Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Neuken met me buurman.

U leest om dit moment het verhaal Neuken met me buurman gepost door Geile meid. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Geile meid
Gepost op: 2010-6-14

Verhaal:

Neuken met me buurman
Ik ben Denise en ben 19 jaar. Dit verhaal gaat over mij en mijn buurman van 58 jaar. Het is een waargebeurt verhaal.

Mijn ouders waren weg gegaan. Ik kwam op deze site verhalenlezen.nl en ik klikte nieuwschierig op sex verhalen. Ik las een verhaal waar ik zo ongelooflijk geil van werd dat ik zin had om me wel door 100 mannen te laten suf neuken. Maar er was niemand die dat wilde en ik ging niet zommar de straat op om met iemand te neuken. Dus pakte ik de beer van mijn zusje. Ik kleedde me uit en begon me er op los te neuken. Jammer dat die beer geen harde lekkere lul had. Op een dag kwam ik bij mij buurman langs om wat te geven. Hij vroeg aan mij of ik wel eens geneukt had. Ik antwoordde nee. Hij had een grijnsje op zijn gezicht en trok mijn jas uit en hing die op. Ik weet wat hij probeerde te doen en liet het gewoon toe. Ik wou hem ook even uit proberen. Bovendien, ik wilde zelf ook graag een keer neuken met iemand in plaats van met een beer. Het trok al mijn kleren heel snel uit. Hij begon mijn tieten te kneden en eraan te trekken. Hij begon eraan te zuigen en trok al zijn kleren uit. Ik had liever een jongen van 20 ofzo met een mooier lichaam maar zijn lul zag er niet slecht uit. We chekten of alle gordijnen dicht waren. Hij begon mij kutje te likken en stopte zijn vinger in mijn kut. Later begon ik hem ruig te pijpen. Toen we helemaal klaar waren gekomen stopte hij zijn lul in mijn kut. We deden doggiestyle. Hij neukte me helemaal suf. Hij ging zoooo hard en zooo diep. Ik genoot echt van hem. Ik kreunde keihard door het hele huis. Het was zo heerlijk. Dat wil ik nog wel eens meemaken. Zo zie je maar weer, oude mannen kunnen je lekker neuken.

Aantal keer bekeken: 23590
Waardering: 4.28 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online