Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Nog een keer naar de buurvrouw.

U leest om dit moment het verhaal Nog een keer naar de buurvrouw gepost door Ronald. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Ronald
Gepost op: 2011-6-29

Verhaal:

Nog een keer naar de buurvrouw
Nadat ik de eerste keer een geweldige ontmoeting op de trap had met mijn buurvrouw Natalie ging ik vaker bij haar langs om klusjes en dergelijke te doen. Tenslotte is zij single en net in de 40 en lekker strak.
Met mijn sleutel in de ene hand en boorkoffer in de andere, stap ik haar deur binnen.Ze heeft me gevraagd om een paar planken op te hangen.Ok maar kan je me dan precies zeggen waar ze hangen moeten en eventueel helpen met vasthouden.Dat is allemaal geen probleem.Nadat ik de boel heb afgemeten en geboord vroeg ik haar een plank vast te houden.Slechts gekleed in een leuk topje en strakke korte broek komt ze naar me toe, ik zie hoe haar harde tepels door het topje komen tegelijk valt mijn oog op de strakke lippen die ik zie door haar korte broekje.Terwijl ik de plank vast hou staat zij achter me en boort een tepel dicht tegen mijn schouder aan. Er gaat een siddering door mij heen en ik kreun.Dan vraagt ze mij of het gaat, jawel stamel ik maar... die schroef!
Uiteindelijk hangt de plank en samen bewonderen we het kunstwerk.Je hijgt nogal zegt ze. Ja vind je het gek na al die inspanning. Ok zegt ze ga even zitten dan haal ik wat te drinken voor je.Even later komt ze boven met lekker koud drinken, schijnbaar was het voor haar ook te koud want haar tepels stonden weer stijf, wind het je op ja zeg ik en zet mijn glas op de grond.
In een flits trek ik haar broekje uit en beging haar te betasten terwijl ik vanuit het raam mijn vrouw op de bank zie zitten, heerlijk maak ik haar klaar
en pijpt ze mij terwijl mijn vrouw aan de overkant op de bank zit.
We herhalen dit regelmatig nu.

Aantal keer bekeken: 31858
Waardering: 3.21 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 9 bezoekers online