Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Monster (Deel 1).

U leest om dit moment het verhaal Monster (Deel 1) gepost door Chanel Runhart. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Chanel Runhart
Gepost op: 2010-4-5

Verhaal:

Monster (Deel 1)
Bas was moe, zijn ogen vielen steeds dicht en alles draaide om hem heen. de muziek knalde uit de boxen en zijn msn knipperde vollop. hij stak een sigaret op en ging verder met zijn werkstuk. morgen moest alles af zijn en hij liep al achter met nederlands. en dan ook nog dat gezeur met Daisy, ze kon hem niet met rust laten, ookal had hij keer op keer gezegt dat hij niks met haar te maken wilde hebben drong het maar niet tot haar door. ze was dan wel verschrikkelijk kanp maar had het denkvermogen van een pinda. toen Bas klaar was met zijn werkstuk sloot hij de PC af en kroop met zijn kleren aan nog onder de dekens, hij viel in een onrustige slaap.

klauwen flitsten in het rond. een onaards onmenselijk gejank steeg op uit het bos. tanderen blikkerden scherp in het licht van de maan. een halfopengescheurt lijk lag voor een reuzachtige poot.koplampen gloeiden op tussen de bomen, een laatste huil en het monster stormde weg.

een irritant gepiep verstoorde de nachtmerrie waarin Bas terecht was gekomen. zijn bed was nat van het zweet en zijn klieren lagen gescheurd op de grond. niet weer hé, zuchte hij. met stramme ledematen klom hij uit bed en strompelde naar de badkamer.

zijn moeder riep van beneden dat Bas moest opschieten. zuchtend verliet hij de badkamer, zijn haren nog nat van het douchen, en schoof aan de keukentafel. zijn moeder drappeerde een bord met snelgesmeert brood voor zijn neus en verliet haastig de keuken. dat hoefde je niet te doen hoor, ik kan het zelf wel smeren riep hij haar na maar ze hoorde hem vast al niet meer. eenzaam zat hij lusteloos op zijn brood te kauwen. sinds zijn vader er vandoor was gegaan was zijn moeder één bonk zenuwen. hij en zijn zusje moesten constant op hun tenen lopen en geen woord verkeerd zeggen of ze kregen al een preek naar hun hoofd gesmeten waarna hun moeder zich in haar kamer opsloot en je haar zacht hoorde snikken. toen Bas zijn brood ophad pakte hij zijn tas en sloot de deur achter zich.

opweg naar school kwam hij Dennis en Noah tegen en samen liepen ze naar school. Noah was druk aan het praten over haar Band en Dennis en Bas luisterden zwijgent naar haar wilde verhalen, het leek wel of haar mond geen seconde stil stond. toen ze eenmaal bij school waren aangekomen kwamen Marijke en Daisy hun tegemoet en Bas wist niet hoe ze het deed maar Daisy wist het voor elkaar te krijgen dat ze hem alleen kon spreken. zuchtend gooide hij zijn tas op de grond en ging tegen de muur aanstaan om een sigaretje te roken. heb je het al gehoord? vroeg ze hem met ogen die zo knipperden dat Bas de neiging had om haar te vragen of ze iets in haar ogen had. nee, wat zou ik gehoord moeten hebben, vroeg hij verveeld. mou, begon ze al, en hij bereide zich voor op een lang saai verhaal. maar tot zijn verbazing kwam ze aan met een heel interesant verhaal, één waar hij de rillingen van kreeg. er is een opengescheurt lijk gevonden in het bos hier een paar straten verderop, gooide ze er meteen in. Bas ogen werden groot van schrik. w-weten ze ook wie het heeft gedaan? stotterde hij. nee ze hebben geen idee, maar er zijn wel reuzachtige pootafdrukken gevonden, ze denken dat het van een beer ofzoiets is, maar ik weet wel beter voegde ze er strijdlustig aan toe. wat denk jij dat het is dan, vroeg hij met een hoofd zo rood als een tomaat. ze keek hem even verward aan en schudde snel haar hoofd. je zult me toch uitlachen als ik je vertel wat ik denk dat het is, zei ze. alhoewel, ze keek hem bedenkelijk aan. volgens mij ben je wel bekent met donkere dingen, je bent zelf namelijk ook niet de lichtste van de school. klein emojongentje, eindigde ze flirterig. hij kreeg de rillingen van haar, maar als hij haar gedachten kon raden had hij een heel groot probleem. vertel me nou wat je denkt zei hij, en bijna spuugent voegde Bas eraan toe: ik vind het altijd zo interesant om te weten wat je denkt. zijn gedachten gingen ondertussen alle kanten op, ik zal wel moeten flirten met haar, als ik wil weten wat ze allemaal denkt, straks komt ze nog achter mijn geheim. ze keek hem even verast aan, maar voor ze ook maar iets kon zeggen ging de bel en sleurde haar vriendin Marijke haar de school al binnen. Bas bleef achter met een groot probleem en zijn vrienden moesten hem 3 keer roepen voor hij doorhad dat ook hij naar binnen moest.

Aantal keer bekeken: 1663
Waardering: 5.17 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online