Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Nieuwe leerling dat is niet goed.

U leest om dit moment het verhaal Nieuwe leerling dat is niet goed gepost door lina . Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: lina
Gepost op: 2011-5-26

Verhaal:

Nieuwe leerling dat is niet goed
nieuwe leerling

Er is vandaag een nieuwe in de klas. hij is best vreemd, omdat hij niks zegt. en asl het pauze is dan gaat hij niet mee. dat is raar. ik vroeg aan hem wat er aan de hand was en hij zei alleen: bl... Oke dat was vaag dacht ik. toen hij weer in de klas kwam was hij bleker. ik vroeg aan de meester wat er met hem was. de meester antwoordde daarop: hij is gewoon ziek niks erg. maar ik bleef bezorgt kijken. dus de meester ging met hem praten. ik wachtte wel een uur. maar de meester kwam niet terug. toen kwam de directuer met het vervelende bericht dat de meester dood op de wc was gevonden. ik dacht meteen aan ons gesprek. ik werd bang voor de nieuwe. maar later was ik er minder bang voor. ik durfde weer eens met hem te gaan praten. dit keer praatte hij wel. hij vroeg of ik bij hem thuis wilde komen. en daar zeg ik geen nee tegen. na schooltijd gingen we naar zijn huis. het was nogal afgelegen. in een kasteel. ik vroeg waar zijn ouders waren. hij vertelde dat zijn ouders drie jaar gelden overleden waren dat was zielig vond ik. we gingen naar zijn kamer. maar hij rende snel de kamer uit. ik dacht oke dat is vreemd. ineens werd ik van achter gepakt. een hand zat op m'n mond. een stem fluisterde: meisje je kan niet vluchten. jij wordt onze maaltijd. ik werd bang en wilde weg, maar wist dat het niet ging lukken. ik voelde pij in m'n nek en toen werd alles donker. later werd ik wakker in een zwarte kist. toen ging het deksel open. mijn klasgenoot zei: vanaf nu moet je wennen aan je nieuwe leven in de nacht. ikw as verbaasd en vroeg: ben jij een vampier? hoe kan je eigenlijk in het licht? daarop antwoordde hij: ik ben geen vampier ik ben een handlanger. als ik voor hun werk dan blijf ik gespaard. ik wilde meer vragen maar voelde dat ik dorst had. vanaf nu moet ik maar wennen aan het nacht leven.

en was het een leuk verhaal??? er komt geen vervolg. en dit verhaal kan nooit gebeurd zijn. :P


Aantal keer bekeken: 2455
Waardering: 4.79 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online