Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Nylons liefde.

U leest om dit moment het verhaal Nylons liefde gepost door Kevin . Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Kevin
Gepost op: 2007-5-21

Verhaal:

Nylons liefde
Liefde voor nylons

Al heel vroeg had ik heel veel interesse voor in nylons gestoken vrouwenbenen. Ik had op een gegeven moment een seksboekje gevonden met veel foto's van vrouwen die nylons en panty's droegen. Ik weet niet meer hoe ik aan het boekje kwam maar ik weet wel dat ik er erg geil van werd. Ik was toen een jaar of zeventien. Veel seks had ik nog niet gehad, een paar keer was ik met een meisje uit geweest maar meer dan een zoen en een beetje strelen was er niet van gekomen.
Ik had in die tijd een vriendinnetje waar ik heel veel mee omging. Zij was een jaar ouder dan ik en was heel vrouwelijk met mooie, redelijk grote borsten, lange benen en prachtig lang haar dat soms donker was en dan weer rood en dan ineens was het weer blond. De echte kleur had ik volgens mij nog nooit gezien. Bijna altijd had zij een stralend gezicht. Een klein wipneusje en donkere ogen wat haar ook wel een beetje mysterieus maakte. Ik was meer bij haar dan dat ik bij mijn eigen ouders was. Ik kon het ook goed vinden met haar moeder en haar vader, al was die meestal niet thuis, hij werkte veel en in het weekend ging hij altijd naar de voetbal. Lucinda zoals mijn vriendin heette had ook een broer en met hem zat ik in dezelfde klas. Chris was een jongen die het tegenovergestelde van Lucinda was, een beetje sloom maar ook wel lief en zeker heel behulpzaam alles wat je vroeg dat deed hij er was nooit iets teveel voor hem. Hij was ruim een half jaar jonger dan ik. Ondanks zijn wat slome uiterlijk kon hij vreselijk goed leren. Op school was hij degene met de hoogste cijfers uit de klas. Chris hielp mij in die tijd altijd met mijn huiswerk. En dat gebeurde dan altijd bij hem thuis.
Hun moeder was een vrouw van ongeveer een jaar of veertig en zag er heel goed uit. Meestal droeg ze een jurk of rok met eronder van die zalige nylons. Ik denk dat die vrouw er ook heeft bijgedragen in mijn interesse voor die nylons. Soms als wij wat zaten te drinken en zij kwam erbij zitten deed ze dat op een manier die je best wel geil maakte. Heel langzaam zakte zij door haar benen en als haar billen de bank of stoel bijna hadden geraakt dan kreeg je hel even een inkijk onder haar rok of jurk. Meestal keek zij mij dan strak aan en moest dan even een beetje glimlachen. Ik heb nooit kunnen zien wat ze droeg nylons of panty's. Alleen droomde ik ‘s nachts dan dat ik meer zag en trok mezelf dan ook meestal met die gedachte lekker af.
Lucinda was doorgans gekleed in een lange broek met een shirtje of en truitje erop. In de zomer zat zij wel eens in een bikini in de tuin maar dat kwam niet vaak voor. Haar moeder daarentegen zat in de zomer elk vrij uurtje in de zon en was ook helemaal netjes gebruind door de zon. Zij werkte ook een paar dagen in de week, meestal de maandag de dinsdag en de donderdag.
Ik was weer met Chris op een dinsdagmiddag aan mijn huiswerk bezig toen de deur open ging en Lucinda binnen kwam lopen.
“Zo zitten zijn jullie weer met elkaar bezig jongens? Kevin ga je straks mee, ik moet even naar de stad.�
“Als je het niet erg vindt, Lucinda blijf ik hier, want met het vak waar wij nu mee bezig zijn, heb ik veel moeite�
“Oké, dan ga ik alleen maar dan moet je niet urmen als ik met iets thuis kom dat jij niet mooi vindt� en lachend liep Lucinda weg.
Nu trok ze zich toch al nooit iets aan van wat ik vroeg of zei. Ik had ook niet echt verkering met haar, zo nu en dan gaf ze me wel eens een zoen maar die was dan meestal nog een vluchtig op mijn wang of lippen. Het was wel een heel lekkere meid en als ik ging stappen vond ik het heel fijn om met haar gezien te worden.
Na een poosje ging de telefoon en Chris nam op.
“Kevin mijn tante heeft een probleem met een van de katten, vind jij het erg als ik daar even naar toe ga?� zei Chris nadat hij had opgehangen.
Ik keek Chris aan en zei: “nee dat is goed dan ga ik wel naar huis.�
“Nee dat hoeft niet joh, ik ben met een half uurtje terug, dus je kan hier gewoon blijven en verder gaan met studeren�. Chris stond op en ik liep met hem mee naar de deur: “tot zo ik ben snel terug� met die woorden was hij weg. Ik sloot de deur en ging weer naar boven en kwam langs de ouderlijke slaapkamer. Ik had al vaak gefantaseerd wat zijn moeder allemaal in de kast had hangen.
Als ik alleen thuis was liep ik vaak naar de slaapkamer van mijn zus en deed dan haar kast waar het ondergoed in lag open en bekeek dat dan altijd. Meestal kon het mij niet erg opwinden omdat zij geen nylons en panty’s had maar in de kast van mijn moeder kwam ik altijd wel een paar panty's tegen. Ik had bij haar ook nog nooit kousen en jarretels of zoiets gevonden. Wel had ze van die zwarte panty's met aan de achterzijde een naad. Die heb ik al verschillende keren gepakt en er langs gestreeld en hem over mijn lul gestreken. Als ik dat deed dan groeide mijn lul heel snel en stond hij hard tegen mijn buik aan. Ik deed dan de panty aan en bekeek mezelf in de spiegel en werd dan bloedgeil, met mijn hand streelde ik dan over mijn lul die dan meestal niet veel nodig had om tot een zalige ontlading te komen. Ik waste dan de panty snel uit en droogde hem en legde als hij weer droog was hem terug. Ik durfde hem niet te houden want ik weet niet hoe mijn ouders er op zouden reageren omdat alles wat seks was bij hen nogal taboe was.
