Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Nichtje van 18.

U leest om dit moment het verhaal Nichtje van 18 gepost door Win Hendriks. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Win Hendriks
Gepost op: 2010-2-14

Verhaal:

Nichtje van 18
Hallo, ik ben Henk en ik ben 56 jaar.
Wat ik heb meegemaakt dat was toen ik nog maar 22 jaar was.
Al een paar jaar ging ik regelmatig fietsen en als ik dan bij dichte bossen kwam ging ik altijd even de bossen in om mijzelf te bevredigen. Daarna ging ik dan moe maar voldaan weer naar huis.
Toen ik, op een woensdag middag, weer een keer ging fietsen reed ik eerst langs mijn tante welke dicht langs mijn fiets route woonde. Mijn tante had een dochter, Ineke, welke 4 jaar jonger was dan ik.
Toen ik bij mijn tante aankwam stond zij op het punt om weg te gaan, ze moest boodschappen doen en had tevoren al ruzie gehad met haar dochter omdat deze niet mee wilde, maar ze mocht ook niet alleen thuis blijven. Dus vroeg mijn tante aan mij of ik even bij haar wilde blijven zodat zij rustig boodschappen kon gaan doen. “Natuurlijk” zei ik tegen haar “ga maar gerust en doe op je gemak, ik heb toch niets voor”.
“Goed” zei ze “ik ben ongeveer een anderhalf uur weg, als je iets wilt hebben dan vraag je dat maar aan Ineke”.
Ik zat een tiener blad te lezen en Ineke zat te bladeren in een catalogus van een postorder bedrijf.
Toen ik het blad uit had ging ik eens achter haar staan om te kijken wat zo interessant was in die catalogus.
Tot mijn verbazing zat zij te kijken naar de pagina van heren ondergoed.
“Vind je dat interessant?” vroeg ik.
“Ja, dit kijk ik vaak als er niemand thuis is”.zei ze.
“Wat is er dan zo leuk aan?” vroeg ik weer.
Ik wist natuurlijk wel wat zij er zo leuk aan vond, want de heren die afgebeeld stonden hadden stuk voor stuk een grote bobbel in hun onderbroek.. Omdat Ineke nog maar 18 jaar was vond zij dit al heel wat.
Ik zit altijd te fantaseren wat er onder die broek zou kunnen zitten dat die bobbel veroorzaakt” zei Ineke.
“Heb je dat dan nog niet aan je vader of moeder gevraagd? .
“Jawel, maar toen kreeg ik een draai om mijn oren want dat ging mij niets aan”.
Ik dacht dat daar wel een voordeeltje uit te halen was als ik dat maar voorzichtig aanpakte.
Ik zei ”wat zit er bij jou op die plaats achter je onderbroek?”
“Daar zit mijn muts achter, maar die vormt geen bobbel in mijn onderbroek”.
“Dat zeg jij”, zei ik “daar weet ik dus niets van, want ik heb er ook geen verstand van”.
“Ik zou dat eens moeten zien om het te kunnen geloven”. zei ik.
Ze aarzelde toch wel wat en zei schoorvoetend “jij mag bij mij kijken als ik ook bij jou mag kijken”.
“Goed, laat maar zien dan” zei ik.
“Mag ik eerst bij jou kijken”vroeg ze “want ik durf niet zo goed?”
“Nou vooruit dan maar, als je het wilt zien dan moet je het maar zelf uitpakken”.
We gingen achter een muurtje staan in de huiskamer en zij maakte mijn broek los. Omdat we er al over gepraat hadden en mijn verwachtingen hoog gestegen waren had ik dus al een redelijke groeiende lul..
Daardoor had ze moeite om mijn broek naar beneden te krijgen dus hielp ik haar daar maar bij, anders duurde het veel te lang naar mijn zin.
Toen zij mijn broek eindelijk naar beneden had keek ze vol bewondering naar de bobbel in mijn onderbroek welke niet onaanzienlijk was.
Mijn lul was toen niet al te dik maar wel lang, tenminste dat dacht ik toen omdat ik geen vergelijk had.
“Wat zit daar nu achter?”vroeg ze. Ik zei “dat moet je maar eens bekijken”.
Ze voelde heel voorzichtig aan mijn bobbel en mijn lul maakte kleine schokjes van genot waar ze van schrok en haar hand snel terug trok..

