Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Neuken op de camping.

U leest om dit moment het verhaal Neuken op de camping gepost door Bert Boelen. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Bert Boelen
Gepost op: 2011-5-11

Verhaal:

Neuken op de camping

Ook dit jaar gingen we weer naar dezelfde camping in Spanje. We waren er met een aantal stellen en hun kinderen en iedereen had zijn eigen caravan en tentjes maar voor de rest deden we veel samen. Kennissen van ons waren er met hun zoon en dochter en een vriendin van de dochter. Beide zijn ze 18 jaar, Lieke en haar vriendin Rianne. Actief zijn die 2 niet echt. Ze luieren wat, lopen wat in de bikini rond, maken zich op, douchen, lopen in hun stringetje in de caravan en praten over op stap gaan, jongens etc. De dingen die je mag verwachten van puberende meiden.
Het is een zonnige dag en we gaan met zijn allen naar het strand. Dat is gelukkig maar 200 meter lopen en dan liggen we met zijn allen aan het water. Alleen de 2 meiden blijven weer eens bij de caravan. Ze slapen nog half en zijn erg lui.
Het is zonnig en we liggen allemaal te luieren. Mijn vrouw is een aantal spulletjes vergeten en vraagt of ik dat bij de caravan wil gaan halen. Ik sta op en begin naar de caravan te lopen. Een kennis roept me na en zegt; neem wat bier mee voor ons, het staan in de ijskast naast onze caravan. Ok, roep ik en loop door. Bij de caravan aangekomen pak ik de spullen en loop naar de caravan van onze kennis en pak het bier. Ik hoor een vreemd geluid uit de caravan en loop wat dichter bij naar het raam. Wa, wat zie ik door het raam. Lieke zit op haar knieën met haar hoofd tussen de benen van Rianne. Ze likt het kale kutje van Rianne die kronkelend en kreunend op het bed ligt. “Oh ja”, roept ze, “dat is lekker, ga door”.
Wat een uitzicht! Mijn paal staat in een keer recht overeind en komt boven mijn zwembroek uit. Vind je het gek? De hele 18 cm past niet rechtop in mijn broek! Ik pak mijn pik vast en begin eraan te trekken. Lieke begint harder te likken en vingert zichzelf met een hand. Ik hou het niet meer en doe stilletjes de deur open en loop naar binnen. De meiden zijn zo druk bezig dat ze niet merken dat ik binnen kom. Ik sta achter Lieke die met gespreide benen op haar knieën zit en ik kijk recht tegen haar kaal geschoren kutje. Ik ga erachter zitten en zet mijn pik direct tegen haar schaamlipjes en duw hem in een stoot erin. “Wooooow” roept ze en kijkt achterom. Ik stoot door en neuk haar van achteren. Beide meiden schrikken van dit geweld en kijken me aan. “Jullie hebben me helemaal gek gemaakt met jullie gelik. Nu doe ik mee” riep ik. “lik haar door” zei ik tegen lieke en ik duwde haar gezicht weer in het kruis van Rianne. Ze likte door en Rianne stond op het punt een orgasme te krijgen. Ik neukte het jonge kutje door tot Rianne een orgasme kreeg en schreeuwde en kreunde van genot. Nu ze klaar was pakte ik Lieke steviger vast en neukte haar totdat mijn ballen helemaal leeggespoten waren. We keken elkaar verschrikt aan. “Bert toch” zei Lieke. Wat doe je toch allemaal. Jullie zijn geile meiden en ik heb geluk dat jullie hier op de camping zijn. Nu ben jij Rianne. Mijn pik was inmiddels weer stijf en ik pakte rianne bij haar benen. Nog voordat ik bij haar was spreidde ze haar benen als uitnodiging voor mijn pik. Ik duw mijn pik in het nog soppende kutje van Rianne en begin haar te pompen. “Oh, neuk me” roept Rianne. Ik neuk haar sappige kutje diep in en uit. Het sopt lekker van al dat geil. Rianne gaat helemaal uit haar bol. Ze wordt geneukt door een paal van 18 cm en dat is nieuwe voor haar jonge strakke kutje. Lieke Komt naast ons liggen en kijkt hoe we neuken. Goed zo, dat doet goed zegt ze, dadelijk ik weer. Ik neuk Rianne van voor en van achter tot zij klaarkomt en ik nog een keer mijn zak leeg spuit. Daarna doe ik Lieke nog een plezier door haar klaar te likken en nog een keer te neuken. Beide zijn uitgeteld en liggen op bed na te hijgen. Ik moet terug naar de rest zeg ik. Anders blijf ik te lang weg. Bedankt en de komende weken zal ik jullie wat actiever maken, goed? Oke, Bert. Wordt de vakantie toch nog spannend zeggen ze beide lachend en ik ga terug naar het strand. De rest van de vakantie neuk ik 3 kutjes. Die van mijn vrouw en van de 2 meiden!


Aantal keer bekeken: 35963
Waardering: 6.93 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 10 bezoekers online