Even bleef ik staan maar liep toch naar de kamer van Chris. Ik werkte even door maar mijn gedachte was er niet bij. Mijn hand zakte naar mijn kruis en kneep in mijn harde lul. Ik stond op en liep de kamer uit en stapte de badkamer in om te plassen. Dat viel niet mee met een stijve lul, de druppels vlogen overal heen. Met een handdoek uit de wasmand veegde ik het gemorste op en mijn blik viel op een slipje wat er in lag. Ik pakte het op en zag dat het geen slip van Lucinda was. Ik rook er aan en werd nog opgewondener dan ik al was. Ik gooide het slipje en de handdoek in de wasmand en liep de badkamer uit en ging de slaapkamer van de ouders van Chris en Lucinda in. Ik opende een kast en zag rokken jurken en truitjes in, maar geen lingerie. Ik deed nog een paar kasten open en in een van de kasten lag op een paar planken wat slipjes en behaatjes. Het was eigenlijk niet wat ik zocht, ik pakte een setje en hield dat voor mij: hier pas ik wel in denk ik, bedacht ik mij. Alleen was het toch niet dat wat ik verwachte te vinden, ik was nog geen panty of nylonkous tegen gekomen. Snel liep ik naar de andere kant van de slaapkamer en opende de laatste kast. Hier hing en lag wat ik zocht. Mijn blik viel op een heel rijtje body's in allerlei kleuren, ook hingen er een paar lederen setjes van beha en slip met kousen en gordel tot een paar heel mooie corseletjes. Ik keek mijn ogen uit en streelde elk setje en rook er aan. Mijn opwinding werd alleen maar groter en ik voelde de spanning in mijn lul en ballen toe nemen. Ik nam een panty van de plank en zag dat het een panty was met een heel mooi werkje erin. Snel trok ik mijn broek en slip uit en trok deze panty aan. Ik bekeek mijn benen gestoken in het gladde nylon in de spiegel. Ik liet mijn hand over mijn billen glijden en streelde langzaam naar voren. Ik had mijn voorhuid naar achter getrokken en het was een heel vreemd, maar lekker gevoel, toen ik mijn eikel raakte. Ik kwam spontaan klaar, en hoorde tegelijk de voordeur opengaan. Snel trok ik daarna de panty uit en legde die met mijn zaad erin terug op zijn plek. Ik trok haastig mijn kleren aan en was net weer in de kamer van Chris toen hij binnen kwam. Ik hoopte dat er geen problemen zouden komen als zijn moeder de panty zou vinden die ik met mijn zaad erin, terug had gelegd in de kast.

In gedachten en nog steeds erg opgewonden liep ik opgewekt naar huis. Daar lag een briefje met de mededeling dat mijn ouders die avond laat thuis zouden komen en ik niet op hoefde te blijven en dat mijn zus bij haar vriendin bleef slapen. Ik at wat en ging daarna naar de slaapkamer van mijn ouders. Ik opende een kast en zag na wat snuffelen op de bovenste plank een paar mandjes. In een ervan lagen bovenop een paar hemdjes en behaatjes. Vol opwinding zette ik het mandje op bed en voelde toen de onmiskenbare nylonstof. Mijn lul begon al te groeien, ik kiepte het mandje om en daar vond ik de schat; een paar heel mooie kousen en ook een jarretelgordeltje. Ik pakte het op en streelde mijn huid er mee. Ik ontdekte ook het bijpassende slipje, een string. Ik kon me nauwelijks voorstellen dat mijn moeder dit ooit had aan gehad. Ik rook er aan en vermoedde dat het ook lang geleden was dat iemand dit aan had gehad.
Ik deed alles weer in het mandje, maar de kousen, het gordeltje en de string nam ik mee naar mijn kamer. Ik trok mijn kleren uit en keek naar de lingerie op bed. Ik pakte mijn alweer forse lul beet en langzaam begon ik mezelf af te trekken tot ik bijna kwam. Ik liet snel mijn lul los en schoor in de badkamer met een scheermesje mijn weinige schaamharen weg. Ik bekeek in de spiegel mijn lekkere gladde onderlijf. Ik spoelde mezelf af onder de douche en liep daarna met opgeheven lul naar mijn slaapkamer. Ik ging op bed zitten en rolde de kousen om mijn benen maakte ze vast aan het gordeltje en trok daarna de string aan, waarin ik met veel moeite mijn lul kon verbergen. In de slaapkamer van mijn ouders bekeek ik mezelf in de spiegel en wreef met mijn hand over mijn kruis waardoor mijn lul nog groter werd en ruim boven mijn string uit kwam. Ik wilde klaarkomen en streelde teder over mijn pik in de string en dan kwam ik pardoes klaar. Het zaad belandde met een boog op mijn buik en liep langzaam naar beneden. Ik hield het met mijn vingers tegen en smeerde het uit over mijn buik. Ik keek naar mijn zaadnatte vingers en zonder er over na te denken likte ik het zaad ervan af.
Nu mijn opwinding wat weg zakte liep ik weer naar de badkamer en waste mezelf en ging daarna op bed liggen en dacht na over mijn rare ideeën. De nylons, die ik aan had, bezorgden mij nog steeds een heerlijk gevoel, het voelde ook zo lekker. En ik wist dat mijn fetisjisme nooit zou weg gaan. Mijn handen liet ik over de kousen glijden en mijn opwinding kwam weer terug. Ik stond op en deed op de slaapkamer van mijn zusje een kast open waarin bijna alleen maar broeken en truitjes hingen, en ergens achteraf een rokje. Dat was nog zo goed als nieuw maar dat weerhield er me er niet van het aan te trekken. Het paste heel goed en ik hield het aan en zocht naar schoenen. Mijn zuster had ongeveer dezelfde maat als ik en snel stapte ik in een paar met een redelijk hoog hakje. Ik completeerde m’n outfit met een blouse en bekeek mezelf in de spiegel en vond dat ik er erg lekker uitzag. Ik ging gewoon beneden tv zitten kijken en nu ik als bijna vrouw was nam mijn opwinding weer toe. Ik trippelde op mijn hakjes naar de keuken en schonk wat te drinken in. Toen ik weer ging zitten sloeg ik mijn benen over elkaar en het knisperende geluid van de nylons deed me geil rillen. Mijn vingers streelden de kousen en bevoelden mijn string. Het was ook een apart gevoel met dat dunne koortje in mijn bilnaad.
