Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Mooie meisjes dromen worden werkelijkheid.

U leest om dit moment het verhaal Mooie meisjes dromen worden werkelijkheid gepost door Chrish Houpp. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Chrish Houpp
Gepost op: 2007-7-29

Verhaal:

Mooie meisjes dromen worden werkelijkheid
Dit waar gebeurde verhaal klinkt misschien wat overdreven, maar die breezersletjes deden het ECHT! Natuurlijk had ik geen bezwaar, maar zij hadden wel een reden om die te hebben.

Het begon allemaal zo, ik was met mijn maten gaan stappen, en eindigde in een kroeg. Ikzelf ben 22, helaas nog single (toen nog, tenminste!). We zagen wat lekkere meisjes van een jaar of 16/17. Er stonden ook 18/19 bij, maar die hadden bijna allemaal vriendjes. Een van mijn maten liep naar de 7 meisjes toe, de 16/17 jaar oud waren. Hij is nog 19 en papte met ze aan. Om wat preciezer te zijn, zag hij een vriendin van zijn zus en kneep haar in haar bil. Zij werd er heel erg geil van en nodigde hem uit met haar naar de toilet te gaan. later hoorde ik dat ze eerst een stripshow deed, en daarna, in haar nakie hem begon te zoenen. Hij werd er nog opgewonder van, en ze gingen naar zijn huis. Wat daar gebeurde, tsjaa. De andere meisjes keken ook naar ons. Er waren er nog 6, en later kwam ik erachter dat ze alleen naar mij keken. Ze gingen bij me staan en gingen me vreselijk opgeilen en opvrijden. Een paar knoopten een gesprek met me aan, terwijl eentje haar borsten uit haar bh duwde en die ongemerkt tegen mijn rug duwde. Daarna liep hetzelfde meisje naar me toe en deed haar rokje + string naar beneden en smeekte me haar poesje te maseren. Ik hield het niet meer totdat ze zeiden dat ze met me mee naar huis gingen. Thuis, ging een van hen bij me op schoot zitten, halfnaakt en begon me te amuseren. De rest begon ongelooflijk te strippen. Ze duwde hun reet tegen de steel van de lamp, en kreunde. Toen gingen alle bh's uit, en werden hun tieten tegen mee aan gedrukt. Mijn t-shirt ging uit, maar boxer en broek bleven aan. Enz

Aantal keer bekeken: 5320
Waardering: 2.10 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online