Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

O wat is hij leuk.

U leest om dit moment het verhaal O wat is hij leuk gepost door Kimbery Jongenelis. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Kimbery Jongenelis
Gepost op: 2007-3-12

Verhaal:

O wat is hij leuk
Het was heerlijk zonnig weer, en de school was uit. Het was eindelijk weekend. Kimberly fietste op haar fiets naar huis, met haar haren wapperend in de wind. Ze was al de hele dag ergens anders met haar gedachten. Namelijk bij een hele leuke jongen die ze op MSN sprak. “Hopelijk is hij op MSN�, dacht Kimberly, “Dan kan ik hem weer zien op de webcam, en hij mij. Wat zou ik graag met hem willen afspreken, maar dat zal er helaas niet van komen denk ik.� Ze was zo in de wolken, dat ze niet in de gaten had dat haar beste vriendin Stèphanie naast haar fietste en haar riep. “Hey Kimberly, alles goed?� Kimberly ontwaakte uit haar dagdroom, en keek achterom; “Hey Stèph, ja alles is goed met mij, en met jou? Kom je even naar mijn huis toe, dan kunnen we even gezellig kletsen en zo.� “Nou, ik weet niet,� zei Stèphanie, die een beetje onzeker was. Nadat Kimberly haar op weg naar huis had overgehaald, fietsten ze samen naar Kimberly’s huis.

Daar aangekomen dronken ze wat beneden en aten een koekje en gingen naar haar kamer toe. Kimberly plofte neer op haar bed, en gebaarde Stèphanie om ook te gaan zitten. Haar vriendin ging zitten, en zat maar wat voor zich uit te staren, ze wist blijkbaar niet goed waar ze over wou praten. Toen begonnen ze over jongens te praten, en Kimberly vertelde dat ze een jongen heel erg leuk vond. Zijn naam was Danny. Stèphanie glimlachte, en vertelde over haar vriend Corey, die jammer genoeg in Amerika woonde. Kimberly zelf droomde er al een poosje van om een vriend te hebben, want die heeft ze nog nooit gehad. Samen met Stèphanie bedacht ze een manier om hem te vragen of hij haar ook leuk vond, en of hij haar een keer in het echt wilde zien. Stèphanie bleef mee-eten, die avond aten ze friet, daar was Kimberly dol op, maar had geen honger. Tijdens het eten belandde ze weer in die dagdroom over Danny. Haar ouders vroegen wat er aan de hand was, want ze had bijna niets gegeten. Kimberly vertelde met veel moeite en een rood hoofd, dat ze verliefd was, en niet helder kon denken.

Om ongeveer 20.30uur ging Stèphanie weer naar huis toe, en dook Kimberly op MSN. Haar droomjongen was later online dan normaal, ze vroeg zich af waarom. Na 10 minuten kwam hij eindelijk online en Kimberly was dolgelukkig, want ze maakte zich al zorgen. “Hoi Kimmie�, zei Danny, “Sorry dat ik wat later ben, maar ik moest mijn pa even helpen met de computer, hij snapte iets niet en dat heb ik uitgelegd.� De reden maakte haar niet meer uit, ze was weer in een dagdroom belandt over hem, en was blij dat hij überhaupt online was gekomen. Die avond vroeg ze wat zijn nummer was, en gaf die van haar. Nadat ze de computer had afgesloten, zich had omgekleed en in bed lag, ging haar telefoon. Ze keek, en het was Danny. Ze nam op, en voelde zich zweven toen ze zijn stem hoorde. Na ongeveer 30 minuten te hebben gebeld, zei Danny dat hij ging slapen, en Kimberly stemde er mee in. “Slaap lekker, lieve Danny, droom zacht�, is wat ze zei. Hij zei: “Jij ook lieve Kimmie, slaap lekker.� Met een tevreden gevoel viel ze in slaap. Toen ze de volgende ochtend wakker werd, las ze het Sms’je dat Danny haar had gestuurd en voelde een warmte opkomen van binnen. Kimberly zette de tv aan en zocht naar een leuk programma, maar jammer genoeg was er niets interessants op. Ze zette de tv uit en liep naar beneden, waar ze haar moeder groette die een opgenomen serie zat te kijken.


Na wat gegeten te hebben, liep ze naar boven om zich te wassen en aan te kleden want ze had met een vriendin afgesproken. Buiten scheen de zon, en was het heerlijk warm, dus deed ze geen jas aan en liep naar Wendy toe, die vlakbij haar woont. Daar binnen dronk ze wat samen met Wendy en haar moeder. Op Wendy’s kamer vertelde ze het verhaal van Danny, hoe ze elkaar hadden ontmoet op MSN en over dat ze met hem wilde afspreken. Wendy kon niet geloven dat haar beste vriendin verliefd was geworden en vond het erg leuk voor haar. Kimberly stelde voor om iets lekkers te gaan kopen bij de supermarkt. Ze kochten een zak met Winegums, een zak drop, wat te drinken en chips. Vooral op drop en chips was Kimberly gek, ze kon er wel een hele zak van op. Aan het eind van de middag liep Kimberly weer naar huis toe, om te eten. Haar moeder gaf haar een standje omdat ze 15 minuten te laat was, zonder iets te laten weten.

