Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

My Love (1).

U leest om dit moment het verhaal My Love (1) gepost door Wil niet zeggen wie. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Wil niet zeggen wie
Gepost op: 2011-7-1

Verhaal:

My Love (1)
My Love(1)


Hoofdstuk1
Voorstellen

eindelijk zomervakantie Janne,Eva & Joyce waren naar de zee op vakantie ik ga me even voorstellen ik ben Joyce (niet ceht he) ik ben 18 en hou echt van Muziek wil later Zangeres worden maar hou dat alstublieft geheim. dat daar in de boot is Eva mooie ogen echt hemelsblauw zij is ook al 18
en ik denk dat ze schilder gaat worden ze kan zooo mooi schilderen een van de beste die ik ken

dat daar aan de bar is Janne de grappigfste van allemaal ze si ook de oudste ze word op 19 januari ook 19 jaar voorlopig is ze nog 18.Straks gaan we naar een ander hotel hier is het veel de druk gelukig dat we het niet voor niks hebben betaald want Eva wilt er graag in blijven wonen .

Straks gaan we onze vakantie beroep uitkiezen! Hebben we wel eerlijk verdient he al dat werken in school eindelijk afgestudeerd al die examens...Gelukig si het nu voorbij Vakantie !!!Janne gaat naast me in een apartement in kamer 14 wonen ik dus 15
wat een geluk dat we niet die meter lange trappen moeten wonen hehe we wonen beneden dicht bij Eva.

vanaf 8 tot ongeveer 19 of mer jaar oud

Aantal keer bekeken: 7893
Waardering: 4.16 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online