wou kussen maakte de karretjes een harde schok en bewogen ze weer.
“Godverdomme!� Dacht Ryan terwijl de karretjes een snelle beweging naar beneden maakte. Na het ritje wouden ze nog in de botsauto’s gaan maar Ryan had geen zin meer. “Ik ga naar huis jongens, ‘kvoel me niet zo goed.� Zei hij tegen Andy en Valerie. “Moeten we meegaan, misschien val je weer flauw!� vroeg Valerie bezorgd. “Nee hoor, het lukt me wel� Hij wandelde weg en zag Valerie en Andy lachend naar de botsauto’s gaan. Net toen hij over het kermisplein was gewandeld voelde hij dat hij gevolgd werd, hij begon sneller te stappen en hoorde dat de stappen ook sneller werden. Hij begon te lopen tot hij plots een stekende pijn in zijn rug voelde. Hij keek achter zich en zag Glenn daar staan met een mes in zijn handen. “Vuile emo, kheb je al gesneden, moet je het niet meer zelf doen� Ryan voelde aan de plaats waar de pijn was, keek naar zijn hand en zag het donkerrode bloed aan zijn hand hangen. Net voor alles zwart werd zag hij Glenn en zijn kompanen lachend wegwandelen.


Nachtmerrie in het ziekenhuis.

Ryan werd wakker en keek in een fel licht. “Waar..waar ben ik?� Vroeg hij, niet wetende of er wel iemand zou antwoorden. “Goodmorning sunshine,!� hoorde hij een bekende stem zeggen. Het was zijn moeder die in een stoel ineengezakt zat, met een vuilbak vol zakdoekjes naast haar. “Je bent in het ziekenhuis..Je bent neergestoken� Ze begon zachtjes te huilen. “Je hebt geluk gehad jongen� Hoorde hij een man zeggen. Naast zijn bed stond een grote man met een witte jas, een dokter nam Ryan aan. “Ze hebben juist naar je lever gestoken, 2 millimeter meer naar rechts en je had dood kunnen bloeden.� Hij hoorde zijn moeder nog harder huilen. “Ma, het is in orde, ik ben in orde� Hij probeerde zich om te draaien maar voelde de stekende pijn weer. “Shit, dat deed pijn!� Hij keek onder zijn hemd en zag dat hij in een witte (ondertussen rood geworden) windel was gedraaid. “Ja, je mag even niet meer bewegen, je school is al gewaarschuwd, er komt een meisje je huiswerk en boeken brengen.� Zei zijn moeder. “Probeer nu maar te rusten� hoorde hij de dokter zeggen. Hij sloot zijn ogen en viel in meteen in slaap.
“Stoor ik?� hoorde hij een zacht stemmetje zeggen. Hij wou kijken maar had veel moeite met zijn ogen te openen. Na een tijdje kreeg hij ze toch open en hij zag Hannah staan. Hannah was een meisje van zijn klas. Hij kende ze niet zo goed, maar hij wist wel dat ze lief was. Ze was een meisje met blond haar tot op haar schouders, een bril, en een klein wipneusje. Ze werd vaak gepest door de grote jongens van de school. “Hier is je huiswerk en je boeken.� Zei ze met stil. “Dank je, blijf je niet even, ik kan wel wat gezelschap gebruiken.� Hij vond het zielig om ze naar huis te sturen, hij had het vermoeden dat ze niet zo graag thuis zat. Ze was ooit eens naar school gekomen met allemaal blauwe plekken op haar armen, die ze volgens haar had gekregen door van de trap te vallen. “Ja, sgoed, dank je� Zo zaten ze daar drie uur met elkaar te praten, tot Hannah plots telefoon kreeg. “Ja, ma, wat is er?� hoorde Ryan Hannah zeggen. Ze leek vrij geïrriteerd. “Nee, ma, ik ben in’t ziekenhuis, ik moet niet eten.� Toen hoorde hij haar moeder roepen. “Ja ok, ik kom wel naar huis.� Zei ze met een bedroefd gezicht. “Ben je door?� vroeg Ryan alhoewel hij het al wel wist. “Ja, m’n moeder heeft gekookt, sorry� Ryan zag aan haar gezicht dat ze niet wou gaan. “nee joh, ‘tis niets, ga maar. Maar als er iets mis is, je weet me liggen he.� Ryan wou haar een beetje opvrolijken, maar dat leek niet echt te lukken. “Ja..bedankt dat ik hier mocht blijven.� Ze gaf Ryan een kusje op zijn wang en ging door. Daar zat Ryan weer alleen. “Laat ik maar gaan slapen.� Zei hij tegen zichzelf. Hij sloot zijn ogen en viel meteen in slaap.
Hij stond weer in een grasveld. Maar niet hetzelfde als daarvoor. Dit gras was verrot, en de lucht was donkergrijs. Hij hoorde gelach achter zich, een gelach dat hij kende, het gelach van Glenn. Hij draaide zich om en daar stond Glenn met een bebloed mes in zijn handen. “Dag Ryan, als ik jou was zou ik je mondje maar houden. Anders volgen er nog veel messteken.� Hij week uit met het mes naar Ryan maar die kon nog juist op tijd wegspringen. Ryan begon te lopen maar ging niet vooruit, het zweet brak hem uit. “Probeer maar, je gaat niet wegkunnen.� Hij zwaaide nog eens met het mes, nu naar Ryan’s gezicht. Ryan dacht dat het mes hem niet raakte, maar plots zag hij bloed op de grond. Hij voelde het bloed van zijn kaak lopen en viel neer van de pijn. Hij voelde de pijn van Glenn die in zijn maag stompte, het bloed liep uit zijn mond. Net toen Glenn het mes in Ryan’s borstkas wilde steken werd hij wakker. Daar stonden 2 zusters, de dokter, en Andy.