Ze raakte mijn bobbel weer aan en pakte nu mijn lul door mijn onderbroek heen vast. Omdat mijn lul wel lang was groeide hij bijna boven mijn onderbroek uit. Dat zag zij ook ze trok de onderbroek verder naar beneden zodat mijn lul helemaal vrij kwam en naar voren sprong.
Omdat ze erg dicht bij stond om alles goed te kunnen zien sloeg mijn lul tegen haar gezicht en daar moest ze erg om lachen.
Ze pakte mijn lul nu vast zonder de broek ertussen en ik vertelde haar wat ze ermee kon doen zodat ik dat erg fijn zou vinden. Dus ze ging langzaam met haar handen op en neer en was dus zo mijn lul aan het aftrekken. Ondertussen ging ik met mijn hand in haar bloesje op zoek naar een begin van borstjes maar vond er geen. Wel voelde ik haar tepeltjes verstijven toen ik daar met een vinger over ging.
“Dat kriebelt erg in mijn buik”zei ze.
Onder het aftrekken vertelde ik haar dat als ik het heel erg fijn vond dat er dan witte vloeistof uit kwam dus moest ze maar eens erg haar best doen. Zodoende ging ze vol overgave verder waarna ik hevig klaar kwam. Vol bewondering zag ze mijn sperma uit mijn lul komen en was trots dat het over haar handen liep.
“Was het zo erg fijn?”vroeg ze. “Ja, zo moet het”zei ik.
Nu was het mijn beurt en moest dus ook haar broekje uit doen. Eerst voelde ik door de stof heen en voelde dat het kruisje wat nat was. Ik vroeg haar hoe dat kwam maar dat wist ze ook niet.
Toen ging ik met een hand in haar broekje en deed op die manier haar broekje naar beneden.
Daar zag ik dus waar het allemaal om draaide, waar iedereen zo vol over was.
Er stond nog geen haartje op dus ik had goed zicht op alles. Met mijn duim ging ik voorzichtig over haar lipjes want dit was voor mij ook de eerste keer. Ik voelde haar benen bibberen en vroeg haar, zo stom als ik was, of ze het koud had. Ze zei dat ze het niet koud had maar de houding, een beetje door de knieën gezakt staan, was niet gemakkelijk. Ik liet haar dus gaan liggen en kon toen nog beter kijken.
Ik ging weer verder met haar te betasten en zag dat ze het erg fijn vond. Ik voelde dat ze veel natter werd en nam maar aan dat dit de bedoeling was. Ze zuchtte en steunde toen ik haar buitenste lipjes open deed en mijn vinger tussen haar binnenste lipjes liet glijden. Toen ik boven in haar gleufje aankwam voelde ik een bobbeltje en wreef daar overheen. Meteen trilde haar hele lichaam van genot, dat kon ik nu wel zien.
Voorzichtig probeerde ik een vinger in haar kutje te krijgen wat eerst niet erg lukte maar na wat aandrang ging hij er steeds verder in tot ze opeens zei dat het pijn deed. Dus ging ik niet verder naar binnen, dat hoefde ook niet omdat ze aangaf dat dit ook wel erg fijn was. Zodoende ging ik met een vinger in en uit haar kutje en met de andere hand ging ik over het bultje boven in haar gleufje.
Opeens ging ze sidderen en beven en kreunen en toen merkte ik dat ze ook klaar kwam..
Toen we alle twee weer een beetje bijgekomen waren van alle gebeurtenissen hebben we ons weer aangekleed en dat was maar goed ook want we hadden de tijd een beetje vergeten. Mijn tante kwam achterom de poort binnen.


Aantal keer bekeken: 36797
Waardering: 5.98 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online