Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Mirie en pé boek 1 blad 4 .

U leest om dit moment het verhaal Mirie en pé boek 1 blad 4 gepost door Yousra. Dit verhaal is gepost in de categorie spannende verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar spannende verhalen?
Categorie: spannende verhalen
Gepost door: Yousra
Gepost op: 2011-7-1

Verhaal:

Mirie en pé boek 1 blad 4
Mirie en pé 4

Pé schrok wakker in het hokje ze zei het is maar een droom en toen kwam Mirie haaa je bent hier waaro ben je naar het vogelhok gefladdert ??? Pé : omdat het er nu zo gezelig was het enigste dat kon veranderen was dat ze niet zo dik waren en nog jammer is dat er geen kopje kofie klaar was gezet mar wormen bah

oke Pé ,kom nu maar hoor
riep Mirie niet te hard
en na een beetje lang slapen was hte tijd om naar school te gaan Pé moest mee ze kon niet anders Mirie zei dit is nou de middelbare school pé gedraag je en blijf hier in de boom biuten ik ehb nog voedsel en drinken voor je mee

en je belooft blijf hier !!! afgesproken zei Mirie Afgesproken zei Pé zacht en schatig maar perongeluk zette Mirie haar op een andere boom de eekhoorn boom daar moesten ze een projest van maken van school .

Aantal keer bekeken: 2375
Waardering: 5.00 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online