Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Normaal gelukkig meisjee en de J......

U leest om dit moment het verhaal Normaal gelukkig meisjee en de J..... gepost door Jana. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Jana
Gepost op: 2010-1-27

Verhaal:

Normaal gelukkig meisjee en de J.....
Marianne is een meisjee ze is 16 jaar is normaal heeft lang mooi bruin haar is dun houd van poesjes en van haar ouders.Deel1
Marianne wakker worden zegt haar moeder zacht.Marianne staat op zonder te zuchten wast ze haar gezicht poets haar tanden en legt haar zachte lange haren in een mooi staartje.Terwijl ze haar t-shirt aantrekt en haar korte jeansbroek kijkt ze door het raam naar een zoenede stel.Iiieeuuww denkt ze bijzichzelf.Nooit zal ik zo doen.Marianne begroete haar mam en nam haar boekentas en ging lopend naar school.Onderweg zag ze een jongen naar haar kijken.Hij keek geintereseerd.Marianne bekeek hem goed hij zag er best leuk uit.Maar nee ik ben niet zoals de annderen dacht ze.Op school ziet ze een stel meiden voor de poort ze zaten te roken en pakte drugs.Marianne keek naar hun.Het stel meiden keken haar jaloers na.Marianne stapte de school binnen ze zag haar vriendin Ella.Heyy Ella!Heyy Marianne!Leuke vakantie gehad? zei Ella.Ja en haar bruine haren glansde in de zon.Ella waar is Jenthe?Ow zei Ella.Ze is ziek en kan vandaag ni komen misschien morgen.Oke zei Marianne.Wel jammer met Jenthe gebeurt er altijd wel iets grappigs dacht ze.Maa r met Ella kon je veel lol hebben ze zijn allebij de bets vriendinnen ooit dacht ze blij.Jonas passeerde nar Marianne en zei:Hey!Marianne keek verbaasd hij was populair en kwam bij een meisje die normaal wasg een drugs of sigaretten nam.Iedereen vond Ella Jenthe en Marianne heilige engelen.Omdat ze niet als anderen zijn.ze zijn rustig dragen geen opvallende kleding staan ni zo vaak bij jongens of versieren hun.Marianne zei: hoi...En keek opzij.Jonas zei nog iets voor de bel ging:Wil je met me ui...TRIINNggggg!!!!!Marianne kon het laatste ni verstaan en zei:Zeg het later maar oke?Jana sknikte.Ella ging samen met
Aantal keer bekeken: 2207
Waardering: 4.45 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 12 bezoekers online