Ik stond alweer enorm geil en ging met de ruisende kousen de trap op. Onderweg pakte ik mijn lul onder de minirok vast en op de bovenste tree kwam ik kreunend klaar. Ik moest me aan de leuning vasthouden om niet achterover van de trap te vallen. Snel ging ik de badkamer in, de string zat helemaal onder het zaad. Ik trok hem uit en gooide hem in de wasbak en spoelde hem samen met mijn handen af. Ook de kousen en het gordeltje deed ik uit en vouwde het op. Het rokje en de blouse hing ik terug in de kast van mijn maar de geile spullen die ik bij mijn moeder had gevonden verstopte ik op mijn kamer. Voldaan gleed ik in bed en was heel snel vertrokken.

De volgende morgen was mijn moeder in de keuken bezig. Ik zei haar dat ik de hele dag zou gaan studeren omdat ik de volgende week tentamens heb. De hele dag was ik op mijn kamer en kon niet echt van de nylonkousen afblijven. Ik had ze op een gegeven moment aangetrokken. Mijn spijkerbroek had ik erover gedaan. De string zat nu al een stuk beter, ik was een beetje gewend aan het koortje in mijn bilspleet. Het geheel onder mijn kleren bezorgde mij toch al snel weer een harde lul. Ik was op mijn bed gaan zitten en mijn hand gleed tussen de broeksband en mijn buik door en raakte het gordeltje. Ik legde mijn studieboek opzij en opende de knopen van mijn broek en liet mijn hand over de kousen gaan. Mijn lul stond knalhard en de golven van genot schoten met grote kracht door mijn onderlichaam. Ik trok mij broek verder open en zag mijn lul boven de string uitsteken. Ik streelde mijn ontblote eikel en het genot schoot via mijn ballen naar mijn billen. Ik most even bijkomen en keek naar buiten en zag dat mijn ouders in de tuin zaten. Ik liet mij weer op het bed vallen en trok mijn shirtje omhoog en nam mijn lul in mijn hand en begon er zachtjes aan te trekken.
“Mm, oh, jaaaaa� kreunde ik heel zachtjes. “Hm, dit is zo lekker, oh ik ga komen jaaaaaa.� Met een gesmoorde kreet kwam ik weer klaar en het zaad vloog met dikke stralen mijn lul uit en kletterde op mijn buik. Mijn lul zakte deze keer vrij snel terug en ik veegde het zaad met mijn vingers van mijn buik af en stak mijn vingers weer in mijn mond en likte alles ervan af. Wauw, wat lekker en die dag bleef ik de nylons dragen en kwam nog drie keer klaar. Ook die nacht in bed hield ik de kousen aan, oh wat een heerlijke dag.

De volgende dag belde Lucinda die me uitnodigde voor een klein feestje bij hen thuis wat ik met graagte aannam. De rest van de dag leerde ik voor mijn tentamen voor de volgende dag. Die avond, toen ik naar bed ging ontdeed ik mij van mijn kleding en streelde mijn benen die weer in de kousen zaten teder. Mijn lul groeide en stak al snel boven de string uit. Ik had best een aardige lul, een cm of achttien en ook lekker dik. Ik was er best trots op om dat ik in vergelijking met mijn schoolvrienden toch wel de grootste had.
Het tentamen maakte ik moeiteloos en ging al snel naar huis. Er was niemand thuis. Ik liep de badkamer in en nam even snel een douche. Daarna twijfelde ik of ik de kousen en de gordel zou aan doen. Mijn verstand won het en ik trok alleen de string aan met daarover mijn spijkerbroek. Daarna rende ik bijna naar het huis van Lucinda en zoals altijd liep ik achterom. In de tuin stonden een aantal mensen met een glaasje drank en een hapje. Binnen liep ik mevrouw tegen het lijf.
“Hallo Kevin leuk dat je er ook bent, is het tentamen een beetje goed gegaan?� zei ze
“Ja, zeker mevrouw het was een vak dat mij heel erg goed ligt.�
“Goed zo, nou fijn dat je er bent, Lucinda en Chris zijn binnen…�
Ik liep de kamer in en zag Lucinda er bij staan zoals ik haar nog nooit had gezien. Ze droeg een rok die net boven haar knieën eindigde, een blouse waarvan de bovenste knoopjes open stonden en het viel me op dat ze een donkere, vermoedelijk, panty aan had met aan beide kanten een werkje erin dat klein in haar schoen begon en dan tot de breedte van haar dij omhoog uitliep. Ze had een paar heel mooie schoenen aan met een vrij hoge hak. Haar haren die best lang waren zaten netjes in krullen op haar hoofd gekapt, en ze was een beetje opgemaakt.
Ik stond haar liefdevol op te nemen en voelde een klein duwtje in mijn rug. Ik draaide mij om en keek in de donkere glimmende ogen van haar moeder.
“Kijk jij niet al het moois van mijn dochter af?� vroeg ze lachend.
“Nee, zeker niet mevrouw, maar ik heb Lucinda zo nog nooit gezien, ze ziet er heel erg mooi uit�.
“Dan zou ik dat maar eens aan haar zelf gaan vertellen jongenman,� was haar dwingende antwoord. Ik liep naar Lucinda toe en meteen liet ze haar gesprekspartner staan en wendde zich naar mij.
