Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Mother day deel 2.

U leest om dit moment het verhaal Mother day deel 2 gepost door Tamar by Manon. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Tamar by Manon
Gepost op: 2011-5-11

Verhaal:

Mother day deel 2
Amanda heeft een grote bloedvlek op haar hoofd. Iedereen is erg geschrokken. ' Mam, wat heb je gedaan?,, vraagt Amanda. Haar moeder gaat naast haar staan. Ze zegt niks. Floris begint bang te worden. Hij moet hier weg. Maar hoe? Alle deuren zijn bezet. Jullie moeten hier blijven zegt moeder. Alles doen wat ik zeg zegt de moeder nog een keer. Moeder gat naar boven. We moeten tocht iets doen zegt Floris. we kunnen niet hier blijven wachten hoe zei iedereen dood maakt. Floris rent naar buiten door het raam heen en één van de vrienden van de moeder rent achter hem aan het schiet op hem. Floris is dood. Moeder komt naar beneden. Zo zo zegt ze. Dat had ik niet verwacht van Floris. Leg hem maar in de tuin in de grond. Daar heb ik al vast een gat gegraven voor de eerste. Dus leg hem daarin en heel diep. Gooi het zand er dan maar weer over heen.,,
1 dag later.
Iedereen is nog steeds geschokt. Met z'n alle liggen ze op de grond te slapen. Er is geen spoor van moeder te vinden. 'Nu kan het, zegt Amanda. Ze gaat naar de kelder en ze doet het luik van de kelder open. Ze loopt naar beneden. Ze doet het luik weer open. Maar die gaat naar buiten. Ze rent weg.
Ze wordt gepakt door 2 andere vrienden. Als ze binnen in shock is doen de 2 vrienden een plastick zak over haar hoofd. Éen hele kleine doorzichtige plastick zak. Ze stikt en is dood. De 2 vrienden leggen haar in het ander gat naast floris. En doen zand over haar heen. Nog 4 te gaan WHAHAHAAAAA! zeggen de vrienden.

Aantal keer bekeken: 2071
Waardering: 7.17 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 9 bezoekers online