Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Naakt in het bos.

U leest om dit moment het verhaal Naakt in het bos gepost door Jannum Groot. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Jannum Groot
Gepost op: 2010-8-4

Verhaal:

Naakt in het bos
Ik weet het hele verhaal nog erg goed:

Het gebeurde 2 weken geleden, 2 dagen nadat ik 20 was geworden.

Het was zomervakantie...

Sinds groep 3 van de basisschool zat er een meisje bij me in de klas, Simone, die toevallig het buurmeisje van mijn buren was. Ik raakt goed bevriend met haar, en ik ging bijna elke dag na school leuke dingen met haar doen. Na groep 8 kozen we dezelfde school en we kwamen weer bij elkaar in de klas, we waren daar heel blij mee, we studeerden samen af en kozen allebei dezelfde school in groningen. Ons hele leven waren we dus al erg goede vrienden.

Ik woon nog bij mijn ouders, maar 2 weken geleden waren mijn ouders 2 weken weg (ze komen morgen weer thuis) en mijn oudere zus van 22(ik ben de jongste van de 2 kinderen) zou een week weggaan met een paar vriendinnen naar texel. Ik was dus een week alleen thuis, dat gebeurde natuurlijk wel vaker, maar dit werd een hele bijzondere week...

Ik en simone spraken af dat we met een paar vrienden en vriendinnen 2 nachten zouden gaan slapen in mijn lege huis. Zij nodigde 2 vriendinnen uit, waarvan ik er nog 1 van de basisschool kenden: Anne, de andere vriendin kende simon van het paardrijden, die heette: Joelle.

Ik nodigde ook 2 vrienden uit, 1 klasgenoot: Edwin, en 1 jongen uit de buurt, waarmee ik veel voetbal: Jaap.

De meiden logen tegen hun ouders dat ze 2 nachten bij simone zouden slapen, en jaap en edwin hadden gewoon goedkeuring van de ouders gekregen om 2 nachten bij mij te slapen.

Om 7 uur was iedereen er, we maakten allemaal kennis, en we keken een redelijke film, die de meiden geweldig vonden. Mr bean's holiday.

Daarna gingen we het erover hebben wat we zouden gaan doen voor 2 dagen. Anne kwam met het idee dat we een thema moesten hebben en dat we daar dan 2 dagen mee bezig zouden zijn, bijvoorbeeld met opdrachten doen.. Dat leek ons alleen wel een leuk idee.

Rond 2 uur waren we gaan slapen, we lagen allemaal bij elkaar in de woonkamer en hadden veel schik, het was erg warm dus wij, de jongens, sliepen alleen met een boxer aan, de meiden giechelden toen wij ons hadden uitgekleed, joelle en simone lagen in een heel kort broekje en een shirt, anne, lag in een lange broek met shirt, maar ik zag haar een uur later haar shirt uitdoen, toen de rest al sliep, helaas was het te donker om echt iets te zien

In de ochtend, rond 9 uur, ging ik douchen, ik merkte dat iedereen nog sliep. Toen ik na het douchen de douche uitdraaide en het douchegordijn wegtrok stond ik opeens oog in oog met simone, die net de deur opendeed, haar blik ging natuurlijk meteen naar beneden en het duurde een paar seconden voordat ik me realiseerde wat er gebeurde, ze was mijn penis aan het bekijken!
gelukkig was mijn penis slap, ik had daar niet graag met stijve penis willen staan :)

Ze gaf me een handdoek waarmee ik me bedekte en ze zei lachend, sorry, ik dacht dat hier niemand meer was,ik wilde mijn make-up doen en de deur was niet op slot.
Ik glimlachte. Daarna zei ze: Nu staan we in iedergeval quit. Ik keek haar vragend aan. En toen herinnerde ik me dat ik haar in groep 6 ook naakt had gezien, toen ik een keer haar slaapkamer binnenliep en ze net in bad had gezeten. Toen had ze naakt voor me gestaan.
'Maar toen had ze natuurlijk nog geen gevormd lichaam' schoot door mijn hoofd.
Toen kwam er een idee bij me op: 'Dat is een leuk thema van deze dagen: Naaktheid!' zei ik tegen haar, ze lachte luid en zei daarna dat dat haar eigenlijk wel een heel leuk en spannend idee leek, we besloten het onderling in groepjes te bespreken. Ik riep een uur later jaap en edwin bij me, en zei: Wat vinden jullie van het thema naaktheid? ze begonnen allebei te glimlachen en edwin vond het geen probleem, het leek hem leuk om het verschil met jongens en meiden te leren kennen bij dit onderwerp. Jaap bleef een paar minuten erg stil, maar zei daarna ook dat hij het een erg leuk idee vond, toen ik terug de woonkamer inliep zei simone dat de meiden het een heel leuk idee vonden, maar ze zei wel dat ik de eerste opdracht zou moeten verzinnen, en dat vond ik een fantastisch idee...