“Hallo, Kevin ik ben blij dat je er bent� begroette ze me hartelijk en gaf me een zoen. Die kreeg ik altijd als wij elkaar begroetten, maar deze was toch anders dan ik gewend was.
Ik maakte haar mijn complimenten en dankbaar nam ze mijn hoofd in haar handen en raakte met haar lippen die van mij. Haar lippen weken iets van elkaar en haar tong drong tussen mijn lippen streelde mijn tong. Het duurde misschien een paar seconden maar het was zo lekker en zo fijn. Ze pakte mijn hand en trok mij achter haar aan naar de tuin, duwde mij op een stoel en ging op mijn schoot zitten. Haar lippen zochten die van mij weer op en onze tongen streelde elkaar weer. Deze zoen duurde lang en was heel erg intens, nog nooit had Lucinda mij op deze manier gezoend en het beviel mij wel. Haar lippen lieten mij los en zij keek mij heel diep in mijn ogen.
“Kevin vanaf vandaag ben ik een vrije vrouw, ik heb mijn rijbewijs gehaald en geslaagd voor mijn opleiding, en vertrek over twee maanden naar Amerika voor een vervolgstudie. Ik ben toegelaten tot de highschool in LA�
Ik keek haar sip aan. Ze gaf me weer een zoen.
“jij bent over twee maanden ook klaar met je studie, waarom ga je niet met mij mee naar Amerika?�
Ik keek haar aan en zei zonder er over na te denken: “met jou zou ik naar het einde van de wereld gaan, als ik kan en mag dan ga ik zeker met jou mee�.
Ze draaide zich om en ze knikte naar haar vader, stond op en sleurde mij achter haar aan het huis in. In de kamer ging ze direct naar een man en een vrouw toe.
“Hai Lucinda hoe is het met jou?� zei de man met een knauwerig Amerikaans accent
“Met mij is alles goed oompje, dit is Kevin en gaat met mij mee naar Amerika�.
De man keek mij aan en begon gelijk een heel gesprek met mij in het Engels. Hij vertelde dat hij een broer van Lucinda's vader was en op zijn veertiende naar Amerika was verhuisd.
Na een poosje nam Lucinda me weer mee naar de tuin. Ze keek mij stralend aan en ik vroeg haar waarom ze ineens meer met mij wilde.
“Omdat ik heb gewacht tot jij het initiatief, tot jij mij die zoen nu eens echt zou gaan geven, maar kennelijk durf jij dat niet, en ik wil niet langer wachten, vandaar …� Heel diep keek ze mij aan en haar lippen waren vlak bij mijn oor.
“en wat jij leuk vind dat weet ik ook… en daar gaan wij nog leuke dingen mee doen…� fluisterde ze en drukte haar lippen op die van mij en gaf me een lekkere zoen. Om me dan los te laten om haar moeder te gaan helpen. Ze spoed zich de keuken in, mij verbouwereerd achter latend.
In de tuin zie ik Chris bij een heel mooi meisje staan.
“Hoi Kevin dit is Silvia mijn nichtje uit Amerika…� stelde hij haar aan me voor, “ze blijft hier een paar weken en ik ga haar, morgen na ons laatste tentamen Nederland laten zien…�.
Ik schud Silvia de hand en ze maakt me een compliment voor mijn engels en wat later ga ik op zoek naar Lucinda. In de kamer bots ik tegen mevrouw aan. Ze neemt me met haar donkere ogen op.
“Zo Kevin doe je dat nu express? Of zag je mij echt niet aan komen?� fluisterde ze met een vreemde schittering in haar ogen.
“Sorry, mevrouw het was echt helemaal per ongeluk. Ik zocht Lucinda en daarom lette ik niet zo erg goed op.�
“Ach ja als je op zoek bent naar Lucinda kan ik me voorstellen dat je anderen niet meer ziet staan, maar wel blijven opletten hoor, anders moet ik je nog streng gaan aanpakken� zei ze met een geheimzinnige glimlach en draaide zich weer om. Ik zag Lucinda in gesprek met haar Amerikaanse oom en tante, dus, liep ik terug naar de keuken waar ik meteen mevrouw weer tegen kom. Haar ogen glinsteren nog meer dan ooit.
“Nu is het wel leuk geweest hoor, morgen kom je mij helpen met het opruimen van deze puinhoop, ik verwacht je zodra je klaar bent met je tentamen. Iedereen is morgen weg dus gaan wij samen de boel opruimen�.
Ik kijk haar aan en zie dat zij geen tegenwerking accepteert en beloof haar er de volgende dag te zijn.
Lucinda en ik bespreken onze ideeën over de USA en we raken er steeds enthousiaster over. Op een zeker moment pakt zij mij beet en trekt mij tegen haar aan met in haar ogen een heerlijke glinstering. Onze lippen vinden elkaar weer en er volgt een lange zoen geladen met heel veel passie. Dan kijkt ze me aan.
“Ze Kevin, als jij morgen mijn moeder gaat helpen, trek dan iets aan wat jij heel erg mooi vindt...� Ze geeft me geen gelegenheid hierop te reageren wat ze trekt me de kamer in een deelt luid mede dat ik haar vriendje ben en over drie maanden met haar mee gaat en ga werken in het bedrijf van oom Jack.
Haar moeder komt daarna naar me toe.
“Er verandert natuurlijk helemaal niets, want jij komt me gewoon helpen morgen…� fluistert ze.
Ik kijk in haar donkere mysterieuze ogen die iets vertellen wat ik niet kan achterhalen en knik.
Ik neem afscheid van Lucinda en voor de deur gaat ze tegen een muur staan en kijkt mij intens aan. Dan vinden onze lippen elkaar en strelen haar vingers over mijn billen.
“je heb iets aan wat ik heel leuk vind, alleen hoort er meer bij, doe dat morgen ook maar aan en ook als wij samen zijn, dan gaan wij samen een heel mooie tijd tegemoet…�. Ze geeft me nog een zoen gaat het huis in en sluit de deur.
