Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

OMG verliefd op de verkeerde!!!!.

U leest om dit moment het verhaal OMG verliefd op de verkeerde!!!! gepost door brittany v/d Berge. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: brittany v/d Berge
Gepost op: 2010-1-7

Verhaal:

OMG verliefd op de verkeerde!!!!
mijn naam is brittany en er zit bij mij een jongen op school, een klas hoger. ik haatte hem eerst altijd, hij was echt zo'n super populaire jongen die alle meisjes krreg die hij maar wou, dronk en rookte, had veel vrienden en mji kende hij niet. ik vond hem een loser, hij was irritant, egoistisch en had een grote eigendunk. op een avond was ik naar een vriendin gegaan en kwam laat thuis, toen ik de woonkamer binnen ging zat mijn moeder te zoenen!!! met een vreemde man, toen ze mij zagen zeiden ze tegelijkertijd: WE GAAN TROUWEN!!! ik schrok me dood!, ik wist niet eens dat mn moeder uit ging of zo iets! ze zeiden ook doodleuk dat ik een broer en een broertje erbij zou krijgen en dat binnen 2 weken!! want dan zouden ze bij ons komen wonen. ik kon het gewoon niet geloven, mijn moeder ging trouwen zonder mij iets te zeggen of vragen! ik probeer er maar het beste van te maken zei ik tegen mezelf. De volgende dag op school wist iedereen over de trouwerij, iedergeval dat dacht ik eerst maar toen bleek het te gaan over de vader van Jesse (de jongen waar ik het in het begin over had). Ik vond het toevallig maar dacht er niet veel aan omdat ik er niet helemaal bij was. Toen ik eenmaal thuis, op mn kamer zat riep mn moeder of ik mn nieuwe broertjes wou komen ontmoeten. Toen ik beneden was stond mn hart stil want wie kwam er uit de stoel!! het was te verwachten... Jesse!!! Ik kreeg zowat een beroerte maar moest me sterk houden. Toen mn moeder mij wou voorstellen zei hij tot mijn verbazing dat hij mij al kende en tegen mij zei hij: kijken of je echt zo verlegen bent als iedereen zegt. Ik werd zooooo boos, ik had zin op hem helemaal verrot te schelden maar aan de andere kant ook om hem een schop te verkopen. Ik koos de derde opties, ik glimlachte en vroeg of iemand wat drinken wou. Toen ik uit eindelijk op mn kamer zat gilde ik het, met een kussen voor mmn mond uit!!! help!!

2e deel van het verhaal komt later, nu moet ik eerst mn aankomende stiefbroer een trap verkopen omdat hij mn mobiel heeft gepakt!!Aantal keer bekeken: 2965
Waardering: 8.06 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 14 bezoekers online