En zo gebeurde het dat ik de opdracht verzon. rond 2 uur s'middags fietsten we allemaal naar een bos dat heel dicht bij ons huis ligt, het is een heel groot bos, we wonen namelijk dicht bij de veluwe, en daar omheen is heel veel bos. We reden ongeveer 2/3 kilometer het bos in gok ik, en we gingen een klein paadje in. Hier zou de opdracht plaats vinden. Ik zei tegen iedereen: Stap maar af.

Iedereen stapte af en we parkeerden de fietsen een klein eindje het bos in. Ik legde een grote vuilniszak midden tussen ons in en zei zoiets als:
'Omdat het onderwerp naaktheid is wil ik dat we niet te moeilijk doen en daarom vind ik dat we meteen bij de 1e opdracht ons bloot moeten geven. In deze vuilniszak moeten al onze kleren! Onze sokken en schoenen mogen we houden, die hebben we straks nodig...'

Simone keek me vragend aan, en ik knikte lachend: Ja!

ik trok mijn shirt, schoenen, sokken en broek uit. Simone volgde mijn voorbeeld, de rest keek aarzelend, maar nadat ik lachend zei: 'Kom op watjes!' volgde iedereen mijn voorbeeld. UIteindelijk stonden we daar allemaal lachend in ons ondergoed. Toen zei ik: 'Oke, nu moet voor ons allen een grote stap worden gedaan, maar daarna voelen we ons zeker weten fantastisch!'

Simone keek me aan en zei: 'Ja, ik ben het ermee eens, laten we dit doen!'
en met een big smile trok ze al haar kleren uit, toen ik haar naakt zag moest ik denken aan het verschil van haar lichaamsvorm met de laatste keer dat ik haar naakt zag, ze keek me uitdagend aan, en binnen 10 seconden was mijn boxer uit, en stond ik daar ook naakt. Alle ogen gingen natuurlijk meteen naar mijn penis, die een heel klein beetje omhoog ging staan, een beginnende erectie denk ik.

Toen de rest ons naakt zag konden ze natuurlijk niet achterblijven en binnen een paar minuten was iedereen naakt, dat ging erg makkelijk! dacht ik. Alle kleren waren in de vuilniszak en toen gingen we (onbedoeld) elkaar bekijken. Ik zag dat simone en joelle allebei een fantastisch lichaam hadden met mooie ronde borsten. Anne's borsten waren iets hangender, maar verder had zij ook een prachtig lichaam. En Anne en simone hadden allebei een kale vagina
Verder zag ik dat Jaaps penis al helemaal overeind stond, zijne was ongeveer even groot als mijne gokte ik, rond de 16/17 cm lang. Edwins penis was nog helemaal slap, dat verbaasde me echt heel erg, hoe kan een jongen naakt in het bos staan met 5 andere naakte mensen en geen stijve krijgen? wij scheerden ons niet in dat gebied was te zien. Maar dat was natuurlijk ook niet erg.

Ik vond het wel leuk dat mijn penis niet zo stijf was als die van Jaap, mijne was wel nog iets groter geworden, maar nog niet rechtop staand.

Op mijn commando trokken we allemaal onze sokken en schoenen weer aan en we gingen hardlopen. Het was echt fantastisch! Daar liepen we met 3 naakte meiden en 3 naakte jongens in het bos. Onze penisen gingen natuurlijk alle kanten op omdat we renden, tot groot vermaak van de meiden, wiens borsten ook erg mooi op en neer gingen, vonden wij dan weer.

We kwamen bij de grens van bos en heide, ik zag geen mensen op de heide dus ik dacht, boeie! en we renden rechtdoor de heide op met simone en mij op kop.
De zon scheen fel, en het was erg warm, wat wij wel prettig vonden. We kwamen bij een klein meertje midden op de heide. Het leek me wel een grappig idee om te gaan zwemmen, maar voor ik iets had kunnen zeggen zag ik simone haar sokken en schoenen uitdoen en gillend het water inspringen. Wij deden dat natuurlijk ook allemaal, lekker naaktzwemmen!