Volkomen in verwarring laat ze me achter maar toch met een goed gevoel kom ik thuis.

De volgende morgen gaat het tentamen me goed af. Ik lever het snel en spoed me naar huis, ga onder de douche en trek het gordeltje en kousen en de string aan.
Even later open ik de poort bij het huis van Lucinda en loop naar binnen. Haar moeder is al bezig met het opruimen van de puinhoop en meteen ga ik ook aan de slag zodat het na een uurtje al een heel stuk beter is. Als we even pauzeren kijkt zij mij met die heerlijke donkere ogen aan.
“Kevin, ik zit al een hele tijd met deze vraag,� zei ze lief, “is het zo dat jij een poosje geleden aan mijn lingerie hebt gezeten?�.
Ik kijk haar verschrikt aan en zie dat ik maar beter de waarheid kan vertellen.
“Sorry mevrouw,� fluister ik met gebogen hoofd, “maar ik kick heel erg op nylons, jarretels en dat soort dingen. Bij mij thuis is daar niets van te vinden en toen ik hier alleen was, kon ik mij niet inhouden en moest gewoon even kijken.�
“Wat heb je met mijn lingerie gedaan, Kevin?� vroeg ze zonder oordeel.
“Ik heb een panty van u aangetrokken…� zeg ik nog steeds met neergeslagen ogen, “en toen ik die aan had werd ik zo opgewonden dat ik gelijk klaarkwam. Toen Chris thuis kwam heb de panty in de haast terug in de kast gelegd zonder hem schoon te kunnen maken.
Op haar gezicht verschijnt een glimlach.
“Dus jij wordt geil van nylon…� fluisterde ze zacht, “masturbeer je wel eens met nylons in gedachten?�
“Ja mevrouw, heel vaak soms wel drie of vier keer op een dag. Ik heb bij mijn moeder in de kast een oud gordeltje en kousen met een string gevonden, die heb ik achterover gedrukt en die draag ik vaak en als ik het aan heb dan kom ik vaak al klaar zonder dat ik aan mijn lul zit.�
Even is het stil en dan zegt ze: “doe je broek uit�.
Het komt er zo dwingend uit dat ik snel opsta en mijn broek laat zakken.
Er komt een heel geile uitdrukking op haar gezicht.
“Mmmm, kom eens hier Kevin. Ja jongen, dat ziet er lekker uit, alleen jammer dat het gordeltje en die kousen al zo oud zijn. Hoe vaak ben je al klaargekomen als je dit aan had?�
“Dat weet ik niet meer maar al heel vaak, ik heb de string al vaak moeten wassen.�
Haar handen strelen mijn benen en komen dan op mijn billen. Het koortje van de string trekt ze strak in mijn bilnaad.
“Hmmm, dat is lekker� kreun ik. “Ooo jaaaa�.
Haar handen strelen mijn billen en ineens krijg ik er een klap op. Mijn lul die al hard boven de rand van de string uit staat schiet helemaal uit de string.
“Zo, dit is niet mis voor een jongen van jouw leeftijd hm, daar zullen je vriendinnn wel heel tevreden mee zijn?�
“Ik heb geen vriendinnetjes mevrouw. De eerste vriendin die ik heb is Lucinda, en daar heb ik nog nooit iets mee gedaan�.
Zij kijkt me aan met in haar ogen een diepe glinstering: “Lucinda had dus gelijk dat jij nog maagd bent?�
“Ja, mevrouw er is nog nooit een meisje of vrouw die aan mijn lul heeft gezeten�.
Haar handen zijn langzaam naar voren gegaan maar ze raken mijn lul niet.
“Ik wil dat jij jezelf aftrekt voor mij, ik wil jou zien spuiten zonder dat ik er aan hand naar uit steek. Mm, laat mij maar eens zien hoe jij jezelf het genot geeft�.
Ik voel dat mijn genot al heel hoog zit. Ik neem mijn lul in mijn hand en begin er zachtjes aan te trekken.
“Ik wil als je klaar komt dat je op je eigen buik en gordeltje spuit� fluistert ze hees van geilheid.
Ik richt mijn lul omhoog en trek er iets sneller aan, ineens voel ik haar hand over mijn been glijden.
“Hm dat is een mooi gezicht Kevin, oh ja, ga door laat maar zien dat je geil bent, oh ja spuit jezelf leeg hm…�.
Als ze met die woorden spreekt kan ik mezelf niet meer inhouden, “Oh ja, ik kom… ooh..� kreun ik luide als ik mijn zaad met een grote boog op mijn buik spuit. Even heb ik het gevoel dat er geen einde aan komt. Mijn lul verslapt een klein beetje, ik zak een wat door mijn knieën en kijk haar aan. In haar ogen zie ik nog steeds die gloed.
“Dat was mooi Kevin, kom mee naar de badkamer dan kan jij jezelf een beetje opfrissen� zei ze.
Ik loop achter haar aan en stap de badkamer in.
“Doe je lingerie maar uit en stap maar onder de douche,� zei zij.
Ik deed de kousen en het gordeltje uit en stapte onder het stromende water.
“Hier is een handdoek vent, als je klaar bent kom je maar naar mijn slaapkamer�.
Als ik weer droog ben loop ik haar slaapkamer in. Zij zit op het bed en op het bed liggen een aantal setjes lingerie, ik kijk er naar en gelijk voel ik mijn lul alweer zin krijgen.
“Zo je wordt al weer geil, alleen van het zien van de lingerie, hm. Wat vind jij mooi jongen?�
Ik kijk naar al het uitgestalde. “Ik vind dat wel heel erg mooi…� ik wijs een zwart setje aan. Een mooi slipje, net iets meer dan een string, een heel fijn gordeltje en zwarte nylons met een zilveren naad aan de achterzijde. Er lag ook een beha bij maar dat wilde ik niet, de kousen en slipjes wonden mij heel erg op maar een beha deed mij niets. Wel als die om de borsten van een vrouw zit maar niet om hem zelf aan te trekken.
