Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Na het sporten in juli.

U leest om dit moment het verhaal Na het sporten in juli gepost door jan de wit. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: jan de wit
Gepost op: 2007-7-23

Verhaal:

Na het sporten in juli
op een warme dag in juli, zat ik te lezen in de tuin bij mijn prive zwembad. af en toe nam ik een duik om af te koelen het was ongeveer denk ik, 33 graden. mijn ouders waren met vakantie, dus had het huis voor mij alleen. ik was toen 19 jaar. onze buren woonden al een tijd naast ons en hadden ook een zwembad, aleen hadden ze lekkage. Hun dochter sylvia 17 jaar oud, maakte weleens gebruik van het zwembad van ons. Zo ook die middag, ik sprak nooit met haar, ze vond mij een dom figuur. Sylvia was net klaar met haar dagelijkse rondje hardlopen, in het bos. Toen ze de tuin van ons inliep, hevig bezweet. ik was net gaan zwemmen, ze vroeg of ze erbij mocht, ik zei, geen probleem, kom er maar in, het water is heerlijk. ach zei ze moet ik weer naar boven om mijn bikini op te halen.Ze trok haar schoen en sokken uit, en ging op de rand zitten, om het water te voelen. ze stond op, en liep naar de duikplank en sprong met haar korte broek en t-shirt in het zwembad. heerlijk verkoelend riep ze, ze klom op de kant, ik zag haar mooie lijf met natte kleren,erg sexy!! Ik kon dwars door haar witte broekje heen kijken. Hiervan krijg ik een stijve. Doe je dit vaker? ja riep ze vroeger elke dag stiekem als mijn ouders niet thuis waren, sprong ik na schooltijd of een potje tennis met kleren aan in het zwembad. vroeger met mijn vriend deden we het samen, na schooltijd in zijn zwembad. Ik aarzelde niet hield ook mijn kleren op, en trok korte broek met t-shirt, en dook erin, ze vond mij nu erg sexy, met natte kleren. We gingen even douchen in de tuin, ik kreeg een enorme stijve, zei zag dit, en lachte. en begon zich uit te kleden onder de douche in de tuin, en dook daarna naakt in het zwembad,ik dook er achter aan. We hadden heerlijke sex. de volgende ochtend was ze aan het zwemmen, ik miste haar naast mij in het bed. ze had nu een nat t-shirt aan en een slipje. we hebben hierna vaker gezwommen in onze kleren na het sporten, erg relaxed!!

Aantal keer bekeken: 3903
Waardering: 3.00 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 4 bezoekers online