In dat meertje gingen we eerst korte baantjes zwemmen en hielden we daarna een paar gevechtjes, jongen tegen meisje, dat was heel, heel erg leuk. En daarna deden we een gevechtje waarbij je op elkaars schouder moest. De 1e partij was: Simone en ik tegen Edwin en Anne. SImone ging op mijn schouders en edwin op anne's schouder. Edwin moest zijn penis een beetje verleggen om het niet op anne's hoofd te krijgen, en voor het eerst die dag zag ik edwin's penis helemaal stijf worden, ik keek ernaar, en edwin moest lachen. SImone ging bij mij op de schouders en ik voelde haar vagina(geschoren) in mijn nek, heerlijk!

Simone en edwin duwden en trokken aan elkaar, en uiteindelijk vielen we allemaal tegelijk om tegen elkaar, ik voelde voordat ik onderwater ging anne's borsten langs mijn hoofd gaan, toen ik onder water was schoot simone langs mij heen, ik voelde haar borsten langs me lichaam strijken, en ik voelde haar hand langs mijn penis gaan, die bijna in volledige erectie stond,door het gevechtje. Hoewel het onderwater niet echt te zien was dat ik een stijve had denk ik. Ik dacht dat simone mijn penis onbedoeld had aangeraakt, maar toen we boven water kwamen knipoogde simone naar me.

Ik lachte, dat wou ik ook wel eens bij haar proberen. Hoewel dit mijn eerste keer was dat ik openbaar naakt was, toch voelde ik geen spanning, alleen veel plezier! de 2e partij gingen ik en simone tegen Joelle en Jaap, ik ging op Simone's schouder en ze lachte toen ze voelde dat ik mijn penis niet in haar nek wou laten liggen. Mijn penis was op dat moment ook volledig stijf wat iedereen natuurlijk zag. Ik voelde een lichte zaadlozing opkomen, maar ik kon me in houden. Jaap ging op Joelle's schouder. Dit was een moeilijk gevecht om te winnen, hij duwde mij tegen mijn borst, en ik trok even kort aan zijn penis, hij moest hard lachen en duwde nog een keer tegen mijn borst waardoor ik het evenwicht verloor. Ik en simone vielen onderwater en ik pakte haar meteen zachtjes beet bij de borsten, haar handen gingen naar achteren en ze begon snel mijn penis heen en weer te bewegen, voordat we boven water waren voelde ik veel vocht uit mijn penis komen, zij voelde dat denk ik ook. het sperma kwam niet meteen, waar ik wel blij mee was. We kwamen allebei proestend en lachend boven.

Toen vonden we het genoeg geweest en we gingen allemaal met onze rug in de duinen liggen 10 meter verder. Wij hadden alle 3 een volledig stijve penis, wat er natuurlijk wel raar uitzag, ik lag tussen simone en anne, en lachte mijn armen onder hun hoofden, anne legde haar hand op mijn borst, en simone haar hand op mijn buik, elke paar minuten voelde ik haar hand een heel klein stukje naar beneden gaan, richting mijn penis. Ik was heel blij dat er op dat moment niemand langs was gelopen, anders hadden die 6 naakt mensen er heel raar uitgezien denk ik :)

Ik zag ongeveer 10 minuutjes later dat joelle haar hand op edwins penis had gelegt, gewoon om even aan te raken, en ik zag ook dat jaap met zijn rechterhand anne's borsten masseerde, voor mij was dit echt een droom, en het gebeurde echt! na een korte tijd was simone's hand bij mijn penis en ballen aangekomen en begon ze me zachtjes te masseren, ik kreunde heel zachtjes, en simone keek me lachend aan. Nadat we nog wat gestoeid hadden allemaal stonden we op, trokken we onze sokken en schoenen weer aan en renden we terug naar het bos, naar onze fietsen en kleren.

Toen we weer thuis waren, was het tijd voor de 2e opdracht. Die had Anne bedacht. We moesten allemaal 1 voor 1 douchen en daarna naar beneden lopen zonder ons af te drogen. Toen we 10 minuten later allemaal kletsnat beneden stonden gaf anne jaap een handdoek, en ze zei tegen jaap dat ze joelle moest afdrogen, simone moest mij afdrogen en anne zou edwin afdrogen. Simone begon bij mijn hoofd, en ze droogde me heel langzaam af, toen ze bij mijn penis kwam ging ze heel rustig te werk. ze pakte mijn penis vast, die toen slap was, en ze begon mijn voorhuis heen en weer te schuiven, mijn penis werd steeds groter en dikker, en stond erg snel rechtop, ze masseerde met haar handen mijn penis en billen en daarna ging ze met de handdoek nog eens mijn hele lichaam grondig af.

Daarna, mochten we het omdraaien. Ik droogde simone af, en ik besteedde er veel aandacht aan. Mijn handen maakten met de handdoek heel veel rondjes bij haar mooie borsten en via haar buik schoof ik snel door naar haar vagina. Daar ging de handdoek rustig heen en weer, na een paar minuten voelde ik dat haar vagina een beetje nat werd. Ik lachte en ze gaf me een kus op mijn wang. Toen ik naar de andere keek, zag ik dat de rest ook heftig bezig was.

