Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Mijn zus.

U leest om dit moment het verhaal Mijn zus gepost door Miss Black. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Miss Black
Gepost op: 2010-2-6

Verhaal:

Mijn zus
Mijn zus

Mijn zus. Ik had haar al lang niet gezien, en dat was jammer. Mijn hele leven noemde ze mij “mijn zusje”, al was ik maar 2 jaar jonger. Ik keek altijd tegen haar op, ze was zo zelfverzekerd, zag er goed uit en had altijd vriendjes.
“En al een vriendje?” vroeg ze vroeger vaak, maar ik was niet zo vroeg met dat soort zaken.
Toen ze 20 werd, ging ze uit huis om de wereld te ontdekken. Ik was daarna slechts één keer bij haar geweest in Amsterdam, en we waren gaan stappen. Nadat ze me had voorgesteld in een dancing aan een vriendje van haar (tijdelijke) vriend, ging het wat gemakkelijker.
Ik had met hem gezoend op de dansvloer, en hij had aan mijn borsten gezeten. Ik was niet alert genoeg om het contact te onderhouden, en was daar later chagrijnig over.

Maar nu zou ze twee dagen komen logeren, en ik verheugde me erop. Ik had mijn beste vriendin uitgenodigd en we zaten in spanning op mijn zus te wachten. Toen ik de deur opendeed, was ik weer onder de indruk. Ze zag er perfect uit, sexy maar met veel stijl. Ze pakte mijn hoofd en zoende me op mijn mond. Ik kreeg een tinteling en schrok. Zo zoende mijn zus mij toch nooit? Ze begroette mijn vriendin en we praten gezellig bij. Ik vroeg wie haar vriend nu was en ze antwoordde dat ze niet veel met vriendjes deed op het moment, ze had wel enkele goede vriendinnen en maakte het “gewoon gezellig met hen”.

We gingen ’s middags de stad in en kochten kleding. Teruggekomen wilde mijn zus de kleding showen, en ik toonde haar mijn nieuwe inloopkast met veel spiegels en sfeervolle spotjes. Ze liet mijn vriendin helpen met haar BH bandjes, en hielp mij met mijn laarzen.
“Ik krijg een idee” riep ze plotseling. “We doen net of we ons gaan verkleden voor een bezoek aan een man die we willen verleiden”. “Roos”, zei ze tegen mij, “je hoge laarzen zijn perfect! Maar daarboven moet je niet te veel aantrekken!” Ze viste een klein zwart slipje uit mijn kast en gebood mij dit aan te trekken. “Een BH hoeft niet, ik heb iets anders”. Ze haalde een net gekochte lange, rode zijden sjaal uit haar tas en liep op mij af. Ze legde mij de sjaal om mijn nek, en wapperde met het uiteinde over mijn buik. Weer voelde ik die tinteling.
Ze drapeerde de sjaal niet over mijn borsten, maar er omheen en knoopte de sjaal op mijn rug vast. Mijn tepels waren goed zichtbaar. Mijn zus bracht haar mond naar mijn oren en fluisterde: “weet je waar ik altijd jaloers op ben geweest? Op jouw mooie, grote, roze tepels.
Ik vind ze veel geiler dan mijn bruine tepels”. Ze pakte mijn tepels en begon er eerst aan te draaien, en toen aan te zuigen. Ik voelde mijn schaamlippen bewegen en vochtig worden.
Plots draaide mijn zus zich om en liep naar mijn vriendin. ´Esmee” riep ze zangerig,
Trek jij even je dikke trui uit?” “Wil je dat?” riep Esmee wat onwennig. “Ja!” riep mijn zus en aaide Esmee over haar billen. Het broeierige sfeertje kreeg nu ook vat op Esmee en ze trok haar trui uit. Eronder droeg ze een mooie BH met glimmers. “Perfect!” vond mijn zus.
“ Ik zal je even helpen je schoenen uit te trekken, ik vind ze een beetje lomp”.
“Ga maar op het krukje zitten”zei mijn zus en ze nam zelf plaats voor het krukje op haar knieën. Ze trok de schoenen van Esmee uit. Esmee verwachtte al meer, en dat kwam uit.
Mijn zus maakte Esmee’s broekriem los, deed haar gulp open (met haarvinger àchter de rits)
en trok de broek langzaam naar beneden. “Esmee”riep ze, “ik wil dat je nu op je handen en knieën gaat zitten”. Esmee gehoorzaamde. “En nu je broekje uit!” Esmee trok haar broekje naar beneden”. Mijn zus gaf haar plots een pets op haar billen. Ik zag Esmee’s anus bewegen van de reactie, en kreeg een inkijkje in haar schaamstreek. Ik was nooit geil geworden van vrouwen, maar nu was het toch echt zo. “Esmee” riep mijn zus “voer elke stap die ik nu noem letterlijk uit!”. “Kruip naar mijn zus”. Esmee kroop langzaam naar mij toe. “Hoofd omhoog, dicht bij Roos haar kruis! Pak nu met je tanden het elastiek van haar slipje!” Toen ik Esmee’s lippen op mijn buik voelde, werd ik nog geiler. “Trek de broek ruw naar beneden!”

Ik voelde een ruk, en zag mijn gescheurde broek naar beneden glijden. “Roos, beentjes iets wijder!”. Ik gehoorzaamde. “Esmee, langzaam met je tong naar Roos klitje!”
Ik stuurde mijn lichaam zo dat ze er goed bij kon. “Langzaam likken nu!”gebood mijn zus.
Ik werd nu echt gek. Ik stond gelukkig tegen de kast geleund, anders was ik omgevallen.
Ik had dit nog nooit meegemaakt, en nu met mijn eigen vriendin? Waarom waren we hier niet eerder opgekomen? Esmee begon nu sneller te likken, en zocht terwijl met haar hand mijn aars op. Ze duwde erop, aaide en bewoog, en het leek wel of mijn aars vochtig werd!
Ze duwde haar vingertop erin en trok hem er weer uit, ik begon te kreunen: “Esmeetje, ga door, ga door”. Ik hield het niet meer en liet me op de grond zakken. Esmee draaide haar lichaam zo dat ik met mijn gezicht dicht bij haar kut kwam. Ik vingerde haar lekkere kont en terwijl likte ik eerst haar schaamlippen en daarna haar klit. Intussen ging Esmee zo tekeer met mijn kutje, dat ik begon te kronkelen en een orgasme kreeg zoals ik nog nooit had gehad.
Door mijn gekronkel werden mijn tongbewegingen ongecontroleerd, waardoor Esmee met veel gehijg klaar kwam. Daar lagen we dan, twee vriendinnen die elkaar al zo lang kennen, en nog nooit van elkaars lichaam hadden genoten! Plots hoorde ik gekreun naast me. Ik keek naast me en zag mijn zus op de grond zitten terwijl ze klaar kwam. Na enkele minuten gelegen te hebben zei mijn zus heel teder: “ ik heb dit pas ontdekt en wilde het jullie niet onthouden”. “En nu gaan we lekker met z’n drieën naar de badkamer! Komen jullie?”.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Aantal keer bekeken: 47026
Waardering: 6.76 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 10 bezoekers online