Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Nozems.

U leest om dit moment het verhaal Nozems gepost door Tinie manders. Dit verhaal is gepost in de categorie humor verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar humor verhalen?
Categorie: humor verhalen
Gepost door: Tinie manders
Gepost op: 2009-6-10

Verhaal:

Nozems
bij het lezen van deze titel zal je wel enig verbaast opkijken. U zult denken bestaan deze mensen nog en wie kan zich daar nog druk over maken, nou ik dus.

Daar schuilt dus het gevaar in. Niemand denkt dat deze groep een wezenlijk gevaar vormt voor de samenleving. de groepen waar men zich op focust zijn moslims, dierenactivisten, en een onbekende man met een vreemd blond kapsel.
Dit is dus een grove fout. De nozems van tegenwoordig ( en ja ze bestaan nog zeker)zijn onopvallend. Ze vallen niet op door hun kapsels en leren jackies (geert wilders is dus geen nozem, misschien wel onnozel) het zijn dood normalen mensen zoals je buurman, vader of misschien wel de liefde van je leven. Nozems ontmoeten elkaar ook niet overdag maar snachts als iedereen rustig op bed ligt te slapen. Tijdens deze nachtelijke taferelen verkleden zij zich als struisvogels en dragen ze een toupet van jos brink. de geluiden die zij tijdens een nachtelijk bijeenkomst presenteren klinken zoals een mongooltje die stikt in een te hete kipschnitzel. En u maar denken dat de kat een vogeltje te pakken heeft. Nou niet dus deze keer wordt uw kat gepakt door een vogel,een struisvogel wel te verstaan met een vreemd kapsel. Want een van de grote hobby's van nozems zijn de dieren het leven zuur maken. Zo maken zij er een sport van om dieren met hun eigen uitwerpselen te bekogelen. Dus denk nou maar niet dat de kak die tegen uw voorgevel zit van de vogels komt.

Dus denkt u nog maar eens goed na als uw buurman vriendelijk uw kat aait!!

Aantal keer bekeken: 2300
Waardering: 5.13 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 15 bezoekers online