“Dat dacht ik wel,� reageerde ze, “en welke trekt nog meer jou aandacht, Kevin?�
Ik keek wat verder over het bed en zag een string van leer en een gordeltje van dezelfde stof, er lagen ook kousen in lederlook. “Die vind ik wel heel erg mooi…�
Zij stond op en pakte het setje en zei: “trek maar aan�.
Ik nam het van haar over en deed het gordeltje om, ging op het bed zitten en deed de kousen aan. Toen ik dat aan had zette zij een paar laarzen voor mij neer en zei: “doe die er maar eens bij aan�.
Ik trok de laarzen aan, ze pasten en dat vond ik wel een beetje vreemd. Het waren laarsjes die tot net de kuit kwamen, een rits aan de binnenkant en een behoorlijke hak. Ik stond een beetje te wiebelen op de hakken.
“Kijk maar eens in de spiegel naar jezelf. Ik liep naar de spiegel en zag een heel mooi setje en een harde lul in een string. Ik wreef er over en gelijk stond hij weer in volle sterkte omhoog.
“Je ziet er heel lekker uit Kevin mm… Als Lucinda je nou zou zien dan verslond ze je gelijk mm...�
Ik keek haar schijnbaar met een heel vreemd gezicht aan waar zij in lachen uitbarstte.
“Oh, Kevin, Lucinda heeft voor mij totaal geen geheimen, ik weet wat zij mooi en lekker vind en dat weet zij van mij ook. En ik weet ook dat zij al een heel tijdje, zeg maar een paar jaar heel gek op jou is. Dat is de laatste tijd alleen maar meer geworden, alleen heb jij dat denk ik nooit gevoeld of niet durven voelen, vandaar dat zij nu jou heeft gevraagd. En Lucinda is ook helemaal gek van lingerie en zeker als de man het durft te dragen. Lucinda was die dag niet weggegaan, ze heeft je bespied en gezien dat jij in mijn kast zat te rommelen en dat jij jezelf liet klaar komen in mijn panty…� Ze kijkt me heel geil aan en lacht dan om het gezicht wat ik trek. Zij neemt mij in haar armen en fluistert dan: “jouw geheim is bij ons veilig, nooit zullen wij dat aan een ander vertellen en ik weet zeker dat jullie een mooie tijd tegemoet gaan, durf te praten en te zeggen wat je wilt en wat je niet wilt dan zal Lucinda jou alles geven, zij verwacht dan ook wel alles van jou ervoor terug natuurlijk�.
Ik leg een arm om haar heen.
“ik… ik zal haar alles geven wat zij wil en ik ga er aan werken om haar zo gelukkig mogelijk te maken…� zeg ik boordevol emotie.
“Dat heb je al gedaan maar het kan altijd nog mooier en dat jij je best daar voor doet daar twijfel ik niet aan.� Zij geeft mij een zoen op mijn voorhoofd en laat mij dan los. Ik zou graag seks met jou hebben want ik kick er ook op. op een man in lingerie hm... maar de eerste die seks met jou heeft is mijn dochter en niet ik. Je mag als je wilt jezelf best nog een keer laten genieten dat is mooi om te zien maar je moet het wel zelf doen…� haar ogen glinsteren weer.
Ik glijdt met mijn lul langs haar been die ook gestoken is in een nylonkous, het vocht loopt al rijkelijk uit mijn lul. Zij doet een kleine stap naar achter en kijkt naar mijn op zwiepende lul.
“Hm... wat is die mooi man, hm, ik zou hem zo graag vast pakken hm...� maar ze doet het niet. Ze laat zich op het bed zakken en streelt met haar vingers over haar benen. De nagels raspen heel geil over haar nylons. Haar hand glijdt omhoog en neemt haar rok mee naar boven. Ik krijg steeds een stukje meer van haar genylonde benen te zien. Ik moet even stoppen met rukken anders zou ik terplekke en gelijk mijn zaad hebben verschoten. Haar handen gaan steeds hoger en dan zie ik dat het wel een panty is, maar eentje met aangebreide jarretels en aan de voor-, zij- en achterkant open. Ze heeft ook een heel mooie string aan en ik zie een vochtige plek ter hoogte van haar poesje. De string is vrij klein maar er komt aan geen van de kanten een haartje onder uit.
“Oh... Kevin je maakt mij geil hm... dit is lekker ja... laat maar zien dat jij jezelf wilt laten komen voor een oudere vrouw hm. dit is zaligggggg...� zucht ze en haar vingers strelen nu krachtig over haar kruis. Ze schuift over het bed heen en weer. Haar string schuift nog verder op en ik kijk nu tegen haar geschoren kutje aan. Langzaam laat zij er een vinger in verdwijnen gevolgd door een tweede, met haar andere hand streelt zij krachtig over haar gezwollen klitje. Ik trek aan mijn lul en voel het zaad omhoog komen.
“Oh... ik ga komen wat een mooi spel, ja... ik kom... hm...� kerm ik luid als mijn zaad met krachtige stralen op haar benen neerkomt en ook op haar hand.
“Jaaaaaa Kevin oh… ik kom ook hm…� gromt ze mij heel strak en geil aankijkend als zij daverend komt. Dan zakt ze terug op het bed en sluit haar ogen. Na een kort poosje komt ze overeind en staat op, zij geeft mij een zoen en pakt mijn hand beet en samen lopen wij weer naar de badkamer. Zij doet haar kleren uit en gooit ze gelijk in de wasmand. Ze stapt onder de douche en begint zichzelf te wassen. Ik trek de lingerie ook uit en wacht tot zij klaar is, als zij er even later onderuit stapt ga ik eronder. Als ik vlak langs haar loop kijkt zij mij aan en geeft mij gelijk een tik op mijn billen.
Even later zie ik haar weer aangekleed op haar bed zitten. Ze heeft een heel stralend gezicht.
