Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Mijn verjaardag.

U leest om dit moment het verhaal Mijn verjaardag gepost door Lezer. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Lezer
Gepost op: 2009-5-8

Verhaal:

Mijn verjaardag
Morgen, morgen zou ik jarig zijn dan werd ik 16. Ik was benieuwd wat mijn ouders me zouden geven. Ze wisten zeer goed wat ik wou hebben. Nouja hebben. Wat ik wou, ik wou ontmaagt worden. Dat was ik namelijk nog niet. En aangezien mijn ouders zich niet schaamden voor hun blote lichaam en vaak onder mijn toezicht allerlei kustjes bij elkaar uithaalden leek me dit geen probleem.
Bij de gedachte werd ik al geil. langzaam liet ik mijn vinger naar beneden glijden, langs me navel en uiteindelijk kwam ik uit bij mijn vagina. Ik streelde mijn schaamlippen en dacht aan morgen. Ik had al veel films en tijdschriften van mijn ouders bekeken en wist ook hoe het moest maar toch was ik een beetje zenuwachtig. Opeens hoorde ik de voordeur open gaan enik had geen tijd om mijn hand terug te trekken. Mijn ouders stonden in de deuropening en keken lachend naar mij. Wou je nu al beginnen? Geen probleem hoor zij mijn vader.

Ik was verrast door zijn reactie en wou opstaan. Hij hield me tegen en zei: "is het ook goed als je je verjaardags kado nu krijgt?,, met een glimlach op mijn lippen schudde ik heftig van nee. Ik voelde wat geprutst aan mijn riem en zag dat mijn moeder me broek opende. Was dit echt? Of droomde ik dit? Ik had geen flauw idee. Mijn ouders gingen onverstoorbaar verder totdat we alledrie zo goed als uitgekleed waren. Ik voelde een aangename trilling door mijn lichaam gaan, en toen ik opkeek zag ik dat mijn vader mijn cutje zorgvuldig aan het likken was. O wat was dat een heerlijk gevoel! Ik keek naar mijn moeder die met haar vagina boven mijn gezicht kwam. "Nou, laat zien wat je kunt,, en dat deed ik maar al te graag. Ik begon haar heftig te likken maar hield daar al gauw mee op. Heel even was ik vergeten dat mijn vader mij aan het beffen was maar dat was gauw weg. Mijn lichaam trok zich samen en ik spoot met allemacht alles uit mijn cut. Mijn vader glimlachte. Ik kreeg zijn ondertussen zeer stijf geworden lul in mijn mond gedrukt. Ik had dit nog nooit gedaan dus moest wel even wennen. Ik likte aan zijn eikel en beet zachtes in zijn lul. Ooh, wat was dit heerlijk om te doen. Opeens voelde ik een geschuur op mijn buik. Mijn moeder ging met haar natgeworden kut heenenweer op mijn buik. Wat wat dat lekker! Mijn vader vond het zielig voor me om zijn zaad in mijn mond te spuiten en haalde daarom zijn lul uit mijn mond en spuitte een hele lading sperma over mijn borsten. Onder tussen was mijn moeder klaargekomen op mijn buik. Wat was dit een heerlijk gevoel! Ik wist dat mijn ouders mijn wens nog niet vervuld hadden en net toen ik er iets van wou zeggen voelde ik een warme paal in me. Hij ging zachtjes openneer en bereikte mijn vliesje, dat al aardig opgerekt was door mijn dildo. Gemakkelijk ging mijn vader er doorheen en begon harder te stooten. Heel even later kwam hij klaar. Nadat ik nog 2 keer gebeft was door mijn beide ouders droegen ze me naar mijn kamer waar me nog veel meer te wachten stond...

Aantal keer bekeken: 8909
Waardering: 4.80 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 15 bezoekers online