Wakeup-call

“Ryan! Ry! Gaat het?!� Hij hoorde andy’s stem maar zag niets, alhoewel hij toch zijn ogen open had. “Snel, haal nieuw verband, zijn snee bloed weer!� Hij hoorde de dokter roepen, zijn moeder huilen, en mensen lopen. Maar hij zag niets. “Wat is dat op zijn wang?� hoorde hij andy al roepend vragen. “Het lijkt wel alsof hij een liteken heeft, maar..daar kan ik mij niets van herinneren� zei zijn moeder. “Ma, wat gebeurt er?� vroeg Ryan na een tijdje. Hij voelde de pijn van zijn wonde nog harder, en hij voelde hoe ze er een nieuw verband rond deden. “Je was aan het slapen, plots begon je te bibberen, en je wonde bloedde opnieuw� Hij hoorde haar weer huilen. Hij hoorde Andy ook huilen, dat maakte hem stiekem wel een beetje blij. Na een half uur was iedereen weer rustig, en Ryan begon weer een beetje zicht te krijgen. Hij zag de silhouetten, maar niet de gezichten. Maar hij wist dat Andy er was, dat stelde hem gerust. Hij hoorde de dokter iets zeggen tegen zijn moeder. “Ryan, ik ga even praten met de dokter, Andy blijft wel bij je� Hij hoorde de deur dichtgaan, en dan, complete stilte. “Wat is er toch met je aan de hand, Ry?� vroeg Andy bezorgd. “Ik..ik weet het niet, maar ’t komt wel goed hoor.� Hij zag een silhouet op hem afkomen en hem knuffelen, hij rook dat het Andy was. Hij knuffelde terug. “Ik wil je niet kwijt man� hoorde hij Andy huilend zeggen. “Gaat ook niet gebeuren� zei Ryan met een lach op zijn gezicht terug. Na een weekje in het ziekenhuis te hebben gelegen zat Ryan terug thuis. Hij zat in zijn kamer met Valerie en Andy. “Jongens..ik heb Hannah uitgenodigd.� Zei Ryan een beetje terughoudend. “Wat?! Hannah?! Maar..dat is een seut!� riep Valerie. “Nee, het is echt eenlief meisje, je zou haar moeten leren kennen zoals ik heb gedaan� Na een half uurtje te zitten mekkeren ging Ryan’s gsm. “Hallo, met Ryan� Hij hoorde een boel gekraak aan de andere kant. “Hallo, met wie spreek ik?� zei Ryan. “Ryan..je moet me helpen..ik zit in vast..� Hij hoorde een meisje huilen. “Hannah, waar ben je?!� Hij hoorde meteen dat het Hannah was. “Ik..ik zit thuis..mijn pa is dronken en heeft juist mijn moeder geslagen, help me alsjeblieft!� Ryan sprong recht en riep Valerie en Andy om mee te komen. “Naar waar gaan we?!� Riep Andy. “Naar Hannah thuis, ze heeft hulp nodig!!� Hannah woonde één straat van Ryan’s huis weg, dus ze waren er al vrij snel. Ze zagen geen beweging, tot ze plots een glas hoorde breken. Hannah kwam versuft en met bloed aan haar gezicht buiten gestormd. “Hannah, wat is er?!� Hannah keek een beetje verward naar Ryan, en viel toen flauw.