Die avond besprak ze het met haar ouders dat ze graag Danny in het echt wilde zien, en het mocht van hen. Daar was ze erg blij om, maar nu moest ze het nog aan hem vragen, en hij weer toestemming aan zijn ouders die hem dan zouden brengen met de auto. Eindelijk was alles geregeld en hij zou op 1 mei naar haar toe komen, dan was het meivakantie. Die week daarvoor liep ze hele dagen met zenuwen in haar buik, want de grote dag kwam met het uur dichterbij. Eenmaal weer weekend werd ze steeds zenuwachtiger, het duurde nog maar drie dagen en ze zag hem voor het eerst in haar leven.

Zenuwachtig lopend ijsberen op haar slaapkamer, want hij zou er rond de middag zijn. Haar mobiel ging, het was Danny. Ze nam op en hij was de weg in de buurt kwijt, dus wilde graag weten waar hij nou precies moest zijn. Na dat haar vader dit had uitgelegd, zei hij dat Kimberly wel op de hoek van de straat zou wachten, maar dit durfde ze niet, en rende snel naar haar kamer toen ze een kleine zwarte auto zag komen aanrijden. Eindelijk kon ze hem zien, hij stapte uit de auto en had zijn XBOX meegenomen, waar ze om had gevraagd. Hij wilde blijkbaar niet dat zijn ouders binnen kwamen, want die zaten nog in de auto. Haar ouders nodigden Ton en Connie uit voor een kopje koffie, en ze namen de uitnodiging aan.

Danny liep naar boven, klopte op haar deur en liep naar binnen. Daar stond hij dan, met een rood hoofd, en vol van zenuwen. Kimberly was blij van binnen, want nu was zijn tenminste niet de enige die zo zenuwachtig was. Hij pakte een stoel en ging erop zitten, terwijl Kimberly staarde naar het beeldscherm, dat weerspiegelde zodat ze Danny toch kon bekijken, zonder een rood hoofd te krijgen van schaamte. Uiteindelijk draaide ze zich om, en stelde zich erg verlegen voor. Danny deed hetzelfde, en bloosde, waardoor ze nog roder werd. Na beneden wat te hebben gegeten, liepen ze weer naar boven, en praatten wat met elkaar terwijl hij zijn XBOX aansloot op de tv.

Hij kroop naast haar op bed, zij lag helemaal in de hoek tegen de muur aan. Hij was tenslotte de eerste jongen die bij haar op bed lag, en ze wist niet hoe ze zich moest gedragen, dus lag ze maar in het hoekje. Danny zette een film op, The Grudge, en samen keken ze deze tot ze geen aandacht meer hadden voor de film, maar alleen voor elkaar. Op dat moment sloegen de vonken over en wist ze dat ze verliefd was. Ze hoopte dat hij met haar zou willen zoenen, maar durfde dit niet te vragen. Ook hij durfde het eerst niet, tot hij zei: “Geef me alsjeblieft een kusje, probeer het maar, je hoeft niet bang te zijn.� Heel voorzichtig wilde Kimberly een kusje op zijn wang geven, maar da kwam half terecht op zijn mond, en ze kreeg een rood gezicht.

“Nu zal het komen,� dacht ze onzeker bij zichzelf, en hij kuste haar op haar mond. Zich voelen zweven op bed, en in een roes, lachte ze voorzichtig naar hem, en hij naar haar. Die avond bleef hij mee-eten, ze aten speciaal friet, omdat ze wist dat hij dat erg lekker vond. Na nog even op bed tv te hebben gekeken, gezoend en geknuffeld te hebben ging de deurbel. Het waren zijn ouders, om hem op te halen. Danny wilde nog niet weg, maar het moest wel. Hij kuste Kimberly nog romantisch op haar mond en vroeg of ze wou tongzoenen. Met flinke vlinders en zenuwen in haar buik knikte ze schaapachtig ja, en deed zo goed mogelijk haar best. Ze had dit immers nog nooit eerder gedaan, en wist niet precies hoe het moest. Maar ze vonden het beide best lekker, en omhelsden elkaar net voordat zijn moeder binnenkwam om zich voor te stellen. Kimberly durfde het namelijk eerder op de dag niet om naar beneden te lopen en zich voor te stellen. Ze spraken af dat ze twee dagen later naar hem zou gaan, en daar een leuke dag van zou maken.

Twee dagen later lag ze bij Danny op bed, en zoenden een beetje, toen haar te binnen schoot, dat ze niet wist of ze nu iets met elkaar hadden of niet. Dit vroeg ze aan hem, en hij zei ja. Sinds die ene dag, op 3 mei ’s middags hebben ze iets met elkaar, en zijn dolgelukkig. Ze zien elkaar ieder weekend, de ene keer bij hem, de andere bij haar. Op MSN is er nog steeds niets veranderd tussen hun, behalve hun MSN-naam dan. Daar staan hun namen in, en hoeveel ze van elkaar houden. Samen doen ze leuke dingen, zoals naar de bioscoop gaan, naar de stad, naar de kermis, en ga maar door.

Het vervolg komt nog, maar een andere keer. Veel leesplezier!

Aantal keer bekeken: 5228
Waardering: 6.83 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 12 bezoekers online