Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Mishandeld en verkracht..

U leest om dit moment het verhaal Mishandeld en verkracht. gepost door T.Djanelle. Dit verhaal is gepost in de categorie spannende verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar spannende verhalen?
Categorie: spannende verhalen
Gepost door: T.Djanelle
Gepost op: 2010-10-17

Verhaal:

Mishandeld en verkracht.
Met een heel zacht stemmetje laat Selisia weten dat ze thuis is "pa, ma ik ben thuis". Een zucht als reactie zorgt ervoor dat ze met tranen naar boven loopt.. 'Allerliefste dagboek, hoe is het als je lief hebt ? Hoe is het als lief word gevonden en ouders hebt die van je houden zoals je bent ? Ik voel me zo anders, zo verschillend en ik ben vast niet het meisje die ze gewild hadden' Selisia word onderbroken "ETEN!".. Met vermoeiende stappen loopt ze richting de eettafel waar ze al 14 jaar alleen eet.. "Mam, ik.. ik heb een vraagje" zegt Selisia terughoudend "Wat" een fijn en leuk antwoord verwacht ze toch niet, maar dat is de hoop die haar omhoog houd.. "Mag.. mag ik misschien een puppie ? Ik heb vandaag een 9,8 voor wiskunde gehaald!" Selisia wist niet wat ze zag, woede, zoveel woede in haar moeder's ogen. "WAT.. wil jij een HOND, kom.. ik behandel jou als een hond" met een ruk trekt haar moeder haar aan de haren en gooit Selicia zonder pardon zomaar de kelder in vlak daarna volgt haar bord met alleen twee aardappels, brood en water. Selicia hield haar tranen niet in bedwang en liet ze de vrije loop.. In het hoekje, in het donker probeert ze haar kussentje en een verotte dekentje te vinden.. Vanaf haar 6e sliep ze hier al als ze wat fout deed, verkeerd aankeek, of zelfs zei 'ik hou van je'. "Je bent nooit het kind die we wouden" galmde de stem van haar moeder door haar hoofd. Zachtjes in tranen fluisterd ze haar zelf in 'waarom ik?' bang dat haar moeder haar hoort en opnieuw slaat. Niet veel later is Selisia in slaap gevallen, en na een paar uurtjes hoort ze lichte voetstappen. De kelderdeur gaat open..
"Pap?".. Zonder pardon grijpt haar vader Selisia bij d'r haren en trekt haar dunne broek naar beneden "NEE PAP, NIET ALWEER, NIET DOEN.. HET DOET ZO PIJN".. Met als antwoord "Hou je bek teef, aangezien je moeder mij niet kan bevredigen pak ik jou gewoon!"

[..]

Na een kleine uurtje gooit haar vader haar in het hoekje waar ze slaapt.. Huilend en snikkend bid ze "Oh lieve Heer, ik ben nooit gestopt met geloven en ik weet dat zelfmoord een zonde is.. Maar dit is niet het leven die ik verdien en wilde! Ik neem m'n eigen leven af, en stop me in U handen.. In de hoop dat U beter voor mij kan zorgen en lief kan hebben". Selisia probeert een stuk touw te vinden, maar tevergeefs. Ze bind het laken om haar hand en slaat het miniscule ruitje van de kelder kapot.. Met een scherp stuk van de ruit snijd ze haar polsen open en kijkt nog één keer uit het raampje.

"SELISIA HIER KOMEN".. Mama krijgt geen reactie terug "ALS IK DAAR BENEDEN MOET KOMEN IS HET TELAAT JA!" na 3 tellen nog steeds niks, ze loopt naar beneden. En vind haar dochter, haar enigste dochter in bloed. Tranen doen haar de vrije loop.. Maar te laat was het toch al.Aantal keer bekeken: 8354
Waardering: 7.55 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2021 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 11 bezoekers online