Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Mother day deel 3.

U leest om dit moment het verhaal Mother day deel 3 gepost door Tamar by Manon. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Tamar by Manon
Gepost op: 2011-5-11

Verhaal:

Mother day deel 3
De vrienden schrikken. ' Nee, niet Amanda,,. Nu moeten ze echt vluchten. Maar dat kan niet, want voor dat ze het weten is de de 3e alweer vermoord. Frederik. Gillend rennen de meisjes weg. Frans is nu echt nog de enige jongen. Hij staat oog in oog met de 2 vrienden. Nu wordt dit zijn dood. Allemaal hun dood. Er is nu nog maar een over. Anna, het lievelingetje van Mama. Daar komt Mama aan. Anna pakt een pistool. En schiet mama door het hoofd...

Dit is echt gebeurd!!!!

Aantal keer bekeken: 2033
Waardering: 3.89 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online