Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Noodstop.

U leest om dit moment het verhaal Noodstop gepost door Virostra. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Virostra
Gepost op: 2012-10-28

Verhaal:

Noodstop
Ze speelde "stoten" voor 11 punten. Glimlachend wachtte ze zijn reactie af. Het was onvermijdelijk dat hij op het woord zou reageren. Het was één van de dingen die ze, als ze zich lekker voelde, zo leuk vond aan een potje wordfeud met hem: hun reacties op woorden die een dubbelzinnige betekenis hadden. Ze kon er niet alleen heerlijk om lachen, het gaf haar ook een opwindend gevoel. Want hoewel ze hem niet kende, voelde ze zich op een bepaalde manier aangetrokken tot het, al was dat vooral in fantasie. Hoe kon het ook anders. Ze wist niet eens zijn echte naam en zijn profielfoto toonde weinig meer dan een openvallend shirt boven een naakte borst. Eigenlijk wist ze niets van hem. Behalve dat hij een jaar of 5 ouder was dan zijzelf, althans dat zei hij, en dat hij leuk wordfeudde. Ze legde de telefoon op haar nachtkastje en hoopte dat hij gereageerd had als ze uit de douche kwam.

Het water streelde heerlijk haar naakte lichaam. In haar fantasie drukte ze hem tegen zich aan, lieten ze het water over hen heen stromen terwijl hun handen elkaar langzaam streelden. Voorzichtig gleed ze over zijn naakte billen. Het liefst wilde ze hem steviger tegen zich aandrukken, zijn mannelijkheid voelen tegen haar onderbuik. Maar zelfs in haar fantasie, was het daarvoor nog te vroeg. Nog. Want ze merkte dat ze steeds meer los kwam, steeds meer durfde. Kleine stapjes weliswaar waar anderen om zouden lachen. Maar voor haar waren het hele grote stappen, elke keer weer. Een vrouw van 35 die voor het eerst echt haar sexualiteit ontdekte, omdat ze er voor het eerst, in haar fantasieën althans, echt van kon genieten.

Zorgvuldig koos ze haar kleren. Geen werkkleren vandaag, dat maakte de keuze nog moeilijker. En toch viel het meeste af. Ze trok haar rode bh aan. Eigenlijk vond ze rood te, maar toch had ze hem laatst gekocht. Hij was niet alleen rood, maar ook nog met spannende bandjes die boven haar borst zaten. In de grote passpiegel keek ze naar haar eigen lichaam. Ze vond het spannend om zo naar zichzelf te kijken. Haar naakte lichaam, alleen een bh aan. Het rode stringetje trok ze, naar zichzelf kijkend, langs haar gladden benen omhoog. Ze draaide haar billen naar de spiegel en keek een beetje achterom. Ooit, zo nam ze zich voor, zou ze een foto van haar billen in string maken.

Net toen ze het korte rokje, hempje en pumps aan had, bliepte haar telefoon. Ze nam hem op, met een raar gevoel in haar onderbuik. "Uit", had hij gelegd. Voor slechts 7 punten. Snel klikte ze op het chatknopje, benieuwd naar zijn reactie op stoten. Er stond slechts één woord: String.

Het was opvallend leeg in de trein. Omdat ze een lange reis voor de boeg had, had ze voor de eerste klas gekozen. Zonde van het geld, maar ach, het was wel lekker een keer. Ze keek naar haar naakte benen onder haar korte rok. Af en toe deed ze ze een klein beetje van elkaar. Ze voelde een merkwaardige luchtstroom, die haar naakte schaamlippen streelde. Het voelde opwindend en goed, net als tijdens de wandeling naar het station.

Ze nam haar telefoon en legde een nieuw woord. "Cab", het was een gok, maar wordfeud kende het. 45 punten maar liefst. Dat voelde lekker, want ze wilde wel weer een keer van hem winnen. Hoewel de inzet nooit heel hoog was, voelde ze dat winst wel nodig was om een keer verder te durven gaan. Wachtend op zijn tegenzet, las ze even haar tijdlijn op twitter. Glimlachend dacht ze terug aan een van hun eerste potjes. Ze hadden afgesproken dat de verliezer een geheim moest vertellen. Hij won, en zij baalde want zij had al een vraag. Een vraag die ze eigenlijk niet zo makkelijk durfde te stellen. Hij was aardig, en had getikt dat hij dan twee vragen zou stellen, zij een. Dat beviel haar wel. Hij eerst, dacht ze. Tot zijn eerste vraag kwam: "wat is het geheim waar je mij naar zou willen vragen."

Pas toen de trein vertrok, had ze door dat een man tegenover haar was komen zitten. Merkwaardig, de hele coupe was leeg. Ze keek hem aan. Net als zij was hij druk met zijn telefoon in de weer. Twee zelfs, die hij afwisselend gebruikte. Even keek hij haar aan. Een knappe man.

Een nieuw woord op wordfeud popte op. Ze reageerde snel. Te snel misschien. Maar het potje was nog lang, er waren nog kansen. Zijn reactie terug kwam weer snel. Steeds sneller en heftiger vlogen de woorden op en neer. Ze ging helemaal op in het spel, in de chats ertussen door. Af en toe zette ze haar benen wat verder uit elkaar, opgewonden als ze werd door wat hij met haar deed. De omgeving om zich heen volledig vergetend. Zelfs de knappe man tegenover haar, die elk station bleef zitten, kon haar niet afleiden. Ze had niet door, dat elke keer als zij een woord tikte zijn telefoon piepte.

Plotseling werd ze hard in de stoel gedrukt. De trein maakte een noodstop. De man tegenover haar schoot naar voren. Zijn hoofd viel in haar schoot. Ze stootte een kreet uit. "Meester, noodstop" klonk het door de intercom. Hoe lang het duurde, ze wist het niet. Voor haar gevoel uren, maar het waren waarschijnlijk eerder minuten, maar het genot was tijdloos.

Langzaam zette de trein zich in beweging. Hij ging zitten. In zijn mondhoek zag ze een druppel van haar geilheid, die ze vrijelijk had laten stromen. Hij keek haar even aan, gaf een knipoog en pakte zijn telefoon. "Noodstop", verscheen even later op haar scherm.

Aantal keer bekeken: 39651
Waardering: 5.55 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5175
Totaal categorieën: 10
Totaal 15 bezoekers online