Glasscherven

Na vijf minuten was er al een ambulance en een politiewagen. Hannah’s vader lag op de grond met een stuk glas in zijn nek en haar moeder lag op de grond met een bloedneus en een blauw oog. Niemand wist wat er gebeurd was. Hannah was nog te versuft om te zeggen wat er gebeurd was en ze werd naar het ziekenhuis gebracht. “Man, wat een gek, die Hannah� Hoorde ze mensen zeggen. “Willen jullie allemaal wel eens zwijgen!!� riep Ryan kwaad. “Kom, we gaan naar het ziekenhuis!� Ze mochten de kamer nog niet binnen. Er waren allemaal mensen met Hannah aan het praten. Na een kwartiertje mochten ze naar binnen. “Hannah!!� Ryan knuffelde Hannah. “Gaat het..?� vroegen Andy en Valerie in koor. “Niet echt, maar mag ik even met Ryan alleen praten, alsjeblieft?� Ze leek bijna te huilen. “Tuurlijk joh, als je ons nodig hebt, roep dan maar even� zei Valerie. “Wat is er gebeurd..?� vroeg Ryan “Kwil het je wel zeggen, maar ik weet niet of je me gaat geloven.� zei ze met een bedrukt gezicht. “Natuurlijk ga ik je geloven!� Hannah keek naar beneden alsof ze beschaamd was voor wat ze ging zeggen. “Ik zat in mijn kamer en ik hoorde m’n ouders ruzie maken. Ik ging kijken en ik zag net hoe mijn pa m’n moeder sloeg. Hij bleef haar maar slagen, zelfs toen ze op de grond lag sloeg hij nog door.� Ze wou in huilen uitbarsten zag Ryan. “Ik liep naar beneden om hem tegen te houden, ik ging voor m’n moeder staan..maar toen sloeg hij mij� Ze begon te huilen. “Hij smeet me tegen de tafel, en daar zag ik een fles staan..hij was m’n moeder nog aan’t slaan dus ondertussen..heb ik die fles gebroken..ik liep op hem af en dreigde hem neer te steken.� Ze begon nog harder te huilen. “ik stond daar met die gebroken fles, en hij zei dat ik het dan maar moest doen..hij bleef aandringen..hij wou mama juist nog een trap verkopen..en toen..stak ik die fles in zijn nek.� Ze pakte Ryan vast en huilde. Ryan wist niet goed wat te doen dus gaf hij haar een kus..Hannah kuste hem. Hij duwde haar weg. “Oh mijn god..sorry Ryan!� Ze huilde weer. “Nee Hannah, het spijt mij..ik moet je iets toegeven..ik ben homo� Hannah keek hem aan alsof ze elk moment kon beginnen lachen, en dat deed ze ook. “oh nee, ik ben zo stom. Kus ik een jongen die homo is, ik had het moeten weten, hoe je naar Andy kijkt. Je vind hem leuk he?� Het leek alsof iedereen het wist! “Een beetje, ja.� gaf Ryan toe. “Dan moet je het hem gewoon vertellen, wat kan er nu gebeuren?!� Ryan lachte een beetje. Dat was net hetzelfde als wat Valerie altijd zei. “Wel, hij kan mij beginnen uitlachen en niets meer met mij te maken willen hebben!� Hij keek naar Hannah alsof ze gek was om te denken dat hij het ooit zou zeggen. “nee joh! Dat zou Andy nooit doen! Hij is je beste vriend!� Ryan dacht even na en zei: “misschien moet ik het hem wel vertellen..� Hij gaf haar nog een knuffel en ging door.

