Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

My Love (5).

U leest om dit moment het verhaal My Love (5) gepost door Wil niet zeggen wie. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Wil niet zeggen wie
Gepost op: 2011-7-1

Verhaal:

My Love (5)
My Love 5♥♥♥♥♥

Hoofdstuk 5
En hun dan ???

Ze speelden samen lang met elkaar en plots was het al half zeven laat ze moesten zich omkleden in de kledingruimte (meisjes bij meisjes en ongens bij jongens anders moest ej een kledingruimte huren)zodra ze klaar waren ging Eva niet naar haar eige n huisje maar bij Jonas slapen voor 3 dagen en Janne bleef nog achter met Peter

en Joyce dan???
en Wardel dan???
en hun dan ???

zei gingen gewoon naar huis als normale gewone mensen die geen lief hebben ... STOP JOYCE!!!oke oke is al goed Toen was het weer ochtend lkkr weertje vandaag zei Joyce toen schopte Wardel expres een steentje op haar hoofd ze wist neit dat Wardel ook hier vlakbij woonde in een hutje aan het strand . en hij bleef maar gooien he

Toen zei ik : Stop Wardel das nie tof meer!!!
Wardel zei met een zucht ja jij bent niet toff meer! Hoebedoel je ''niet toff meer'' zei Joyce (ik dus maar niet echt) pfff gewoon het is niet leuk dat je vriendin ons vroeg om te spelen nu zit ik hier eenzaaam alleen zei hij een beetje stoer Joyce zei wat heb ik er nu mee te maken bij mij is het net hetzelfde hoor !

Jaaaa, daar zijn ze eindelijk !!! riep Wardel .En automatich stopte het gesprek toen vond ze Wardel wel leuker hij heeft toch gevoelens zei ze in haar zelf. En de vrienden waren weer samen aan spelen .

dit si geschikt vanaf 8 tot 19 (ongeveer) jaar

Aantal keer bekeken: 2801
Waardering: 4.83 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 11 bezoekers online