Ik en simone gingen weer naar boven en gingen samen douchen, daarna droogden we elkaar nog een keer af en gingen samen op de bank zitten. Nadat we een paar minuten op de bank hadden gezeten kwamen de rest er ook bij zitten. Omdat het een driepersoons bank was, was er geen ruimte voor 6 personen. Daarom ging simone op mijn schoot zitten. Mijn penis was na de 2e keer douchen alweer iets slapper geworden, maar, nu simone met haar strakke kontje op mijn penis zat groeide die snel, ze lachte, en zei: 'Groeit lekker he?!' Ik zei lachend: Ja hoor, en ik gaf haar een kus op haar rug. Ook de andere meiden gingen op de schoot zitten van de jongens. Ik merkte nu pas op dat er eigenlijk drie koppeltjes waren ontstaat: Simone en ik, Jaap en Joelle, Edwin en Anne.

We gingen rond 8 uur tvkijken en zagen dat er een bekende film op kwam. The little man. Af en toe schoof simone met haar kontje heen en weer, dat mij erg opwond. Ik had mijn handen op simone's borsten gelegt, en zo zaten we daar lekker een tijdje. Toen de film was afgelopen was het tijd voor de 3e opdracht. Het was rond half 11. Jaap zei dat hij geen idee had wat hij moest bedenken voor de opdracht, maar na 10 minuten had hij toch iets bedacht zei hij. We gingen per koppel in een apart bed. Jaap en joelle kregen mijn vaders en moeders bed. Ik en simone namen mijn bed, en edwin en anne namen mijn zus bed. Het was een beetje krap in mijn bed maar omdat ik op simone ging liggen was het goed te doen. jaap riep dat we op elkaar moesten gaan liggen, en dat 1 van de 2 andersom moest gaan liggen, we lagen dus in standje 69 :) toen riep jaap, en nu moet je doen wat je wilt.

Ik lachte en voelde dat simone mijn penis begon te likken, ik kon niet achterblijven en likte haar kutje, ik voelde dat ze mijn penis in haar mond nam en dat ze me begon te pijpen. Ik voelde dat ik bijna klaarkwam. Ik stak mijn tong een klein eindje haar vagina in, en ik hoorde haar kreunen. Toen kwam ik klaar, mijn sperma kwam ik haar mond en ze keek me even aan, en ze slok toen alles door. Lekker om eindelijk eens te proeven zei ze. Ik ging door met haar kut likken, en ook zij kwam een minuut later klaar in mijn mond, ik vond het een erg rare smaak, maar goed genoeg om door te slikken. Dus ook ik slok het door. Ze zei: goed zo! Ik lachte en ik ging weer andersom liggen, mijn penis kwam bijna in haar vagina, maar dat wou ik nu nog niet, dus ik legde mijn penis zijwaards neer. We begonnen te zoenen en ook te tongen. Ik proefde dus mijn eigen sperma en zij proefde zichzelf ook. Lekker! zei ze lachend. We bleven nog even tongen, maar toen stonden we op, we liepen naar beneden en we gingen buiten naast elkaar liggen, met de rug op mijn trampoline, ik denk dat het rond 12 uur was, we keken naar de sterren, en ik voelde me fantastisch. Na een tijdje kwamen ook de andere 4 erbij, en zo lagen we daar lekker. Na even gepraat te hebben over school liepen we weer naar binnen, en gingen we trueth ore dear doen. We kwamen erachter dat iedereen elkaar mooi en lekker vond :) Ik zei dat ik simone altijd al fantastisch vond, maar dat ik nooit heb geweten dat ze zo lekker is, in alle opzichten, ze lachde me toe, en legde haar arm om me heen. Daarna gingen we slapen. Simone bovenop en ik onderop in mijn slaapzak, Zij duwde mijn penis in haar vagina, en ik vroeg of ze het zeker wist, ze zei: Ja, heel erg zeker, ik neem straks wel een morning after pil.

EN zo begonnen ik en simone, mijn vriendin uit groep 3 te vrijen samen, het was voor ons allebei de eerste keer. En het was zoooo lekker.

Na een paar uur deden we nog de andere opdrachten, maar daar vertel ik later over

Nu ik het zo vertel vind ik het heel raar klinken, maar het is allemaal echt gebeurd, en dat maakt het zo fantastisch. En simone is zo lekker!

Jannum

Aantal keer bekeken: 34969
Waardering: 8.38 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 18 bezoekers online