Confessions

Ryan zat op zijn kamer en had aan Andy gevraagd om even langs te komen. Ze hadden om half drie afgesproken. Om twee uur ging de bel. Ryan deed de deur open, en daar stond Glenn. “wat doe jij hier?!� vroeg Ryan kwaad, maar toch wel bang. “Ryan..mag ik even met je praten..� Glenn leek zich schuldig te voelen. “Ja kom maar binnen..� Ze gingen in de eetkeuken zitten. “Ryan, je moet me geloven..ik heb het niet gedaan..Het was Ben.� Hij leek het echt te menen. “En heb je daar enig bewijs van?� Glenn ging in zijn zakken en haalde zijn gsm boven. “Ja, luister maar even� Hij liet zijn voicemail horen; “Aaah die Glenn. Zeg, Ben hier he. Joh, waarom pak je niet op? Zeg, sorry voor dat duwtje, maar we hebben die vuile emo toch maar te grazen genomen he. Kwou dat ik hem zelf had neergestoken maarja. Waarom wou jij het niet doen man?! Het was toch kicken! Nu ja, het is gebeurd! Bel mij eens! Daaag!� Ryan wist niet wat te denken. “Het spijt me erg..ik wou dat ik het kon terugdraaien, maar ik ben al naar de politie gegaan en ze gaan Ben ophalen.� Hij zag een traan van Glenn zijn oog komen “Het is in orde..maar ik zou graag hebben dat je Hannah met rust laat..!� Glenn keek naar Ryan en lachte een beetje. “Ja..Hannah..weet je, stiekem ben ik er altijd wel een beetje verliefd op geweest.� Ryan lachte en zei; “Dan moet je dat vooral niet zo laten merken..hier is haar gsm nummer, bel haar eens, ze kan wel gezelschap gebruiken.� Hij schreef de nummer op een papiertje en wandelde met Glenn naar de deur. “Dankje� zei Glenn een beetje verlegen. Ondertussen was het al half drie..Andy was er nog steeds niet..maar dat was typisch, hij was altijd te laat. Om twintig voor drie ging de bel..daar stond Andy, helemaal nat van de regen. “Kom snel binnen!� Zei Ryan en hij gaf Andy een handdoek. “Mag ik me even omkleden in de badkamer?� vroeg Andy met een grote smile op zijn gezicht. “Ja hoor, doe maar, heb je andere kleren bij?� Hij hoopte van niet. “Euhm..nee, maar kzit wel gewoon met die handdoek rond me hoor, als je dat niet erg vind natuurlijk!� Ryan wou het uitschreeuwen maar deed dat toch maar niet. “Tuurlijk vind ik dat niet erg� Ryan ging naar zijn kamer en Andy naar de badkamer. Na een minuutje of vijf kwam Andy ook in de kamer binnen. Hij ging naast Ryan zitten. “Waarover wou je praten?� Het leek alsof hij al een klein vermoeden had. “Wel..Andy� Hij zuchtte. “Ik moet je iets toegeven..ik hoop dat je me hierna niet gaat haten..maar, ik ben al een hele tijd verliefd op jou..� Hij bloosde. Plots voelde hij hoe Andy’s hand zijn wang vastpakte en Ryan’s gezicht naar de zijne draaide. “Dat vind ik niet erg hoor� fluisterde Andy. Daar was hij dan, de kus waar Ryan zo lang op had zitten wachten! Hij voelde zich in de 7de hemel. Ze gingen op Ryan’s bed liggen, daar ging Ryan’s hand onder de handdoek. Hij voelde zich voor de eerste keer in zijn leven echt compleet, hij was dolgelukkig. Ze kropen samen onder de dekens. Dit was ryan’s eerste ervaring met een jongen, en al meteen met de perfecte jongen. Toen hij terug naar school kon gingen de roddels al snel rond dat hij en Andy samen waren, maar dat kon ze niet schelen. Ze waren gelukkig samen, dat was het enige dat telde.

Slot

Dit schooljaar was perfect voor Ryan en Andy. Het vloog voorbij omdat ze elkaar elke les zagen. Valerie had ook een vriendje, Bart, een lieve jongen die perfect was voor Valerie. Hannah en Glenn waren ook een koppel geworden. Elke pauze zaten ze allemaal samen. Valerie, Hannah, Glenn, Bart, Andy en Ryan. Nooit waren ze zo gelukkig geweest. Op het einde van het schooljaar was het weer kermis. Ze gingen in de rollercoaster. “Hopelijk doet die niet weer dom!� Riep valerie al van op een afstand. Maar dat deed hij wel, daar zaten ze weer, 5 meter boven de grond. Andy en Ryan naast elkaar, dus ze vonden het niet zo erg. Ryan dacht terug aan hoe het allemaal begon een jaar geleden en was blij dat dat allemaal voorbij was. En het flauwvallen? Is niet meer gebeurd, de dokter zei dat hij gewoon wat meer liefde en rust nodig had. Die kreeg hij ook..alhoewel de rust..daar kwam niet zoveel van in huis ^^


EINDE

Aantal keer bekeken: 3395
Waardering: 4.80 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 11 bezoekers online