“Ah, dat was fijn Kevin, ik heb er echt heel erg van genoten. Nog voordat jij naar Amerika gaat mag jij met mij… hm...� ze kijkt me heel geil aan en schud dan haar hoofd. “Wat wil jij nu voor lingerie aan willen doen? Eh… gewoon om te dragen niet om seks, of Lucinda moet willen, als zij thuis komt. Als zij jou zo zou zien dan kwam zij nu gelijk naar huis hm...�
“Ik trek aan wat u wilt dat ik nu zou dragen,� antwoord ik.
“Fijn Kevin, dan wil ik dat je deze string aan doet en daarbij deze zelfophoudende kousen. Zij reikt mij een zeer sexy string aan en een paar donker gekleurde nylons aan. Ik pak ze aan en trek het aan, ik voel het genot weer terug keren in mijn lijf als de nylons mijn benen raken.
"Hm... dat voelt lekker aan," zeg ik en doe de string aan. Met een beetje moeite kan ik mijn slappe lul in het stukje stof verbergen.
“Die zal er niet lang in blijven� zegt zij dan lachend. “Doe je kleren aan dan gaan wij snel verder met het opruimen van de zooi beneden.�
Ik trek mijn broek en shirt aan en ga dan met haar naar beneden om nog een paar uurtjes bezig verder op te ruimen. Als wij net op de bank gaan zitten om een beetje te rusten komt haar man binnen.
“Goedemiddag samen, ik zie dat jullie je best hebben gedaan er is niets meer van te zien, het is weer netjes en schoon…� lacht hij. Hij loopt naar de keuken en pakt wat te drinken. Als hij bij ons in de kamer komt zitten maakt hij meteen van de gelegenheid gebruik af te spreken die avond met mijn ouders mijn reis naar de States te bespreken. Hij staat op en geeft zijn vrouw een mooie tongzoen en loopt dan stralend naar boven om te gaan douchen.
“Blijf jij hier eten Kevin, of ga je naar huis?� vraagt mevrouw.
“Ik denk dat ik naar huis ga, dan kan ik gelijk tegen mijn ouders zeggen dat ze visite krijgen…� zeg ik, “moet ik er ook bij zijn?�
“Nee, jij hoeft er niet bij te zijn, dus je mag weer naar ons toe komen straks. Lucinda komt om ongeveer zeven uur thuis en ik denk dat zij het wel leuk vindt als jij dan hier bent, mag je misschien haar rug wel wassen!� Lacht ze mij toe.

Na het eten geef ik mijn moeder een zoen en ga haastig het huis uit, omdat ik bij Lucinda wil zijn voor dat zij thuis komt. Alleen haar moeder thuis.
“Hallo, Kevin…� begroet ze me hartelijk, “ik verwacht Lucinda elk moment thuis. Heb jij je lingerie nog aan?�
Ik knik, ja die had ik zeker nog aan, ik kon er haast niet afblijven. Hetvoelde zo heerlijk geil aan lingerie te dragen die me was aangereikt door een vrouw.
“Laat het maar even zien, doe je broek naar beneden…� Weer heeft zij die dwingende stem en die dwingende ogen.
Ik maak mijn broek los en laat hem zakken.
“Mmm... lekker, doe hem maar weer omhoog,� zegt zij met een hete blik in haar boeiende ogen.
In de woonkamer blader ik in een tijdschrift en na een poosje is het net of er een wervelwind de kamer binnen komt. Ik voel een zalige kont op mijn benen belanden en gelijk worden er een paar lippen tegen die van mij aan gedrukt. Als ik mijn lippen een stukje open schiet er een tong tussen en proef ik Lucinda. Ik leg mijn armen om haar heen en onze zoen wordt heel intens. Haar billen wrijven over mijn benen wat gelijk weer een heel lekker gevoel bij mij veroorzaakt, zodat mijn lul zich weer begint op te richten, zover als dat het lukt met Lucinda erbovenop. Haar handen gaan strelend langs mijn hoofd door mijn nek en over mijn borst en rug. Ze kijkt mij heel intens aan: “hallo lekkere vent van mij hm... hoe is het? Lekker aan de schoonmaak geweest samen met mijn moeder?�
“Dat heb ik inderdaad gedaan, en het was heel erg gezellig samen met jou moeder, zij is een heel lieve vrouw�.
“Dat weet ik Kevin, zij is de beste die ik ken. Ik ga even douchen, ga je mee naar boven?�
“Graag,� antwoord ik.
Mijn meisje staat op en trekt mij achter haar aan door de keuken naar boven.
“Mam, ik ga onder de douche en ik neem Kevin mee…� zegt ze onderweg.
“Doe je wel voorzichtig met hem?� antwoord haar moeder lachend, “en veel plezier…� Ik krijg een knipoog van haar en ik zie weer diezelfde glinsterende ogen.
Als wij op de kamer van Lucinda zijn trekt mij tegen haar aan. Onze lippen vinden elkaar weer en gaan verder waar wij stopten beneden op de bank. Ik voel haar handen langs mijn rug naar beneden glijden, als zij bij mijn broeksband is stopt zij even en neemt een klein beetje ruimte tussen ons in. Haar hand komt naar voren en maakt heel handig en snel mijn broek los. Ik word weer tegen haar aan getrokken en haar hand glijdt mijn broek in. Mijn strelen over haar rug en als ik bij de rand van haar broek kom maakt ze die zelf los.
“hm... Kevin kleed mij uit mm…� kermt ze in mijn mond, “ja, maak mij gek hmm...�
Mijn handen glijden haar broek in waardoor haar broek afzakt. Ik voel een warme bil en hoor diep kreunen
Zij schuift mijn broek helemaal naar beneden en haar vingers bevoelen mijn string en raken de boorden van de nylonkousen aan
“Oh Kev… hm… dat voelt lekker…� kreunt ze en duwt mij iets van haar af. Mijn shirtje trekt zij uit en mijn broek volgt diezelfde weg. Als ik in de nylons en de string voor haar sta laat zich op haar bed zakken en kijkt ze me aan met die glinstering in haar ogen die ik in de middag ook bij haar moeder zag. “Oooo jaaaa Kevin, dit is waar ik van droom mm… een man in mooie sexy lingerie, oooooo jongen hier ben ik helemaal gek van…� Haar handen strelen mijn benen en komen liefdevol omhoog. Een hand gaat via de binnenzijde van mijn been omhoog en met haar arm raakt zij mijn ballen aan.
