Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Neuken met iemands vrouw.

U leest om dit moment het verhaal Neuken met iemands vrouw gepost door Muhamad Rasyid. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Muhamad Rasyid
Gepost op: 2009-3-25

Verhaal:

Neuken met iemands vrouw
Het was in de jaar 1980 and ik werkte voor een oliemaatschappy in het Oosten van Kalimantan, Indonesie. Een van mijn kolegaas heeft een wat lieve vrouw en een beetje geil. Op een keer toen haar man meneer Anwar naar Jakarta moet vroeg ze mij om haar naar een nightclub te trakteren. Die nacht hebben we tot laat gedans en toen ze erg geil word vroeg ze me om haar op de lippen te kussen. Ik bracht haar thuis in de staat of erg geil, maar omdat haar kinderen nog op waren hebben we niets gedaan.

Een jaar daarna nadat ik ben overgeplaats naar Jakarta kreeg ik op kantoor een telefoontje van mevrouw Anwar. Ze vertelde mij dat zij alleen ben in Jakarta voor een weekje en dat ze mij graag willen ontmoeten. Wij spreken af om voor de aphotheek in Mampang te ontmoeten na kantoor tijd.

Ik zag haar voor de apotheek en toen zij zag kwam ze naar me toe, omhelsde mij and gaf me tong zoen. Ze fluisterde mij. "Mo, kom zoek naar een hoteletje, een ben erg geil en wil met jouw neuken"

We vonden een klein motelletje ergens dichtby Halim en toen we alleeen met zijn tween in de kamer zijn, trok ze snel haar kleren uit en stond spier naakt voor mij. Daarna begon ze aan mijn kleren te trekken. Ze pakte mijn piel, die ondertussen dik was geworden en nam het in haar geile mond tot in haar keel. "Gosh, wat een groote lul heb je, bij me thuis is de lul van mijn man niet meer dan de helf groot als die van jouw hier.Ik voelde haar kut die op dat ogenblik al een beetje nat was. Ik duwde mijn wijsfinger in haar kut en begin het in en uit to brengen. Inmiddels was ze mij aan te pijpen. Na een tijdje kan ik het niet meer uit houwen en zegt tegen haar dat ik mijn lul in haar kut wil hebben. Ik duwde haar op het bed en begin haar been van elkaar te brengen. Langzaam breng ik mijn lul voor haar kut en drukte daarop.
Ik neukte mevrouw Anwar en een zalig gevoel kreeg ik toen ik klaar kom. Ondetussen was ze al drie keren klaar gekomen en elke keer dat ze klaar komt schreewde ze "Dit heb nog nooit thuis gehad van mijn man" We likken elkaars schaam delen en gingen samen een bad nemen in de badkuip. Nadat we ons droog gehanduk hadden, lagen we naast elkaar in bed. Ondetussen worden weer erg geil en begon onze tweede ronde van neuken. Deze keer doen we wat langer, maar zij kwam om de 5 minuten klaar en ik niet meer herinneren hoeveel keren ze klaar kwam voordat ik mijn zaat uitendelijk in haar mond gespoten heb.
Eerst doen we het conventional, maar daarna schoof ik haar opzij en neukte haar op hondenstand. Ik schoof mijn lul in en uit haar kut terwijl ze kreunend schreewde" Mo, heerlijk schuif jouw lul helemaal in mijn kut"
Ik fluisterde in haar oor dat ik in haar kontje wil gaan. Ze schrikte en zei dat nog nooit in haar kontje was genaaid.
Ik spuwde op haar poepgatje en nadat het erg glad is geworden vanwege mijn speegsel, duwde ik mijn lul in haar kontje. Eerst schreewde zij "Mo, je doet me pijn, maar na een paar stoten, kreeg de zaligheid te pakken en begon mee te werken door haar billetje heen en weer te bewegen. Na 15 minuten in haar billegat te neuken trok ik mijn lul der uit en plaatse het in Mevrouw Anwars mond. Ik kreunde and schreewde van genot toen ik mijn zaat in haar mond vol spoot.

Die middag gingen we uitgeput, maar erg voldaan naar huis.

De heele week dat ze in Jakarta neuken we elke dag. Maar daarna zijn wij nooit wee bij elkaar gekomen tot vandaag.

Ik heb veel meer erotische verhalen die ik zelf heb meegemaakt.

Adioos

Aantal keer bekeken: 16886
Waardering: 3.67 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 9 bezoekers online