Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Night Visitor.

U leest om dit moment het verhaal Night Visitor gepost door ItsMePhoebe. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: ItsMePhoebe
Gepost op: 2010-9-12

Verhaal:

Night Visitor
Hoi, jullie kennen me van het verhaal Click Clack, waar ik een 7 voor heb gekregen!! Dank jullie wel ik ben hier superblij mee!

Dit verhaal heb ik weer uit het Engels vertaald en dat vind ik heel leuk om te doen. En dat blijf ik ook wel een tijdje doen. Dus hopelijk vinden jullie dit ook een leuk verhaal. Liefs Phoebe!

Er leefde eens een jongen, genaamd Dennis, in een niet-zo'n-goede buurt. Het huis was niet stevig en niet goed beveiligd; geen raam of deur wou goed sluiten, en Dennis voelde zich niet heel veilig in huis.
Maar één nacht is hem altijd bijgebleven.

'Dennis, het is al laat, zou je niet eens naar bed gaan?' vroeg z'n moeder.
'Goed idee, ik ben best moe en morgen moet ik weer naar school. Welterusten' en hij ging naar boven.
Midden in de nacht werd hij wakker. Hij hoorde 'kras geluiden'. Hij vond het wat vreemd en ging naar beneden en vertelde het verhaal aan zn ouders. Ze zeiden dat het vast een of ander beest was. Hij ging weer naar bed.
De volgende dag werd hij wakker met een stekende pijn in/op zn rug.
Hij liep naar beneden en vertelde het aan zijn ouders. Ze hadden nú door dat het geen beest kon zijn, omdat ie op zn rug lag. Zn moeder zei dat ie maar naar school moest gaan, en dat zn vader het wel zou bekijken.
Toen Dennis naar school was vertrokken, ging zijn vader naar Dennis kamer om uit te zoeken wat er gebeurt was. Toen hij in de kamer kwam zag hij het al gelijk. Het raam stond open, modder voetstappen.. Toen ie het matras bekeek zag ie er gaten en scheuren in. Iets of iemand had Dennis geprobeert te vermoorden door met een mes door het matras te steken!

Aantal keer bekeken: 3337
Waardering: 7.44 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 11 bezoekers online