Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

O Mijn Gym.

U leest om dit moment het verhaal O Mijn Gym gepost door GoodWriter'96. Dit verhaal is gepost in de categorie blunders. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar blunders?
Categorie: blunders
Gepost door: GoodWriter'96
Gepost op: 2011-8-3

Verhaal:

O Mijn Gym
Begin dit jaar moesten we ons in een kleedkamer omkleden voor gym. Ik sta dus in mijn onderbroek en beha. Dan doet iemand de deur open, maar niet meer dicht, en achter die deur stond de jongen op wie ik verliefd was... Ik keek hem een eeuwigdurende seconde récht in de ogen. toen wist ik weer hoe ik moest bewegen en sprong weg. Hij heeft er daarna niets meer van gezegd, daar ben ik hem wel onwijs dankbaar voor.

Aantal keer bekeken: 6612
Waardering: 5.06 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 19 bezoekers online