Ik sta te trillen van genot: “oh Lucinda wat doe je? Dit is lekker oh… zo heerlijk ga door jaaaa…�
Ze streelt mijn billen en volgt met haar vingers het koordje van de string. Als die bij mijn gevoelige gaatje zijn duwt ze hem even een stukje naar binnen. Mijn lul springt van genot uit de string en slaat zachtjes tegen haar wang aan.
“Wauw, jij bent wel erg opgewonden jongen mm…� gromt ze waarop mijn lul voor het eerst tussen de lippen van een vrouw verdwijnt. Ze streelt met haar tong langs de onderzijde van mijn eikel.
“oooo Lucinda, dit is te gek…� kreun luid, “ik ga klaar komen ooooooo, ik hou het niet meer..�
“Kom maar,� fluistert Lucinda, “spuit je maar leeg in mijn mond… oh ja, ik lust dat wel ja…� Haar lippen sluiten zich weer rond mijn lul en met haar vingers streelt zij mijn ballen.
Ik ga op mijn tenen staan. “jaaaaaa Lucinda, ik komm hm…� onder luid gegrom spuit ik mijn zaad voor het eerst in de mond van een vrouw, het is een heel fijn gevoel om niets verloren te zien gaan. Als ik ben uitgespoten laat Lucinda mijn lul uit haar mond glijden en likt haar lippen af. Zij kijkt mij met een intens verliefde blik aan.
“Zo hé, dat was fijn Kevin, oh man, je smaakt zalig dit is niet de laatste keer mm…� ze laat zich achterover op bed zakken.
Ik zak door mijn knieën en begin haar benen te strelen. Eerst alleen met mijn handen maar al snel ga ik ook met mijn tong langs haar blanke huid. Ze smaak prima een beetje zoutig maar dat komt omdat ze de hele dag bezig is geweest. Langzaam ga ik steeds hoger en als mijn handen bij haar slipje zijn ligt ze te springen op bed.
“Oh ja Kevin, je doet het goed mm… hm… ga door jaaaaaa…�
Ik glijd met een paar vingers haar slipje in en trek het een beetje opzij en merk dat zij haar kutje helemaal heeft geschoren. Mijn mond is nu ook bij haar poesje en ik lik zachtjes langs haar lipjes. Ik voel haar handen op mijn hoofd en met zachte drang drukt zij mij steviger tegen zich aan. Met haar andere hand trekt zij haar slip verder aan de kant. Al snel merk ik dat het niet ver genoeg is en ik trek mijn hoofd even terug en gelijk gaat het slipje van haar billen af. Ze legt haar benen wijd op het bed en trekt mijn gezicht weer tussen haar benen. Ik zet mijn mond op haar kutje en lik er zachtjes aan. Mijn vingers bewerken haar lipjes ook en zachtjes trek ik de lipjes een stukje open. Mijn andere hand duw ik onder haar en streel zachtjes haar mooie strakke billen.
“Ah hm… ja Kevin, je maakt mij helemaal gek, ooo zalig ga door mm...� Haar hoofd draait alle kanten op.
Ik ga zo zitten dat ik met mijn benen, die nog steeds in de nylons zitten haar benen kan strelen, als ze dit voelt kan ze helemaal niet meer stil blijven liggen. Ik laat mijn tong haar klitje aanraken. Zij pakt mijn hoofd en drukt het met kracht tegen haar klitje aan.
“Ja daar Kevin, lik mij daar, oh... ik ga komen ja… dit is het mm…�
Ik duw voorzichtig mijn vinger een stukje in haar kontje en gelijk kan zij niet meer rustig blijven en komt luid grommend en blazend klaar. Ik voel haar sappen mijn mond in stromen, ik lik en slik alles op zij smaakt heerlijk. Als zij even later weer een beetje tot rust komt trekt zij mij op zich en krijg ik een uitgebreide zoen.
“Zo,� zegt ze even later, “en nu ga ik eerst onder de douche, kom dan kan jij mijn rug wassen en zal ik die van jou eens lekker verwennen...�
“Jij bent echt een heerlijke vent hm…� zegt ze als we even later op haar kamer zitten, “wij gaan nog heel veel dingen beleven samen en misschien wel met zijn drieën… maar dat weet ik nog niet misschien wil ik jou wel helemaal niet delen hm…�
“Dat hoeft ook niet, jij hebt mij iets gegeven wat ik nog nooit heb mogen meemaken en het was heerlijk, oh hm...� antwoord ik haar. Die avond hebben wij alleen nog maar zitten kijken en praten over wat wij gingen doen en over de voorliefde die wij beide en haar moeder deelden. Ik heb heel wat keren in lingerie rondgelopen waarna we soms wel drie a vier keer op een dag seks hadden. In Amerika zijn wij samen verder gegaan met onze liefde en de passie voor lingerie en na al die jaren zijn wij nog steeds samen. Onze kinderen zijn het huis alweer uit maar onze liefde is blijven bestaan en ook de liefde voor lingerie. Ik draag nog vaak een string en jarretels en dan is de seks weer heel mooi en zeer uitgebreid. Wij blijven ook zoeken naar nieuwe dingen en die vinden wij ook iedere keer weer. Lucinda’s moeder is nu zo oud dat zij niet meer meedoet, maar dat heeft zij wel heel lang gedaan. Vaak kwam zij langdurig bij ons in de State logeren en dan bleven wij soms wel een aantal dagen achter elkaar in bed en dat was echt heel mooi.

Aantal keer bekeken: 30875
Waardering: 8.14 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 24 bezoekers online