Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Naakt in het bos 2.

U leest om dit moment het verhaal Naakt in het bos 2 gepost door Victor Voyeur. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Victor Voyeur
Gepost op: 2007-11-28

Verhaal:

Naakt in het bos 2
Toen ze wakker werd was ze omringd door bosarbeiders, deze stonden om haar heen met zeisen, harken en ander gereedschap in de handen. De meesten hadden een ontbloot bovenlijf en korte broek aan, de aanblik daarvan maakte Myra meteen al opgewonden. Het meest wond haar natuurlijk het feit dat ze daar helemaal naakt te kijk lag op. Ze ging staan en een gekreun van goedkeuring ging op toen ze zich in haar volle glorie rechtop toonde. Haar stevige, vrij grote borsten stonden fier vooruit en ook haar lange benen en volle kont deden de korte broekjes van de mannen flink opzwellen.

Ze vroeg de mannen of ze soms iets van hun aan had, wat natuurlijk niet serieus bedoeld was. De mannen lachten er dan ook hartelijk om en één deed toch de moeite om te antwoorden dat het tegendeel waar was. Vervolgens vroeg hij waarom ze daar naakt lag te slapen. Ze vertelde hoe ze tijdens het wandelen last had gekregen van haar jurkje, en deze dus maar had uitgetrokken. Ze had niet verwacht dat er op deze warme dag mensen in het bos zouden zijn, dus leek het haar geen kwaad te kunnen haar wandeling naakt voort te zetten. Toen ze bij deze open plek was aangekomen, was ze moe geweest en was daarom gaan liggen en was in slaap gevallen.

De mannen keken elkaar aan. De grootste, waarschijnlijk ook de voorman, stapte naar voren. Hij vertelde haar dat zij vonden dat zij er fantastisch uitzag en dat haar naakte verschijning hun behoorlijk had opgewonden, maar zij wilden niets tegen haar zin doen, dus vroeg hij of ze er bezwaar tegen had door hun geneukt te worden. Verrast wist ze even niet wat ze moest antwoorden, maar iets dergelijks had ze natuurlijk kunnen verwachten. Het was ook ergens haar stille wens geweest, dat ze iemand zou tegenkomen terwijl ze naakt door het bos liep. Maar dit waren zeker tien mannen, en om door ieder van hun geneukt te worden was wel iets anders dan waar ze over gefantaseerd had. Hoe langer ze erover nadacht door tien mannen geneukt te worden, hoe opgewondener ze werd. Dit uitte zich in het nat worden van haar vagina en het opzwellen en openen van haar schaamlippen. Daar tussenin richtte haar clitoris zich als een klein piemeltje op. De bosarbeiders keken er gebiologeerd naar en hun korte broeken leken bijna te barsten van opwinding.

Ze zag dat maar al te goed en haar opwinding werd zo mogelijk nog groter. Met omfloerste stem antwoordde ze dat het wel meer was dan waar ze op gerekend had, maar dat ze het wel wilde proberen. De mannen keken elkaar weer aan en vormden vervolgens een rij. De voorman voorop, die begon zijn korte broek los te knopen en uit te doen. Naakt op zijn laarzen na kwam hij op Myra af. Deze ging weer op de grond liggen, met haar benen wijd en knieën opgetrokken. Ze sloot haar ogen en wachtte wat er komen zou.

Aantal keer bekeken: 8936
Waardering: 5.31 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 15 bezoekers online